Stavi soft ali ako nemaš neko znanje nemoj pokušavat da si ne shebeš mob
DA
NE
znam da je bilo tema sa ovom temom ali me zanima dali raditi to ili ne pa bi molio one koji su to probali ili su imali iskutva da glasaju, usput cuo sam da se cuje glasnije dali je to istina ?
Stavi soft ali ako nemaš neko znanje nemoj pokušavat da si ne shebeš mob
There are no shortcuts in evolution.
dobijes walkman,flight mod,zvuk je bolji,ne glasniji nego se ne cuje ono iz zvucnika(neko sustanje)...
najvise ti se isplati zbog mp3 playera(walkman)
da,zato jer sad svi kupuju k750 u vipu(oko 1200kn),svi su isti,a ako u svoj stavis soft od w800 bit ce drugciji,poseban,NABRIJAN...![]()
![]()
![]()
a sta je to flight mod i sta je sa garancijom, ako ga budem nosio na garanciju vratim stari soft
Definitivno da.Imao prilike u dosta navrata vidjet takav mob i podrzavam.Zasto ne??
a meni se cini da svi kupuju u vipu i svi stavljaju softver od w800.pa ja kupio u t-mobile i imam orginal softver i cini mi se da je moj poseban jer jean od rijetkih ne nabrijanih+ prvenstveno zbog garancije i neda mi se zezat s tim..
bio nekad oglas...
a sta je to flight mod , i jel se izgubi sta od k750 sto nema W800
mozes slusati glazbu, a ne moras upaliti mob. Kad ga palis, pita te hoces li slusati glazbu ili upaliti ga normalno
koliko se sjecam, nista se ne gubi
iPhone 5s 16 GB
a ako stavim sof ood w800 i ak se nest sjebe pa nemres vratit nazad soft u govnima si. a jel ima ko soft bas od vodafona, da se moze vratit u slucaju da se nesta desi?
Ja mislim da ga nema.
Ne možeš nigdje skinut brandiran soft, a ako stavljaš soft od drugog moba gubiš garanciju
There are no shortcuts in evolution.
ma ja već više od godinu dana imam soft od w800
i naravno nema nikakvih problema,zato stavi bez ikakve brige![]()
e a koliko je cijena odprilike i jel ima negdje da ga sam stavim da je jednostavno i od kojeg se tocno modela stavlja softver od W800 ili nekog drugog
Zadnji uredio juka vk : 25-01-2007 u 20:15
Kak misliš o kojeg modela ?
Pa u K750i ide softver od W800i.
Možeš to napravit sam i treba ti ~20 min.
kako staviti softver od w800
jel treba samo skinuti sa sonyericssonove stranice softver za w800 i onda ga ubaciti
Prvo da ti kažem da češ izgubit garanciju ali češ se riješit T-mobile ili Vodafone menija.
Ako hočeš prvo se moraš registrirat na topsony.com i skinut
W800 R1BC002 Main i FS Firmware. Javi ako hočeš nastavit.
moze de raeci jel komplicirano
Ništa nije komplicirano ako se striktno držiš uputa
Ima dosta stvari za download.
nesto mi zeza ,nece otvoriti stranicu ali recista kad to skinem
Poslat ču ti na PM šta sve treba skinut.
Obavezno staviti soft od w800 na k750 jer je dosta bolji i brzi je od k750 a i walkman aplikacije su tu!![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Nemoj ga staviti,nego moddaj trenutni SW koji ti je na mobitelu,stavi si patcheve i ostalo i mobitel če ti biti super!
imam k750 cid 49 brown od t-mobilea pitanje glasi dali je moguće stavit cijeli soft od w800 i konvertirat mob na cid 36 čitao sam da dosta ljudi ima probleme poslije . znam da to nemogu sam
Bookmarks