Trgovao sam sa Mario*-m i sve 5.
Trgovao sam sa Mario*-m i sve 5.
Trgovao s Vatrogascem, sve 5![]()
trgovao s novim clanom miiicek-om, premda sam bio malo skeptican, posto je nov, proslo je sve u najboljem redu![]()
VK 1010-IO
Trgoavao sa članom amdhammer, sve prošlo u najboljem redu, zamijenili PS2 za N6288 super stanje... Doduše čovjek mi poslao mob a ja još nisam ni imao plejku doma tako da je njemu paket na putu a ja vec dobio mob...
City Exress bi nazvao slow express![]()
Evo ništa i dalje sa Tommekom, prošao i ponedjeljak, opet nije uplatio a reko je prije par dana da hoće...
Nego, ako netko živi u okolici Marije Bistrice i želi zaraditi dobru brzu lovu, neka se javi na PM...
pas mater
Vidim na PCexpert da je lik u vrhu liste losih trgovaca.
Malo reference: http://www.htp.bloger.hr/
hahaha
ima više poznatih imena
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
pa bilo bi lijepo napraviti neku black listu tako da ljudi znaju s kim da ne trguju
----------Sony Ericsson----------
poslovao sam STREAM, sve 5..
bogami prava blacklista i to dosta sa ovog foruma....
Trgovao sa hondaman-om, sve 5!
Isto se odnosi i na Hudo-a, trgovali smo prije nekih mjesec dana...
Eto bio sam poslovao s ROUTER-om i sve 5. Iznenadio sam se kako je dobar i komunikativan čovjek na prvi mah. Malo popričali o vječitim muškim temama(auti i motori) i obavili zbog čega smo došli. Pohvale...
poslovo s tomy81, sve 5
poslovao s clanom aksicni, sve 5
Trampio sa "Hudo" dva puta
oba puta odlicno, preporuka
btw kaj ono pusis captain black ili sta je to
![]()
![]()
![]()
Član @Moby se pokazao pravim čovjekom i zato sam editirao poruku i moram još jednom naglasiti pogrješiti je ljudski ali ispraviti pogrešku može samo dobar čovjek zato član @Moby:![]()
Zadnji uredio scce : 16-07-2007 u 14:57
Trgovo sa čalnom Gogs,neuspješno,krivica s moje strane,
još jednom javna isprika članu Gogs na mojo pogreški
trgovao s zweitakt neki dan. sve 5![]()
bio nekad oglas...
Trgovao s članom SCCE,i pokazalo se, čovjek od riječi.
Preporučam za buduću trgovinu jer mu možete vjerovati na riječ.![]()
Zadnji uredio Moby : 16-07-2007 u 16:20
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks