Join Today
Zatvorena tema
Stranica 25 od 66 PrvaPrva ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 601 do 625 od 1632
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Syzygy
    poslovao sa osvetnik-om , uplatio mu lovu na rachun, on kakti "meni" poslao mobitel, mobitela nije bilo tjedan dana , nakon nekog vremena mi javi da je mob poslao krivom chovjeku te da che mi ga on nazad poslat, no nishta od toga kolko vidim, proshlo vech 2 tjedna ,

osvetnik se ne javlja-
    Da, poslao krivom covjeku, ma sigurno... Moras bit retardiran da to uspijes, ocito je cista prevara u pitanju! Sta je tip iz duga rese? pise ivanic grad pod lokacija, ak je tak to bi trebalo odma kaznit...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BM0021
    Da, poslao krivom covjeku, ma sigurno... Moras bit retardiran da to uspijes, ocito je cista prevara u pitanju! Sta je tip iz duga rese? pise ivanic grad pod lokacija, ak je tak to bi trebalo odma kaznit...
    onaj momak kod kojeg je "zavrshio" paket je jucher poslao i danas mi je doshlo, nisam josh otisho podich mob ali budem popodne, moram platit 40kn za poshtarinu, sve me strah otich vidjet u kakvom je stanju mob....neozbiljno od osvetnika..ne preporuchujem poslovanje sa njime, editirat chu post kad podginem mob

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onaj momak kod kojeg je "zavrshio" paket je jucher poslao i danas mi je doshlo, nisam josh otisho podich mob ali budem popodne, moram platit 40kn za poshtarinu, sve me strah otich vidjet u kakvom je stanju mob....neozbiljno od osvetnika..ne preporuchujem poslovanje sa njime, editirat chu post kad podginem mob
    Ajd bas napisi da vidimo, mozda je stvarno slucajno ispalo mada sumnnjam...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BM0021
    Ajd bas napisi da vidimo, mozda je stvarno slucajno ispalo mada sumnnjam...
    dogovor je bio, mobitel, punjach, usb kabal, slushalice, trebao mi je doch do 20.09, jer nisam imao mobitel i bila mi je frka ( cura viche, starci seru, frendovi sve zivo, jer me ne mogu nikako dobiti) , danas, 3.10 meni stize mobitel i samo punjach, usb kabal ne vidim , a niti slushalice + morao platit 35kn. kao shto rekoh..mobitel mi je trebao hitno, poshto ovaj nije dolazio-otisho sam i kupio drugi (motorola v235) no ovaj put novi, bez zayebancije. tako da mi sada ne treba ova nokia.moze ich na prodaju, za sitne pare....i bezveze sam proshao ta sva sranja. neozbiljan trgovac EoD

edit: ne krivim rain mana, on je bio poshten i poslao mi mob, tak da ja momak
    Zadnji uredio Syzygy : 03-10-2006 u 16:19

Forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    11.485
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.485, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo kod mene je zavrsio osvetnikov mob, tocnije Syzygyov. Ja shvacam covjeka da mu bilo hitno no ja jednostavno nisam nasao vremena da mu to posaljem prije. Greskom je doslo valjda zbog toga sto sam ja kupovao (jos kupujem) od osvetnika graficku. Uplatio mu pare 26.9. i od tad se skoro pa ne javlja. Nije da se idu "razbijat glave" zbog 150kn no fer je da se bar obavijesti ako se ne moze poslat ranije. Kao sto sam ja Syzygya, no nije mi vjerovao valjda zbog tog jer je mislio da ga ovaj pokusava preci. No sve u svemu moje isprike zbog kasnog prosljedivanja dok ako tko zna mob od osvetnika ili adresu ja sam zainteresiran!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    :)
    Operater
    T-mobile,VIP & Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    12.267
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.267, Nivo: 26
    Bodovi: 12.267, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo 3.10. jos ni P od POPIS-a kojeg sam trebao dobiti od CVRLJ-a....

nemogu vjerovat kako neki ljudi mogu biti takvi, ali sve ce doci na svoje....

