trgovao sam sa Crash009 i sve je prošlo uredu jednostavno i uredno
trgovao sam sa Crash009 i sve je prošlo uredu jednostavno i uredno
★★★★★
malo kasnim al na moru sam pa nemam net konstantno, trgovao s vatrogascem za koss sluške i sve prošlo korektno, preporuka!
trgovao sa članom bpodnar svaka preporuka![]()
...FORCA FIUME...
Evo ja i RedkinG smo se mjenjali za mobitele. Ja njemu 6670 ,a on meni 6680.
Dogovorili smo se oko pojedinosti i sve kako je dogovoreno je doslo.
Čista 5-ica za RedkinG-a. Preporucam da trgujete s njim.
Najveca provala na IRC-u. 8 svjetsko cudo Povjest mojih mobova:
Siemens a55>nokia 5210>3310>3510>3100>samsung s100>se t630>nokia 2610>se k300i>nokia 6670>motorola v220>nokia 6680>nokia 5210>8850..continue
Trgovao sa članom ''BmwMPower'', stanje mobitela je bilo kako ga je i opisao (svaka čast) preporučam da trgujete sa njim.
vertigo... 10 od mogucih 5
heh... dugujem mu pivu i kutiju pljugi... LOL
Nadam se da je zadovoljan pošiljkom... heh...
Trgova sa clanom Putumayo...
Kako je doticni iz SB, a meni se nije slalo postom (losa iskustva) nasao je frenda u ZGB koji je pokupio mob![]()
Sa moje strane preporuke![]()
Trgovao sa članom Nookman sve za 5
Važno je da se trguje
trgovo sa s.silvom i sve ok samo sto mi je zaboravio poslati za nokiu punjac ali smo se dogovorili...
----------Sony Ericsson----------
poslovao s clanom Rebbit i sve je proslo kako treba, preporucujem trgovanje s njim. sve 5.
jedino sam ja malo zeznuo sa slanjem paketa, umjesto da sam poslao prije podne u ponedeljak posalo sam posljepodne i nazalost ce on mobitel dobit tek u cetvrtak.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Trgovao sa članom Futurama, zahvaljujem mu na brzoj uplati novca jer mi je zbilja bilo hitno, a i na povjerenju (on je meni ujutro uplatio novce, ja njemu poslao mobitel oko 12 da bi u makarsku stigao iza 19 sati). Čovjek je pouzdan, ozbiljan i od riječi.
Xpango ne donosi ništa. Ne trošite vrijeme.
Prodaja MDAII Redkingu.
Placeno. Ocjena: 5/5
- Red-Gsm.net -
Trgovao sa clanom Dubrava, 6/5
Preporucujem.
Prodavač: Futurama
Kupac: Ja
Predmet: Display N6610i
Opis: Ja stavio oglas da kupujem neispravnu n6610i ili samo display.. javio mi se Futurama da ima cijeli mob rastureni za 50kn + moja poštarina.. prvo je samo poslao display koji se vjerojatno na putu pokvario jer je mogao i bolje zapakovat.. javio sam mu da display ne radi i on mi je poslao drugi, s ovim strganim mobom kako smo se i dogovorili, te on snosio troškove poštarine.. do ovog nije trebalo doći al nije moja greška..
sve u svemu, dobra trgovina i dajem ocjenu 5/5..
Tito Puentes i ja razmjenili stvari, i to vrlo riskantnim nacinom, autobusom![]()
Obojica smo jedno drugom slali na veliko povjerenje...
Na kraju sve savrseno, kako je i dogovoreno, N9300 kao iz ducana![]()
Tito Puentes = 15/10 - za svaku pohvalu![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
Trgovao sa članom Deny21,u dvije riječi sve se dogovorili.
U svakom slučaju preporuka![]()
Bookmarks