po svemu sudeći negdje 11-ti ili 12-ti mjesec.... ove godine. tak je zadnjih 3 NFS-a izašlo pa....Izvorno postao Snake
Dali ste čuli za ovo? Ja sad tražim po googlu nešto za undergroun 2 i naletim na NFS: Carbon................
Kada će to izaći?
po svemu sudeći negdje 11-ti ili 12-ti mjesec.... ove godine. tak je zadnjih 3 NFS-a izašlo pa....Izvorno postao Snake
mmmmmm....Hemi Cuda![]()
ak buju takvi auti nutra to bu zakon
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Damn nice wheeels![]()
![]()
mmmmm el diablo lamb
![]()
samo po slikama mi se čini da više neće biti dana -- vraćaju se politici U1 i U2
a dan je bila jedna od rijetkih stvari u MW koja mi je bila bolja od U2
Need for Speed: Carbon prema službenom izvješću ponovo donosi utrke gradskim ulicama, a iste će se preseliti i u negostoljubivi izvangradski Carbon Canyon. Policija, suparničke bande, ukrašavanje i "nabrijavanje" automobila... Što da vam pričam, sve je isto k'o i lani uz naprednije vizualne efekte. Službene web STRANICE su online, pa skoknite do njih po detalje.![]()
Seriously?
Kakav je ovo post, odnosno njegovo značenje?Izvorno postao Bare_st
![]()
Meni se više sviđa noćni ugođaj ili pak večernji... Vožnja po danu mi nije baš napeta, odnosno toliko efektna, kao što je slučaj u N4S: MW...
Mislim na to oce li biti bolji od prijasnjih!
bilo bi dobro da stave da se vrijeme mijenja onak dan noć,
Dodge Challanger nice , Nadam se da ce stavit jos tih Muscle Cars npr. Dodge Charger![]()
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
ti iz nfs uvjek moraju nesto usrati,tako da cisto sumnjam da ce me ovaj nastavak ugodno iznenaditi
jel zna mozda netko kad igra dolazi.....
joj charger je stvarno super autoIzvorno postao Hell_Blazer
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ajde reci kakva je igra , zanima nasIzvorno postao VandaL
![]()
![]()
stavi link na demo
iPhone 5s 16 GB
budem kad probam, trenutno nemam vremena... demo je tezak 190 MB ali jos nije izasao official tako da nisam siguran da je to to....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Mora da je pre*ebena igra... Imam temicu carbon na mobachu... Super su screenshoot's...![]()
..:: opel team croatia ::.. <(opel power)>
Jeli tko uspio zaigrati ovu igricu.???
ima gdje za skinut demo ali za PC??
mislim da nema ali se ocekujeIzvorno postao Mario99
ima ako sam ja nasaoIzvorno postao sonyck
![]()
Uf, jedva čekam da se dokopam toga...
Prvo - vožnja noću, daleko mi je draža
Drugo: http://images.ea.com/games/nfs/carbo...brera_full.jpg![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
bit ce puno ljepsih i boljih autiju od ovih....:bunny:
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
ovo sa 2.5gige ti je demo![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao V3rt!g(o)
Koliko je onda cijela???
valjda ću ju nabaviti![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks