1. treba mi zbog posla
2. koji će mi 4G mobitel ako ga ne mogu koristiti....
1. treba mi zbog posla
2. koji će mi 4G mobitel ako ga ne mogu koristiti....
:)
Haha, broj 2. Ima se može se, al nema se da se plati... Pa postoji 4G na raznim mrežama u raznim tarifama, odaberi si neku - i plati sukladno svojim potrebama/poslu!
Ja mogu ali ne želim koristiti 4G na mobitelu - jer se više grije, troši više bateriju, a ne treba mi veća brzina - dovoljno brzo potrošim 10gb i preko 3G. 4G koristim preko mifi uređaja, ajd tu se isplati, iako nekada dual carrier 3G bude brži od 4G jer ograničavaju taj 4G na tipa 7Mbps. Dualcarrier sam znao imati 15-20Mbps što je odlično. Govorim o HTu uglavnom. Na vipu mi 4G radi max brzinom od 45-50Mbps.
U bonbon mjesečnom paketu dobiješ i 4Gbrzinu, imaš 3 i 5gb pakete - pa što ne štima onda, zašto se ne bi mogao koristiti zbog posla??
Govoriš da je svuda u svijetu ovako onako, a jesi li videla brzine 4G mreže npr. u SADu? Tamo 4G mreže imaju brzine ko naš 3G, nekih 20 Mbps u proseku.
21 Mbps u paketu od 3GB je i više nego dovoljno za bilo kakav posao. Veća brzina bi ti trebala jedino ako non stop visiš na torrentima, uploaduješ muziku na neke servise i slično.
Ovdje ide opaska za @mlesic i ostale koji možda ne znaju - HT je povećao brzine 4G u simpi i bonbonu bez 4G opcije sa 7 Mbps na 21 Mbps prije par mjeseci. Ta informacija stoji na simpa stranicama, dok kod bonbona nema informacija, ali sam osobno testirao brzine.
Bookmarks