Danas je i službeno predstavljena Lumia 1520. Radi se o top modelu s 6" FHD zaslom, Snapdragonom 800 i 20MP PureView kamerom. Dolazi na tržište krajem godine s GDR3 nadogradnjom i Nokia Black.
Specifikacije
Danas je i službeno predstavljena Lumia 1520. Radi se o top modelu s 6" FHD zaslom, Snapdragonom 800 i 20MP PureView kamerom. Dolazi na tržište krajem godine s GDR3 nadogradnjom i Nokia Black.
Specifikacije
Napokon WP uređaj za one koji pate na kvadove i gigaherce
Dobro izgleda, meni osobno preveliko, 209 grama je čak i relativno OK s obzirom na 185g Lumiu 920.
Mene više vesele nove aplikacije koje dolaze za WP.
3400 mAh baterija! E, to je nešto!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Zadnji uredio Mario92 : 11-11-2013 u 16:13
Ova maska samo malo privlači otiske![]()
Stigla je u Mobis.
Vaša je za SAMO 6299 kuna.
Ma to su klasika startne cijene. Dogodine u ovo vrijeme bude za 3000 kn je nabavit naveliko. Inače djeluje dobra mrcina al definitivno uz ovo čudo imat još neki normalan mob za premjestit sim pri vikend izlascima itd![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Obožavam Nokiu ali kud to ide? Pa uskoro će mo telefone na ramenu nosit!?
Nemam ništa protiv ovakvih uređaja dokle god i normalne po 4.3" proizvode za masu. Problem bi bio kada bi 6" postao minimum novijih![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
I GSMArena objavila recenziju. Baterija je stvarno za svaku pohvalu.
To bi trebao biti stvarno dobar uređaj , ali " 6.0 incha 16M-color ClearBlack IPS CLD capacitive touchscreen of 1920 x 1080 pixels " je malo pretjerano !
Da moj HTC od 4.7 incha nije tako dobar telefon kao što stvarno je dobar , završio bi na "Njuški" istog dana kad sam ga i kupio samo radi veličine (preglomazno) .
Trebalo mi je dobrih 3 mjeseca da sam sebe uvjerim kako ga ipak neću prodati ! Nokia Lumia 1520 je stvarno "zvjer" od telefona , ne samo po kvaliteti nego veličini ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Slažem se u potpunosti. Preveliko, iako za desetak dana se čovjek privikne. U kvalitetu kamere i fluidnost samog OS-a neću niti sumnjati. Ipak je to ime, a operativni sustav bilježi svakim danom rast.
Osobno je sigurno neću kupiti upravo veličine radi. Velika mi je i L920, a ovo je titanskih razmjera![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Mobitel je zvijer, samo sta me muci taj Win os jer sam naviknnuo na android!
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Danas sam imao priliku malo cackat po mobu u vip centru.
I mogu priznat da mi uredjaj izgleda presavrseno!!!
Iako je bio cijeli crni.
Brzina kojoj se krece kroz izbornik je zakon.
Cak ni velicina nije problem.
Samo mi je zao sta nisam imao vremena da isprobam malo kameru ali se nadam da cu sljedeci put to svakako ucinit.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Danas je na lijepoj akciji na mobileshop.eu
Ovo je više od mobitela. 128 GB micro sd radi provjereno, kamera je brza, baterija drži, nema trzaja, os fluidan, kvaliteta zvuka odlična kako u slušalici tako i na aux izlazu, uskoro dolazi zakrpa za 4K snimanje videa...mob je brutalan
Bookmarks