Evo uspio sam nabavit:
MMS: mms.bonbon.com.hr/servlets/mms
proxy: DA
apn: mms.htgprs
broj porta: 8080
proxy adresa: 010.012.000.004
GPRS: www.htgprs.hr
proxy adresa: 010.012.000.003
INTERNET: apn: web.htgprs
Evo uspio sam nabavit:
MMS: mms.bonbon.com.hr/servlets/mms
apn: mms.htgprs
proxy adresa: 010.012.000.004
GPRS: www.htgprs.hr
INTERNET: apn: web.htgprs
Zadnji uredio Inovator : 02-11-2011 u 15:30
Rade i one od T-mobilea
ljudi moze li mi netko opisat kako da na samsung s8300 stavim za net postavke, udjem tamo gdje trebam, ali neznam što od ovog treba upisati.
dakle treba mi ovo:
set name
acces name
auth type
user id
password
protocol
home url
proxy adress
pod advanced imam:
static ip
static dns
traffic class
sad nisam siguran, ali mislim da bi pod access name trebao samo upisati APN koji glasi: web.htgprs
i naravno, postavke za gprs:
gprs: www.htgprs.hr
sad, kud točno što, nisam čisto siguran, nemam taj mob u rukama. vjerojatno će ti netko drugi bolje reći tko ima taj ili sličan uređaj.
Mailao sam njih pa su mi odg
Sve je trebalo ovako, samo što ne piše nigdje obaj broj porta, pa sam proxy morao ovako upisati: 010.012.000.003:8080
Na nekim mobitelim taj proxy nije potreban, makar ga ja nisam stavljao i sve je radilo.
Ima li taj bonbon automatske postavke? Imam pan VS3 i ne znam ručno to napravit. Meni je to komplicirano na ovom mobu.
Nema one fore da pošalješ sms i dobiš postavke?
Ima foraPošalji prazan sms na 700. Pin je 1234.
Moguće da neće ići pa ćeš morat ručno...
Ako dođe do toga javi se korisničkoj podršci ili kad si spreman primit poziv moš i meni broj na PM. Pa ćemo probat.
Ponekad za mail ako neće APN www.htgprs.hr onda treba promijeniti na web.htgprs - tako radi mail. Inače postavke što stignu porukom su ok
imam mali problem sa mms-om znači pokušao sam sve, sto puta zvao službu i sto puta su mi slali postavke i sto puta restartao mob...
opće neznam u čem je prob, probao i drugi mob i drugu karticu (098 radi) jel imate neku ideju što bi moglo biti?
a kolko dugo ne možeš slat?
jer često se ovakvi problemi riješe sami od sebe. prođeš sve, ručno uneseš, gasiš, pališ, probaš na više brojeva i različite sadržaje poslat i neće i neće. a sve je dobro uneseno.
prođe par sati i mms uredno ode.
nekoliko puta nam se to dogodilo.
pa eto od jučer navečer, nisam mogao ni poslati ni primiti mms...
ako i dalje ne radi jedino te mogu uputiti na korisničku podršku pa da pokušate ponovo! :/
Otkad sam upgradeao N8 na Belle, imam problema s internetom. Danas sam poslao poruku na 700, mislio sam da su mi se mozda kod upgradea poremetile postavke, ali i dalje ne radi... uglavnom, otvorim Operu, kliknem na neku stranicu i onda me pita kako se ocu spojiti... kad izaberem bonbon internet, ne radi uopce, a kad izaberem bonbon GPRS, tu i tamo otvori neku stranicu, ali je uzasno sporo. Ali mi uredno svaki put skine 7 lipa ili vise (zadnji put mi je skinuo 61 lipu, nemam pojma na sta, samo sam se probao spojiti na jednu stranicu na Operi i onda jos isao u onu Social aplikaciju, koja se nije uopce htjela spojit na net). Inace preko WLANa sve radi normalno. Jel zna netko u cemu bi mogao biti problem?
Imali smo takav slučaj, ručni unos ne radi, nije pomogao. Ti novi symbiani su malo li-la, nešto ne štima, znamo imati problema s njima. Pokušaj obrisati sve postavke i opet pošalji praznu poruku na 700. Jedan korisnik je imao takav problem i riješilo je to da je obrisao i preko
poruke instalirao nove. Obavezno nakon toga ugasi pa upali mobitel.
Napravio sam to, izgleda da sad radi normalno, hvala
Ima netko zadnje postavke za internet tj APN
Meni je ovako:
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk
Bookmarks