Eto trgovao sam sa Marin-om,sve je prošlo bez problema i korekno.Čovjek je ok i moja preporuka za druge...
He, he...Ta ti je dobra...
Trgovao sa bubAmeZhivot _om... Sa snjegove strane sve 11/10...
Iskreno se ispričavam ovom prilikom što sam kasnio, tj nisam mogao ranije doći da to obavimo... Stvarno, dečko me pričekao, i rekao sve što je vezeno za mob...![]()
Svakako pozitivni dojmovi!
Nadam se da je i on zadovoljan...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Eto trgovao sam sa Marin-om,sve je prošlo bez problema i korekno.Čovjek je ok i moja preporuka za druge...
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Trgovao sa WildBabe...sve proslo u najboljem redu i prema dogovoru.Stvarno fer i korektan.Svakako preporuka
Trgovao sa _GT, ja njemu novac on meni mob, sve kako treba, svaka pohvala
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
takodjer, Qwasy6 je opasan trgovac, ali se drzi dogovora...![]()
Trgovao sa Qwasyjem6, ja njemu poklonio mobitel i prenio pretplatu, našli se u dogovoreno vrijeme...sve 5, svaka preporuka!![]()
Bom Chicka WahWah
Takoder sve pohvale korisniku ivstojic, dogovorili se, covjek dosao na vrijeme, razmijenili uredaje i kasnije jos otisli na pivu!!![]()
Preporucam svakako trgovinu s ovim korisnikom...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Tommek i ja smo se na kraju prošle godine dogovovrili da ja njemu prodam tv karticu... ja predzadnji dan donesem karticu on veli da bu ju sprobal i ak bu ju štel da mi donese 100kn, ak nebu da mi ju zadnji dan donese... dođe zadnji dan on ne donese "zaboravil je"... i svaki dan on "zaboravi" donesti tu karticu... pa kak moraš glup biti da već 6 mjeseca svaki božji dan zaboraviš donesti tv karticu!!! i zovem ga donesi karticu 10 minut prije nek ide u školu nek ju donese i opet "zaboravi"... znam da tu karticu nikad u životu nem videl, jer ko zna e je prodana ili ne radi... ajde tommek reci di je ta kartica??![]()
poslovao sam s dosta ljudi s foruma, i sve je super prošlo, osim s korisnikom kako-lako. ako namjeravate poslovati s njim - pazite !!! jer je prevarant!!!
Ako je prevarant,objasni nam sto se točno dogodilo da drugi vide![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
već sam to napisao , jer se je to desilo prije par mjeseci, al dobro . evo opet.
bila je zamjena mob za mob, i naravno on je iz osijeka pa nije on dolazio nego njegov frend. ja sam njemu dao novu moto e1000 sa garancijom, a on je meni trebao dati ispravnu SE p900, i kada sam se našao s njegovim frendom, probo sam zvati, zvučnik, i tako pogledao dal je zgreban i sl.... ali nisam probao BT niti IR..... jer nisam očekivao da to ne šljaka... uglavnom kada sam došao doma, skužio sam da ne radi niti BT niti IR. oboje je bilo pokvareno .... on se je meni smijao na to..... ja sam imao sreće da sam p900 prodo frendu jer se time bavi, pa nisam bio na gubitku..... ali biti ovakav smrad - toga nema nigdje...
Onda jest kako-lako prevarant.Kako-lako,kako te nije sram?!Trebao si ti doci na primopredaju,a ne tvoj frend.Ajde objasni ovo???
Necu nikako poslovati s kako-lako![]()
Hvala na upozorenju!
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Trgovao sa Xianfu, dosao je tocno na vrijeme(15:00h), dobio sam zvucnike za k610, sad sam provjerio sve radi kako treba, svaka preporuka![]()
Takodjer sam jako zadovoljan trgovinom sa Qwasy6. Hvala malenoj na preporuci kupca![]()
Trgovao sa clanom SRKI. Prezadovoljan. Moja preporuka.
Trgovao sa clanom Smogovac, sve pet![]()
qwasy6,xianfu,marin-sve očekivano u najboljem redu...
boss212 preporučam
i čovjek čak došao u moje selo da mi da mobitel![]()
Tomy81 takoder preporucujem, svaka cast
konan1 sve 5![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
trgovao danas sa tomy81 i routerom, sve za 5......
oglasnik.pforum - biker boy
Bookmarks