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekipo a zasto jednostavno svi ne sjednemo na vrat takvima i rjesimo sve probleme.Jednostavno ne kuzim ljude koji se motaju po ovom forumu i misle s oprostenjem da nekog mogu zajebat.Ipak nas je ovdje hrpu koji ipak neki k...c znamo i znaju da cemo im kad tad doc glave.Sto se tice 150kn,nije nebitno jer smo svi mi na neki nacin zaradili te novce ili pokupili od staraca i onda dodju neki majmuni i naprave ti sranje!

Prije svega takve treba izbacit s foruma pa neka nekog drugog probaju zajebat.Ja doduse nisam tako dugo na ovom forumu,ali sam trgovao sa dosta ljudi i nikad nisam imao zamjerki.Ak vec hoce nekog zajebat onda neka to rade drugdje a ne ovdje jer svi mi ipak znamo donekle ponesto o svakom i cilj nam je da budemo svi super jedni sa drugima i pomazemo jedni drugima.

Imao sam i ja problema s jednim jebivjetrom,jednostavno smo se dogovorili da ja njemu posaljem jedan mobac i on meni,i on meni poslo krsinu u koju sam ulagao hrpu love da ga sredim.I jos mi je tip prijetio da ce mi pozvat ne znam sve koga ako ga ne ostavim na miru.E pa samo nek navale a ipak ima ljudi koji ce im stat na kraj

Ispricavam se moderatorima na prostacenju i ako sam nekog uvrijedio ali me ovakve stvari jako ljute

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    11.485
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Necu ja odustat od toga da provedemo taj deal i da ja dobijem svoje, no ima masa razloga koji mogu dovest do toga zasto se neki posao oduzi. Jednom sam se ja dogovarao oko kupovine zvucnika i taman kad trebali realizirat ja otisao na rad na more na dva tjedna. Covjeku lijepo objasnio, on pricekao i poslije obavili to. No ovaj ne salje iako ima adresu i vec pred tjedan dana mu uplaceno 150kn na racun u ime grafe. Nije 150kn puno niti ce itko propast zbog toga, no da ja jednostavno to ostavim na miru ispadam papak, a takve poput osvetnika ucim tome da mogu proci varajuci ljude po netu. Dat cu mu jos malo vremena i tad sjesti na vrat tako jako da nece osjecat noge.

Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prije svega takve treba izbacit s foruma pa neka nekog drugog probaju zajebat.

SLAŽEM SE

Imao sam i ja problema s jednim jebivjetrom,jednostavno smo se dogovorili da ja njemu posaljem jedan mobac i on meni,i on meni poslo krsinu u koju sam ulagao hrpu love da ga sredim.I jos mi je tip prijetio da ce mi pozvat ne znam sve koga ako ga ne ostavim na miru.E pa samo nek navale a ipak ima ljudi koji ce im stat na kraj

@Sfreak...POZOVI TI MENE,BROJ IMAŠ
    I feel the need -the need for speed!!!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ledeni
    Prije svega takve treba izbacit s foruma pa neka nekog drugog probaju zajebat.

SLAŽEM SE

@Sfreak...POZOVI TI MENE,BROJ IMAŠ
    ma istina je da ljudi ponekad ne mogu,ali red je objasniti situaciju i sve 5.Ne kazem da i ja nisam ponekad aljkav,pa i ne stignem(sad sam bio par dana u njemackoj na putu,a observeru sam duzan bio olovku od mda varia)ali sam covjeku objasnio i podlso mu je.Tako se to radi

