Jesi li siguran da si dobro napravio modifikaciju USER datoteke?
Napiši mi sve što ti piše u navigacijskom prozoru kad dođeš na external sd.
Npr. storage/external_SD ovako nešto ti treba pisati i prepiši mi to sve.
Pozdrav ljudi, možda mogu kakav savjet dobiti ovdje. Dobih od t-coma Lg L40 sa androidom 4.4.2 i sad želim instalirati copilot 9 i naravno premalo mjesta za karte, kad ih instalira ostane mi par mb na internoj memoriji ako i toliko i nikako da prebacim da mi karte budu na vanjskoj sd kartici.
Već 3 dana se mučim s tim, probao sam modificirat tu USER datoteku na stotinu načinu i nisam imao nikakve sreće, čak sam rootao mob da bi mogo probat s aplikacijom directory bind koja s externe kartice napravit mount na internu memoriju da prevari mobitel kako su tamo podaci, mnogima je ta aplikacija pomogla ali ja nemam nikakve sreće s tim.
Već se želim pomirit s tim da se jednostavno ne mogu prebacit karte il cijela aplikacija na vanjsku memoriju, imate li vi možda kakav savjet?
Btw sve ostalo, aplikaciju, muziku, video itd mi bez problema prebaci na vanjsku sd i tam učitava.
Jesi li siguran da si dobro napravio modifikaciju USER datoteke?
Napiši mi sve što ti piše u navigacijskom prozoru kad dođeš na external sd.
Npr. storage/external_SD ovako nešto ti treba pisati i prepiši mi to sve.
Zadnji uredio SGS II : 13-07-2014 u 22:01
Upravo tak mi piše: storage/external_SD/naziv foldera copilota
Mislim da je u samoj aplikaciji neka greška. Skinuh maloprije Copilot sa Google Store-a, skinuo mapu, sve prebacio na vanjsku sd, konfigurirao user datoteku i izbrisao EU folder sa interne memorije, pokrenuo i radi bez frke. E onda sve pobrisao i isprobao sa Copilotom 9 koji imam skinut, do u najmanji detalj ponovio sve i niš, javi mi da nema dovoljno memorije za pokretanje copilota (a ima je i previše)... Moguće da je neka greška u ovoj verziji copilota, sutra ću probat drugu skinut i ispočetka....
Jesi li prvo instalirao i preuzeo karte na CoPilot-u, a tek onda izmijenio USER datoteku?
Ja sam tako napravio i radi mi.
Ovo moram tu podijelit, moje muke i dalje nisu prestale, čak ni google storeovim copilotom, probao i directory bind i folder mount aplikacije, nisu niš pomogle. I onda sam odustao, reko bum ovak prebacil mape u externu pa nazad u internu kad ću trebat gps, obrišem sve foldere copilota s externe, pokrenem gps da vidim jel se kaj pobrkalo u internoj kad ono počeo otpakiravat nove podatke!!
Ono wtf, gledam, otpakirao sve u externu, mape koje su bile u internoj prebacio u externu i sad radi, najnormalnije radi, ne znam koji vrag se dogodio. User datoteka u internoj je kak sam već i prije napisao, root i svi direktoriji gdje se spominje eu folder izmjenio u externu lokaciju, a user u externoj se sama napravila i u njoj su svi direktoriji u externoj. Naravno i to sam pokušao napravit prije pa nije htjelo tak da nemam pojma koji vrag se dogodio al bitno da radi, Nadam se da mi se ne bu niš sjebalo jer sumnjam da će mi se dvaput posrećit![]()
ljudi imam jedno pitanje,navigacije dijeluje sve u svemu ok na prvi pogled,ali mene zanima sto na svakom screenshotu vidim strijelicu(kao svoju poziciju) a u mene u navigaciji ja sam obicni krugic,ne vidim kako sam orijentisan,ako me razumijete.
ev slika
http://prntscr.com/58dulo
jel i kod vas isto?
Pozdrav drustvo pokusao sam na sve nacine da dobijem glas na ovoj navigaciji ali ne vrijedi ,kad izbrisem speech folder ili glas unutar foldera onda ne mogu poslije toga da ponovo preuzmem ni Ivanin glas niti bilo koji drugi ako neko zna kakvo drugo resenje bio bi mu zahvalan i da dodam kada pritisnem polje"proba " glas se cuje stim da polje "proba "moram da drzim malo duze, jer samo kratkim pritiskom ne izgovara rijeci do kraja .Ali kad krenem na put glas se u opste ne cuje samo se cuje neko tiho susutanje
Radio bih ti pomogao, ali ne znam u čemu bi mogao biti problem.
Probaj izbrisati i ponovno instalirati navigaciju.
mozda glupo pitanje,ali zanima me,posto je ovo navigacija postavljena u 2012toj godini,jesu li ove mape koje sam skinuo unutar aplikacije najnovije?
treba mi ova navigacija za posla u njemackoj pa tako
ok juce sam testirao copilot protiv navigona i stvarno mi nije jasno zasto ljudi toliko hvale copilot,u mom testu se Navigon daleko bolje pokazao,kao prvo Navigon uvijek zna gdje je koliko ogranicenje dok copilot veze nema,moras nesto u opcijama sam sebi nastimat za ogranicenja sto je nidje veze,takodje sto se tice izracunavanja samog puta,copilot navalio da idem jednim putem koji logike nema,preko selundri nekakvih samo da ne uzemem onaj laksi sto se ide bukvalno samo pravo i jos se i brze stigne(mada je ukljuceno u opcijama najbrze)
Navigon rijesava perfektno.dalje,ono sto je najbitnije,mnogo mjesta Copilot uopce ne poznaje,npr moje selo uopce ne postoji u copilota,odnosno ne zove se kako se zove dok navigon opet rijesava perfektno.jedini plus koji mogu dati copilotu jeste POI jer ih ima stvarno mnogo ali opet i jedan minus jer ne mozes direktno kada traziš ulicu ukucat neki restoran itd vec moras uci posebno u opciju za POI,dok u navigonu ljepota,ukucam Banja luka i tu gdje mi trazi tacnu ulicu ja samo ukucam "Boska"(robna kuca)i bez greske me odvede tu,sve u svemu preporucujem svima Navigon,Copilot jedino za ove dual sim telefone koji ne mogu Navigon instalirat
Lijepo si to opisao , baš je tako kako si rekao !
