Moderatore i admina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prostor na serveru je ograničen, limit na 1000 postova ne bi ništa donio, broj postova u tom slučaju nije presudan, ima ljudi koji imaju brdo postova, a kad ih analiziraš, shvatiš da ih je 80% off ili totalno nevažnih za temu.
da se to uvede, prevelik broj ljudi bi dobio pravo postavljanja attach. i moglo bi doći do zbrke, neželjene.
postoje free servisi i to radi OK.
ni mi moderatori ne stavljamo često na forum, samo ono što vrijedi ostaviti trajnije
Moderatore i admina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da svako moze da stavi avatar (svoj)
I da moze svako da bude moderator ko
ima najmanje 1.500 postova i kome
admin da !!!
Izvorno postao Va®ga
ovo je jedna od smiješnijih stvari koje sam čuo... mislim na ovaj dio sa moderatorima... to bi bilo krajnje nezgodno i nepotrebno...
A što se tiče avatara, mislim da je i ovako dobro napravljeno, jer treba skupiti dovoljan broj postova da se stavi vlastiti avatar, inače bi forum bio "zakrčen" raznim avatarima, a ima dosta usera koji imaju 1 ili 2 ili 3 posta pa da takvi nebi zauzimali "free-space" na forumu meni paše i kakvo je stanje sad...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ovo za modove el LOLLLLLLLL
a za avatare je domro pa nije problem skupit 50 posova
Hm, s obzirom na tvoje godine ne misliš da je malo prerano da se petljaš u neke stvari. Čitaj, piši uči i s vremenom ćeš imati dovoljno iskustva i znanja. Tko zna, možda si i ti budući moderator ovog foruma.Izvorno postao Va®ga
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nezan jeli ovo vec neko navea al mislin da bi bilo jako korisno kad bi se ovo uvelo, a to je da pretrazivac na forumu trazi i rici od tri i manje slova jer cesto upravo zbog toga nemogu nac neke stvari.
FORD FOCUS RS500
I like it!
vbulletin pretraživać nema tu mogučnost, ali zato kad pretražuješ neke stvari na forumu, preporučio bi ti da koristiš google, jer on sve indeksira, pa tako i riječi manje od 3 znaka.Izvorno postao lujito
sms freak ima u potpisu direktan link za pretraživanje foruma preko googlea:
pretražite forum preko Google-a
ili jednostavno u google.com ili google.hr upiši "ključna riječ+cafe.mobil"
Ograničenje nije samo do vbulletina, nego i do softvera na kojem se vrti, mislim da full text search na mysql-u baš i ne radi sa manje od 3 slova, a i upitno je koliko bi kvalitetne rezultate dobio sa 1 ili 2 slova.Izvorno postao zerobravo
Umjesto "ključna riječ+cafe.mobil" puno bolje je "ključne riječi site:cafe.mobil.hr"
Postoji li opcija da se negdje unutar teme vidi tko je trenutno promatra (kao što se viti tko je trenutno online ili tko je trenutno aktivan u podforumima)?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ako postoji, podržavam prijedlog.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
postoji opcija, ali ako se dobro sjećam dokumentacije foruma, dodatno usporava rad foruma jer izvršava dodatne provjere po svakom članu da bi mogao prikazati navedeni podatak.
a obzirom da se svako neko vrijeme pojavljuju žalbe ljudi ako je forum spor, kod postavljanja opcija foruma zaključio sam da je bolje da je ta opcija ipak isključena radi boljih performansi foruma.
ako nije problem, ja bi da tako i ostane.
Predlažem da se za podforum "oglasnik" uvede pravilo navođenja cijena -ako se uređaj prodaje. ne bih htio uspoređivati forume, ali "pc expert" forum ima to pravilo i čini se da im je oglasnik puno organiziraniji i pregledniji.![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
O tome se već pričalo ovdje... pa malo pročitaj tamo...
Možda jedino da se malo uredi oglasnik... ail i o tome se pričalo ali nije ništa poduzeto po tom pitanju...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ok, nisam vidio taj thread na prvoj stranici. hvala na upozorenju. mislio sam, možda se evoluiralo. sad ću sve pročitat.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Slazem se s Icom, možda uvesti malo reda iako, vidim u Oglasniku postaju većinom poznati s foruma, manje je anonimaca tako da ne bih radio radikalne zahvate.
Ovo s cijenom ne bih uvodio jer počinjem od sebe-imam jedno stvar koju prodajem, ali otkud da znam koja joj je cijena. Puknem cijenu 5x skuplju, i tko će mi kupiti?
E, znate što bih promijenio-ako je moguće staviti onaj link iz potpisa SMS freaka za sticky negdje, ono za Google pretraživač...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ovo je vise pitanje nego prijedlog!
Zasto stare teme , cak i ne tako stare, jednostavno nestaju, npr.
u podforumu Siemens # BenQ-Siemens-->Siemens x7x zadnji post u zadnjoj temi je poslan 10.10.2006. , kako to???? pa sigurno je bilo i starijih tema, jer ih se i ja sjecam!
Zadnji uredio 8ambuss : 13-01-2007 u 20:30
Hvala obojici, nisam to ni skuzio do sad!![]()
![]()
Primijetio sam, da kada otvorim neku temu.. da je nema odredjeno vrijeme na listi tema koje sam ja otvorio...
nije mi se dalo otvarat novu temu.. al..
kada udjem u neku temu, i izadjem iz nje.. on nju meni ne oznaci 'procitanom'..
nego jos je uvjek onako naslov podebljan, kao da ju nisam procitao..
znaci, kliknem na temu, pa na forum u kojem se nalazi.. i nista.. kao da ni nisam bio u njoj..
isto tako i gdje postam.. nakon postanja..![]()
To je vjerojatno neki bug u 3.6.4 verziji vBulletina
Bookmarks