neg kaj kompa,bumo mi njih sredili

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam za to da se osvetniku da neki rok da objasni stvar a ako ne onda trajni ban, i sve ostale takve slucajeve. Ja sam bez razmisljanja uplatio wrangleru 1300kn na racun (doduse znamo se i s drugog forma) i sve proslo po dogovoru i u najboljem redu, tak bi to i trebalo funkcionirat na forumu pa one koji krse pravila treba jednostavno izbacit...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.874, Nivo: 16
    Bodovi: 4.874, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde da napišemo i malo lijepih stvari.Još prije mjesec dana,mijenjao sam mob sa članom AXL, i dogovorili se da mi raziku vrijednosti(par sto kuna)uplati na tekući kad mu bude plaća.Uredno je to napravio i obavijestio me.Dečko je stvarno fer i pošten,te dajem preporuku svima koji će ubuduće trgovati s njim.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma naravno da necemo samo lose stvari,ali ja kazem kao primjer ako neki zbilja zele varati i muljati da im se na ovome forumu zbilja to ne isplati.Ali ko voli nek izvoli

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SXG75White, SX1, N95
    Operater
    095
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tako da mi sada ne treba ova nokia.moze ich na prodaju, za sitne pare....i bezveze sam proshao ta sva sranja. neozbiljan trgovac EoD
    ...se to raspravlja o 5510, ak je ja sam ju kupio od njega, naravno nije poslao usb iako je rekao da to ide u njega i još k tome taj mobitel neprepoznaje mp3 format iako ga podrževa te tipka ako se dobro sjećam "š" nije radila

....ja ga nazvao rekao probleme i predložio da mu ga vreti i on pristao

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy note 2
    Operater
    vip
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Rain Man
    Evo kod mene je zavrsio osvetnikov mob, tocnije Syzygyov. Ja shvacam covjeka da mu bilo hitno no ja jednostavno nisam nasao vremena da mu to posaljem prije. Greskom je doslo valjda zbog toga sto sam ja kupovao (jos kupujem) od osvetnika graficku. Uplatio mu pare 26.9. i od tad se skoro pa ne javlja. Nije da se idu "razbijat glave" zbog 150kn no fer je da se bar obavijesti ako se ne moze poslat ranije. Kao sto sam ja Syzygya, no nije mi vjerovao valjda zbog tog jer je mislio da ga ovaj pokusava preci. No sve u svemu moje isprike zbog kasnog prosljedivanja dok ako tko zna mob od osvetnika ili adresu ja sam zainteresiran!
    ma kako nije bitno 150 kn ,meni je dečko pri mojoj prvoj prodaji na ovom forumu mrtav hladan uplatio više od milje kuna na račun...ja sam zinuo i pojurio poslat mob busem...i forum mi je narastao u očima činio se kao skupina poštenih ljudi koji si pomažu i tu i tamo uštede koji dinar i baš mi je ova rasprava digla živac jer u svakom žitu ima kukolja i to mrzim...nije do 150 kuna nego do ugleda kom se riskira nek kupuje u burzi ili oglasniku...baš bed.
    TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    TyTN II, V8
    Operater
    Tele2, VIP
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pugy
    Ajde da napišemo i malo lijepih stvari.Još prije mjesec dana,mijenjao sam mob sa članom AXL, i dogovorili se da mi raziku vrijednosti(par sto kuna)uplati na tekući kad mu bude plaća.Uredno je to napravio i obavijestio me.Dečko je stvarno fer i pošten,te dajem preporuku svima koji će ubuduće trgovati s njim.

Isto vrijedi i za Pugya; hvala na razumijevanju

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bih predlozio da se napravi Sticky TEMA BLACK LIST !!!

Ime + Prezime + Adresa + Tel

Sve navesti slucajeve i tako ljudi nauce.

Jos bi dodao kao Automat za zahvaljivanje....slicno kao vaga za repke

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao exotica
    Ja bih predlozio da se napravi Sticky TEMA BLACK LIST !!!

Ime + Prezime + Adresa + Tel

Sve navesti slucajeve i tako ljudi nauce.