Navigon je oduvijek bio dobar , a po gotovo sada kad ga je preuzeo Garmin , znači da se popeo na sam vrh kvalitete i preciznosti . Garmin je poboljšao detaljnost u BiH , tako da je sada u klasi SLO , HR ili SRB pokrivenosti gotovo do najmanjih detalja .
Nikad nisam volio taj CoPilot , i ne sudjelujem u riješavanju problema niti u raspravama na Forumu .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Evo da javim da sam pronasao rijesenje jednostavno sam skinuo jednu od novijih verzija copilot 9.1.5.119 odnosno preko stare verzije instalirao novu koristio postojeci e-mail zahtijevali mi da vratim staru licencu ,vratio staru dobio novu izbrisao stare karte jer nisam imao zm-ove i sada sve radi dobro(glas se cuje ) .Pretpostavljam da je stara verzija imala neku grasku ili moj mob. nije u potpunosti prihvatio tu verziju
Ono što meni nije bistro , je to oko registracije. Tamo se kaže da imaš licencu godinu dana. ? ? ? Pa jeli to neki trajal pa onda treba platiti nešto ili šta?
Linkovi su obnovljeni!
http://adf.ly/whT86
http://adf.ly/whTFb
Ne znam jesi možda u međuvremenu uspio instalirat ispravno ako nisi idi točno korak
po korak kako je to opisao TomZG u #55 ! Ja sam sa starom verzijom imao iste probleme a sad radi
super, jedino se pozadinsko svjetlo ne pali kako ga postavim "na obližnjem skretanju"! Šteta, troši bateriju
kad se vozim više km. bez skretanja popapa ju za 5,6 sati!
Hvala TomZG-u još jednom.
Pozdrav svima, ispisali ste stvarno dosta toga pa se malo teže i snaći sa svim postavljenim linkovima i napisanim informacijama.
Ukratko, jel može neko staviti link za skinit sa zadnjom verzijom Copilota europa.
Predpostavljam da se nakon toga u aplikaciji skinu i karte kao i sa svakom drugom navigacijom.
Nekidan sam skinio Navigon koji se skidao jako jednostavno, jednim linkom i dalje je išlo sve automatski. Taj Navigon iako je točan mi nikako nije legao, a za Copilot sam čuo sve najbolje pa bih skinuo i držao njega. Bitno mi je samo da se i Copilot i potrebne karte može skinit jednostavo tako da se dođe s mobitelom na link i skine, kao i druge navigacije bez nekih drugih komplikacija, spajanja mobitela na laptop i sl. Znači ako je moguće samo jednostavno.. Valjani link na zadnju krekiranu verziju aplikacije s kartama.
Ako su bitne informacije, mobitel mi je na Kitkatu, nije rootan i prvi put skidam Copilot.
Unaprijed hvala!
installation:
1. Install CoPilot Live Premium Europe_v9.4.0.144crk
2. Start CoPilot Live Premium Europe_v9.4.0.144 and create a new identification with a fake email
3. Load a small map and see if it works
4. Exit CoPilot Live Premium Europe_v9.4.0.144
5. Install CoPilot GPS_v9.6.2.807
6. Start CoPilot GPS_v9.6.2.807 and sign in with the ID created in section 2
7. The licensing work now imported and then load the maps you want
8. Uninstall CoPilot Live Premium Europe_v9.4.0.144 and delete the folder com.alk.copilot.eumarket.premiumeupan
download:
Code:
Copilot v9.4.0.144:
http://uploaded.net/file/2k7b0jl0
Copilot v9.6.2.807:
http://uploaded.net/file/0w6o28nk
nije potreban rot mobitela, instaliraj po točkama, navigacija ima za razliku od drugih dosta opcija, mape i sve potrebno se skida direkno iz navigacije
Lp
Super navigacija po izgledu i meni najljepša, ALI kad sam ju testirao mi je odredila rutu po makadamskom putu-cesti, a ne po državnoj cesti po kojoj se i dolazi do mjesta, odnosno do adrese. Više puta sam pokušao izmjeniti tj. pronaći u postavkama da ne određuje rute po makadamu, ali to nisam pronašao pa sam ju izbrisao iz moba. To je moje iskustvo sa Copilot navigacijom. Više njih sam stavljao i uvijek isto kao i kod Sygica. Sygic pokazuje na mapi kako treba, a govori krivo. Na par kružnih tokova na novoj zaobilaznici Pule (zračna luka-Premantura).
Kada ti nađe adresu i pokaže na karti, klik na "zamjeni" i ponudi ti tri različite rute, odabereš koja ti odgovara. Probao sve navigacije za android sa foruma, sa copilotom sam najbolje zadovoljan. Koliko sam opazio šta se tiče karata, vse navigacije upotrebljavaju dvije vrste karata Navteq i Totom. Po mojoj ocjeni ima Navteq bolju pokrivenost naših krajeva.
Lp
Bookmarks