Nema je,firma me sponzorira sa do 300 kn i -pdv
Kolika je razlika u cijeni?
Nema je,firma me sponzorira sa do 300 kn i -pdv
Gledaj, s L635 dobivaš manje lagga i puno bolji ekran. Gubiš LED i 1GB RAM-a.
znam,sve mi je jasno... preko led-a mogu preć,ali 512 ram-a... Ne znam...
Iako za windows 512mb rama ne predstavlja nikakav problem, ja bih na tvom mjestu riskirao i uzeo 535. Imas garanciju sto je u ovom slucaju najvaznije.
Ali S200 je veći problem od 512MB RAM-a po meni.
Istina, ali za kolegine zahtjeve mislim da je i S200 dobar, jel tako?
To stoji,ali onda s druge strane možemo reć je i S400 i 512 ram dosta![]()
To sam i htio reci, samo je stvar u tvojoj preferenciji. Oba ce te dobro sluziti ako nece sa 535 biti problema
Manjak RAM-a je veći problem za igre, a imaš G2 tako da...
Ne utječe toliko jako na OS i fluidnost općenito.
Ma igre tako slabo i igram,jedino clash of clans
Ono što me još muči kod 635 je update. Hoće li dobivati dalje update i do kada?
Dobivat će updateove 36 mjeseci od izlaska. Ali računaj da neke značajke neće biti dostupne zbog RAM-a.
Dobro...kaj da radim na kraju? Nisam više pametan... :/
Radije odi na 635. Frend mi ima problema sa 535 i ruše mu se aplikacije, šteka u masu stvari, touch loš odaziv... hardver u t-mobile taj je 3.x.x.x verzija tako da nažalost bježi!
Iako 635 nema led svjetlo, giga ram, senzor osvjetljenja i prednju kameru. Ako ti to nisu bolne stavke i nužne baš toliko onda taj uzmi bar da imaš stabilan mob.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
naručio sam 635,hvala svima na savjetima
Evo javlja se novopečeni vlasnik 535 DS, mobitel je u savršenom stanju kupljen u mobisu, definitivno best bang for buck. Nema nikakvih problema s touchem iako je HW Revision 3.0.0.0, a govorimo o korisniku sa prekomjernim znojenjem dlanova, tako da ako netko ima problema, preporučam servis i nek zamjene to što ne valja.
Kad leži u ruci ima nekako preplastičan osjećaj (zbog stražnjeg poklopca) i nekako je prelagan za svoje dimenzije. Lumia Denim radi odlično, bez trzanja sa svim aplikacijama (uključujući i Cortanu naravno kada je sve namješteno na US). Što se kamere tiče naravno da je lošije kvalitete s obzirom na svojih 5MP, ali nije ni za bacit, dapače, kvalitetom je vrlo slična kameri na galaxy S3, jedino mi je temperatura boja malo čudnjikava.
Ako ima tko kakvih pitanja samo navalite pa da dobijete odgovore iz prve ruke
Kako je rijesen dual sim?
Lg je vrlo zgodno to rijesio ubacivanjem posebne tipke za manevriranje simovima
Ovdje je malo drugačije, odnosno imaš odvojene dialere, dialer 1 i dialer 2, i isto tako imaš odvojene SMS poruke, dakle sms1 i sms2, a što se tiče biranja brojeva unutar samog imenika, kada stisneš da želiš pozvati broj onda ti je pored broja označena kartica s koje želiš zvati
hoćeš li screenshotove?
Dobra mi se cini i ta opcija
Ajde okini jedan![]()
evo ovako izgleda broj u imeniku:
http://1drv.ms/1EmUgF7
a ovo gore pri vrhu su ti te aplikacije, tako su odijeljene i u glavnom izborniku:
http://1drv.ms/1EmUGLI
Svida mi se i ova opcija
Nije lose
Kad dode 640 ds,ozbiljno cu razmislit o prelasku s androida
zasad mi je kao dugogodišnjem korisniku androida OGROMAN minus tipkovnica, tako da sam još u procesu navikavanja na istu
Jesu rjesili touch za 3.0.0.0?
jeli se može vidjet da ili je 3.0.0.0 ili 5.0.0.0 bez da se pali uređaj? recimo dali to piše iza baterije na telefonu ili na kutiji negdje?
Nažalost - ne.
Bookmarks