Jos bi dodao kao Automat za zahvaljivanje....slicno kao vaga za repke
    ovo zapravo ima smisla jer se ovdje vrte i osobe (poput mene) koje vole češće mijenjati mobitele pa bi bilo lijepo imati pregled pouzdanih članova...
    Svi smo mi u krastavcu...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy note 2
    Operater
    vip
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa zato i postoji ovaj thread o zadovoljstvu trgovinom na forumu jer nikako nije u redu ljude označavati i stavljati ni na kakve liste ni ovdje ni igdje dalje - jer ko ima pravo odlučivati dali se radi o jednom nesporazumu ili namjernoj prevari forumaša.Svaka medalja ima dvije strane...uostalom ovo je prvenstveno forum a usputno oglasnik (barem je to bila ideja).Imate utiske ,niko vam ne brani da ocrnite koga god želite do neba ako ste nezadovoljni dealom a drugi će sami izvuć zaključke...(al treba pročitat šestotinjak postova zgodnije bi bilo da to moderator učini za nas i napravi listu jelda.... )

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    w800i 2GB CID36
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    38
    Bodovi
    6.042
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.042, Nivo: 18
    Bodovi: 6.042, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trgovao sa Atnom sve 5, nasli se razmjenili, popricali...nemam rjeci oba dvojca zadovoljni.
    Never fear I is here!!!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam kupio mob preko pc-exp... lijepo dogovorio s "mile" (razmijenili smo sve potrebne podatke) da ga pošalje i čim ga city.ex donese meni na ruke ja uplaćujem na tekući pare. sve je prošlo normalno kak i treba bit . pa valjda niko nije tolko đubre da dobije robu i onda zavlači i obrnuto!!! ne kužim da uplaćujete nekom lovu na račun a robu niste dobili. pa samo se kurvama plaća unaprijed, oduvijek je tako bilo, i samo kurvama.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy note 2
    Operater
    vip
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tj1
    ja sam kupio mob preko pc-exp... lijepo dogovorio s "mile" (razmijenili smo sve potrebne podatke) da ga pošalje i čim ga city.ex donese meni na ruke ja uplaćujem na tekući pare. sve je prošlo normalno kak i treba bit . pa valjda niko nije tolko đubre da dobije robu i onda zavlači i obrnuto!!! ne kužim da uplaćujete nekom lovu na račun a robu niste dobili. pa samo se kurvama plaća unaprijed, oduvijek je tako bilo, i samo kurvama.
    pa potpuno je svejedno i jedno i drugo ide na povjerenje jer nešto se prvo mora poslat bilo lova bilo paket (ako nije plaćanje pouzećem) a to s kurvama nema nikakve veze

Banned
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Kitu u usta
    Operater
    T-Smeće
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto ja moram da pohvalim andriju!dogovor je bio oko mjenjanja SE v600i za moju Motorolu v3 pink..
    došao mi je mobitel az 3 dana.sve uredno,sve kako je opisao sa svim papirima garancijom sve uredmo..
    nikakvih problema..
    eto da se zna da tom čovjeku možete vjerovati

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    11.485
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam vec poslovao s vecim iznosima na povjerenje. Osoba meni poslala z5500 i kad ih ja provjerio uplatio mu dogovoreni iznos na tekuci (oko 2000kn). Pred mjesec dana vkosalcu uplatio unaprijed 2000kn za w810i. I jos masu raznih stvari. Sve proslo u najboljem redu. I onda te na kraju zajebe ovakav klinac iz hocu internet generacije!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao iwek
    pa potpuno je svejedno i jedno i drugo ide na povjerenje jer nešto se prvo mora poslat bilo lova bilo paket (ako nije plaćanje pouzećem) a to s kurvama nema nikakve veze
    ima-ima, iz navedenih primjera je vidljivo da lova unaprijed teško funkcionira, al ko voli nek izvoli, pa poslije kukaj...

Zatvorena tema
Stranica 25 od 66 PrvaPrva ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove