ako smijem primjetiti(ako je off onda obrišite)malo sam okolo po forumima čitala,recimo na Vip-forumu ima svijet komunikacije i nađe se interesantnih stvari,ali ima takvih (neznam kak da ih definiram)neodgojenih kretena,kaj psuju i pljuju po ljudima koji žele pomoć.Tak da su mi se zgadili.Zato neka ostane ovak kako je,a super je! (vjerujte!!!)
![]()

ako smijem primjetiti(ako je off onda obrišite)malo sam okolo po forumima čitala,recimo na Vip-forumu ima svijet komunikacije i nađe se interesantnih stvari,ali ima takvih (neznam kak da ih definiram)neodgojenih kretena,kaj psuju i pljuju po ljudima koji žele pomoć.Tak da su mi se zgadili.Zato neka ostane ovak kako je,a super je! (vjerujte!!!)
Odgovori uz citat
. to je jedan od najjednostavnijih načina da se korisnici nauče pripaziti na offtopice, naslove koji odgovaraju temi i slično. kad ti se jednom tema/post obriše, drugi put pripaziš i to je najbolji način kako korisnike navesti da paze što i kako pišu. korisnika ima puno, mislim da se slažemo u tome da bi im puno previše vremena odnosilo kad bi svakom ponaosob objašnjavali pravila foruma, offtopica, naslova itd. sva ta pravila su dostupna za pročitati i tu su da ih se forumaši pridržavaju čisto iz razloga kako bi se očuvala urednost i preglednost. moderatorima je moderiranje ovdje u njihovo slobodno vrijeme i nisu za to plaćeni.

Bookmarks