Dali ste čuli za ovo? Ja sad tražim po googlu nešto za undergroun 2 i naletim na NFS: Carbon................
Kada će to izaći?
Dali ste čuli za ovo? Ja sad tražim po googlu nešto za undergroun 2 i naletim na NFS: Carbon................
Kada će to izaći?
po svemu sudeći negdje 11-ti ili 12-ti mjesec.... ove godine. tak je zadnjih 3 NFS-a izašlo pa....Izvorno postao Snake
mmmmmm....Hemi Cuda![]()
ak buju takvi auti nutra to bu zakon
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Damn nice wheeels![]()
![]()
mmmmm el diablo lamb
![]()
samo po slikama mi se čini da više neće biti dana -- vraćaju se politici U1 i U2
a dan je bila jedna od rijetkih stvari u MW koja mi je bila bolja od U2
Need for Speed: Carbon prema službenom izvješću ponovo donosi utrke gradskim ulicama, a iste će se preseliti i u negostoljubivi izvangradski Carbon Canyon. Policija, suparničke bande, ukrašavanje i "nabrijavanje" automobila... Što da vam pričam, sve je isto k'o i lani uz naprednije vizualne efekte. Službene web STRANICE su online, pa skoknite do njih po detalje.![]()
Seriously?
Kakav je ovo post, odnosno njegovo značenje?Izvorno postao Bare_st
![]()
Meni se više sviđa noćni ugođaj ili pak večernji... Vožnja po danu mi nije baš napeta, odnosno toliko efektna, kao što je slučaj u N4S: MW...
Dok god ti mozes vozit preko 200 kmh dok se udaraš u zid, zna se da igra ne valja...
Need for speed... mislim... uopće nije neki feeling brzine...
ajde ljudi lijepo instalirajte WTTC ili GTR2 pa vozite.
Kad vam se auto počne tresti na neravnim stazama pri brzinama preko 250... e to je posao... Jednom ako udarite ogradu, za vas je natjecanje završeno
Ili još bolje Live For Speed,Richard Burns Rally,Grand Prix Legends,ili ako ste spremni prijeći preko nekih bugova,netKar: 4 najrealnije simulacije vožnje.
ISI-jeva govna im nemogu ni prismrdit.Barem mi moje iskustvo sa Grobnika to govori,plus razgovori sa par profića-vozača utrka koje znam što s neta,poput Tristana sa http://www.reynard883.com/ , što lokalaca kao Siniša Crnojević,....da dalje ne nabrajam............
*očekujem da će mi Krompirko počet solit kako ja nemam pojma,bla bla bla,ISI je zakon itd,*
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
thunderhead live for speed je reala igra ali daj kak je slozena za igranje u k imas nbolje reze dok igras s misem nego s tipkovincom lol
gtr2 mi je od svega tu najbolji
nemaš pojma što pričaš,nit ti je to neki argument.
naravno da ćeš bit brži sa mišem nego sa tipkovnicom.Precizniji si.
al LFS se igra sa volanom.....na ni jedan drugi način se ne isplati igrat.
a što se tiče carbona,tu se slažem sa ivstojićem:EA-zna se:napravi poluproizvod+hiper marketing=lova, kupce i igraće-ko ih j.....
lumcul te lu vi ridgy jefhmuy re lyvyv ukryhi cumdu
Zadnji uredio Thunderhead : 12-02-2007 u 13:05
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Dajte ljudi igram vec puno Live for speed i WTCC,a i nemozete usporedivat s
carbonom ove igrice.
Simulacija i arkade nisu isto.
Netko je rekao da kad u WTCC vozis 250 auto se trese,da to je istina.
Carbon je toliki shit da nema vece gluposti na svijetu.Igricu sam igrao par dana dok je nisam presao i vise NIKAD je nisam upalio.
Probajte driftat na LFS pa ce te vidit sta je driftanje.
pozz
ma igrica uopće ne valja,ja sam je u 12 mjesecu nabavio,čovječe,nitko mi ne vjeruje al ja sam prešo u jednom danu za 4 sata igranja 87 posto,a poslje mi se nije dalo...prešo sam ukupno 6 puta svaki put onog dariusa prešo iz prve sa slr mclarenom...preeeeeeeeeeekratka priča u igrici![]()
Nfs Carbon je takav žešći shit...ne znam kaj su išli izdavat nekaj kaj pređeš za 2 sata igranja
Istina je... kad igraš NFS... prođe te volja brzo...
A GTR, WTTC, LFS i slične igre ne možeš igrati bez volana...
ali te zato nikad ne prođe volja za igranjem...
Evo vako.... 2 igre zajedno mogu kompletno zamjeniti NFS i pružiti extra mnogo uživanja u igranju...
GTA i TOCA recimo...
sad čekamo eto još GTA novi nastavak pa da vidimo našta će to ličiti
Dali se moze igrat NFS Carbon u LANU??? Govorim o piratskoj verziji
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Ima li NFS Carbon opciju promjene kamere tj. da mogu gledat stazu iz auta. Naime, našao sam na netu rješenje kako igrat igricu u widescreenu, a nisam je probao igrat prije primjene tog patcha, pa ne znam da li zbog toga nemam tu opciju. Trebalo bi pretpostavljam bit u setupu volana/tipkovnice cameraview ili sl. ali ja to nemam.
kako nemas? Ja sam odigrao igru vec 20 puta i po defaultnim postavkama sam stiskao "C" i mijenjao camview uredno...![]()
ma našao sam sad maloprije konačno. nema toga u setupu volana ili tipkovnice prije vožnje, nego se mora za vrijeme vožnje otić u opcije i promijenit kamera. ali naravno ne mogu zbog toga podesit da na volanu to mijenjam. i nema nažalost tog cockpit viewa, ali i ovaj gdje se samo cesta vidi je donekle ok.
možda zbog tog patchiranja, ne znam, ali tako je :-( bitno da sam pronašao da ipak mogu normalno vozit.
Bookmarks