O tome se već pričalo ovdje... pa malo pročitaj tamo...
Možda jedino da se malo uredi oglasnik... ail i o tome se pričalo ali nije ništa poduzeto po tom pitanju...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ok, nisam vidio taj thread na prvoj stranici. hvala na upozorenju. mislio sam, možda se evoluiralo. sad ću sve pročitat.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Slazem se s Icom, možda uvesti malo reda iako, vidim u Oglasniku postaju većinom poznati s foruma, manje je anonimaca tako da ne bih radio radikalne zahvate.
Ovo s cijenom ne bih uvodio jer počinjem od sebe-imam jedno stvar koju prodajem, ali otkud da znam koja joj je cijena. Puknem cijenu 5x skuplju, i tko će mi kupiti?
E, znate što bih promijenio-ako je moguće staviti onaj link iz potpisa SMS freaka za sticky negdje, ono za Google pretraživač...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ovo je vise pitanje nego prijedlog!
Zasto stare teme , cak i ne tako stare, jednostavno nestaju, npr.
u podforumu Siemens # BenQ-Siemens-->Siemens x7x zadnji post u zadnjoj temi je poslan 10.10.2006. , kako to???? pa sigurno je bilo i starijih tema, jer ih se i ja sjecam!
Zadnji uredio 8ambuss : 13-01-2007 u 20:30
Hvala obojici, nisam to ni skuzio do sad!![]()
![]()
Primijetio sam, da kada otvorim neku temu.. da je nema odredjeno vrijeme na listi tema koje sam ja otvorio...
nije mi se dalo otvarat novu temu.. al..
kada udjem u neku temu, i izadjem iz nje.. on nju meni ne oznaci 'procitanom'..
nego jos je uvjek onako naslov podebljan, kao da ju nisam procitao..
znaci, kliknem na temu, pa na forum u kojem se nalazi.. i nista.. kao da ni nisam bio u njoj..
isto tako i gdje postam.. nakon postanja..![]()
To je vjerojatno neki bug u 3.6.4 verziji vBulletina
I meni se to oduvijek događalo
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Zar ove random reklame moraju biti na forumu? Nikako ih zblokirati, hajde da se nešto domaće reklamira pa... A i ovo 'ads by google' mi ne izgleda kao plaćeni oglas
Zašto?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ali mi ne izgledaju kao plaćeni oglasi nego kao šugavi napasnici.. A to je nepotrebno jer nema nikakve koristi od toga. Ako je netko financirao oglašavanje onda ok, ima pravo na to.
btw vidio sam pcekspert, tugo moja![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja uopće ne vidim nijednu rekamu...![]()
mene smeta to što nikako ne mogu naštimati točno vrijeme: ili je GMT ili GMT+2 (bez obzira što odaberem GMT+1)![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
jel ovako namješteno:
![]()
e ne znam onda, meni uredno piše "Sva vremena su GMT +1. Sada je 00:23."
hmmm...dakle to je samo meni...baš imam sreće.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
tuži se.Nego zašto je u tim danima(koji je početni dan tjedna?) pola napisano englesko pola hrvatsko?
Sunday
Ponedjeljak,Tuesday,srijeda.
To neki bug u ovoj verziji il kaj?
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
ne, nije prevedeno do kraja. ima takvih primjera nekoliko, tipa u brzi linkovi, isto je pola-pola, al ugl. nije nikakav bug.
imam prijedlog, da se pod oglasnik stavi podforum oglasnik za razno.
znači da se mogu stvaljati oglasi koji nisu vezani s mobitelima i sl.
tako nešto ima i http://www.bmwclub.com.hr/
vrlo ugledan i dobar forum.
što mislite o tome ?
Bookmarks