Nažalost - ne.
Nažalost - ne.
Od kad sam na Windows Phone 8.1 (travanj prošle godine) nisam imao problema s notifikacijama. Neki pak vele da i dalje postoje problemi ali sudeći po mojim iskustvima i iskustvima ljudi oko mene nekako više naginjem da su to iznimke koje postoje i na drugim platformama.
Jedino ako smatraš kašnjenje Messengera od kojih 5 sekundi velikim problemom.
Meni je na androidu viber gori nego na WP-u sto se tice notifikacija
pozz ekipo. jel netko zna kakav je sad touch kod 535. znam da su frendovi prve nosili na garanciju te da je mjenjano nesto na maticnoj pa je stvar bila malo bolja... ako je netko bolje upoznat kakva je situacija sada, neka javi. konkretno bi si uzeo iz simpe, gdje besplatno dobijes startasice. heh.
VK 1010-IO
Meni je frend isto prvu seriju te sa simpe uzimao 535 i nije bio zadovoljan sa problemima. Možda su nešto poboljšali ako su nove serije dobili. Mada sad ova cijena za 648 kn i sa lovom na bonus računu i starsice stvarno best buy. Bilo bi šteta da mob ne štima i dalje.... valjda se javi neki novopečeni korisnik te ponude![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Pozz.vlasnik sam lumia 535 koja je dobro radila do prije jedan mjesec..i tada je radila ali nije se mogla puniti,pošto ima garanciju reklamirao sam i bas danas je podigo sa servisa..popravljen o puni se ali sad ne mogu ući traži mi passvord za otključavanje telefona,dali neko može pomoći kako od blokirati ili vratiti na tvorničke. ..hvala
Skini WDRT i preko njega instaliraj novi software na mob.
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=525569
Da ti nisu zaključali na neku mrežu?
Inače, kakva se pokazala 535? Čitam na jednome forumu da jako puno korisnika ima problema s touchom. Nekada dobro hvata, ali zna zaglaviti i nema Boga da ga pokreneš.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni je 520-ka riknula 2 mjeseca prije isteka garancije,nije se mogla bootat,vjerojatno je matična riknula.Pošalju ga u Mobis i nakon par dana me zovu iz servisa i pitaju da li hoću da mi pošalju 535 jer za 520-ku nemaju rezervnih dijelova.Ja kažem može i pitam koliko moram doplatiti.Kažu ništa,sve je u garantnom roku.Kad je mobitel došao odmah sam provjerio verziju softvarea i vidio da je "zloglasna" 3.x.x.x. Međutim ja nisam primjetio da touch šteka,nekad promašim slovo ali to je do mene.Ugasio mi se nije nijednom,niti zablokirao.Vidi se razlika između 512 mb i gige RAM-a.I da,sad imam i prednju kameru pa mogu okidati selfije i stavljati na Face i Instagram![]()
Reality is wrong.Dreams are for real.
Vidiš ti kaj je servis koji drži do renomea. Nude zamjenski mob koji je za koplje bolji od staroga za razliku od nekih drugih servisa u Lijepoj našoj.
A ček, ako se zna da je serija 3.x.x.x bugovita jel to priznato kao tvornička greška ili se i ovi iz Lumia odjela prave Englezima?
U Mobisu!
535 je nasljednik 520-ke i morali su ponudit taj mobitel buduci da ne mogu popra it stari.
Idejni nasljednik 520 je Lumia 630
@Moby Vidim po tvome potpisu koliko cijeniš Mobis.Ili je to sarkazam?Ne znam čija je greška s tom prvom serijom,kod mene sve radi OK. I ženina 520-ka se počela gasiti i blokirati pa je i ona poslala aparat na servis.Sad se i ona nada da neće imati rezervni dio![]()
Reality is wrong.Dreams are for real.
Ma, Mobis je mala beba naspram jednoga većega koji drma danas. A potpis je nastao tamo još 2008. godine kada sam im poslao novu Nokiju N95, a dobio je potpuno rasklimanu kao da su nogomet igrali s njom.
U Mobisu!
Ja sam ženi uzeo 535 kad je bila ova akcija sa startasicama i taman je nekidan završila na servisu zbog nemogućeg toucha, nije bilo moguće normalno mail adresu napisati, kamo li mail.
Vratili su ga jako brzo i kvar je otklonjen pod garancijom mjenjanjem "pokrova ekrana" (pretpostavljam digitizera), ali zanimljivo je da piše u nastavku da je do kvara došlo korištenjem uređaja.
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
Bookmarks