Bok svima... Imam jedan problem sa Copilot 9.4.0.144 Live EU full.
Instaliran, skinuo mapu, ucitao je i pronalazi adrese normalno. Ude u mod navigacije, glasovne upute rade i kad se krenem voziti pocne zastajkivati. Dvije tri sekunde prati voznju onda zastane, neki put 1-2 sek a neki pu do 6-7 sek.
Imam i Navigon instaliran ali on radi dobro tak da neznam u cemu je problem. Jel imao tko takvo iskustvo?
Copilot mi se vise svida pa bi volio rijesiti taj problem.
Hvala
Raspričali smo se oko te jadne Albanije , a ona zauzima najmanje prostora i njezinih nekoliko cesta prikazanih na
karti zauzimaju količinu manju od 1Mb , što je zanemarivo , Luxemburg i Vatikan imaju dvostruko više prometnica .
Skinite sve karte , pa stavljajte na uređaj one Države ili Državice koje želite ili u koje morate ići , rasprava o
zauzeću prostora je smješna ... Većina ovih postova za karte nisu Upload onoga koji je postavio Temu na Forum ,
uglavnom je sve to kopirano iz drugih izvora ili Foruma . Karti po želji korisnika nema , dobio si to što je i ništa više.
Jedino što možeš učiniti je , zahvaliti vlasniku Posta , ako stisneš na onaj "Hvala" lijevo dolje na dnu !
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Oprostite, evo ja sam upravo instalirao copilot na sgs note i radi savrseno ali ne rade mi glasovne upute, jel mi moze netko pomoci kako da to sredim, hvala!
Način na koji radi pozadinsko svjetlo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Do sad sam koristio Navigon i iGO, ali ova navigacija mi je puno bolja od njih. Koliko sam skuzio, mape su iste kao i na Navigonu, ali sama navigacija je puuuuno bolja, daleko vise opcija i ono sto me posebno pozitivno iznenadilo, detekcija radara. Cak i za moj grad (Bihać, BiH) ima skoro pa sve radare
Navigacija vrijedna prvog posta![]()
Zadnji uredio funjai : 08-04-2013 u 14:30
nista ako je tako i ja sebi podesavam za tesanj zemo
Super je interface na ovom novom CoPilotu i mogućnosti ko u priči. MHO, čini mi se boljim od Navigona i iGO.
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:41
Da slažem se, sa onim velkim kockama na starom UI se lakše manevriralo tokom vožnje.
Neznam dal su došle odma i nove karte Navtekove, ja sam stare zbrisal i skinul nove za svaki slučaj.
moze mi neko reci kako da napravim registraciju na coPilotu????
ljudi imam jedno pitanje,navigacije dijeluje sve u svemu ok na prvi pogled,ali mene zanima sto na svakom screenshotu vidim strijelicu(kao svoju poziciju) a u mene u navigaciji ja sam obicni krugic,ne vidim kako sam orijentisan,ako me razumijete.
ev slika
http://prntscr.com/58dulo
jel i kod vas isto?
Ne pokazuje mi rutu. Traži da uplatom 21 $, jeli to to?
pozdrav, na modelima HTC one S i HTC one, sa ovom verzijom imam velikih problema. Dio slike mi se ne prikazuje i titra tekst kad se stavi u landscape mod. koja mi je alternativa?
Možda malo glupo pitanje, da li se ova verzija može instalirati i na rutani mob (Galaxy SII)??
može slobodno instaliraj ja iman na galaxi c3 mini na htc-u exploreru i na nokia lumia920 radi samo tako
Još nisam imao takav problem, tako da ne znam kako ga riješiti.
@malimate48
Kada si instalirao stari CoPilot da li si koristio LuckyPatcher?
Ako da, onda u LuckyPatcher/troubleshooting obrišeš backup i to bi trebalo biti to.
Ili u data/apps obrišeš odex file od CoPilota
Ajoj, da previše aplikacija ! Samo 3 aplikacije imam instalirane, a prije resetiranja mobitela sam imao 20 aplikacija instaliranih i Copilot radio bez problema..Drugim riječima imaš previše aplikacija instaliranih/pokrenutih i više nema dovoljno radne memorije za Copilot. Kompjuterskim rječnikom govoreći nemaš dovoljno RAM-a.
Da koristio sam LuckyPatcherKada si instalirao stari CoPilot da li si koristio LuckyPatcher?
Problem je samo taj LuckyPatcher , on ne dozvoljava instalaciju nove verzije !
Pokušaj napraviti što je kolega @Riddick rekao !
Možeš i deinstalirati Copilot , zatim ručno pobrišeš sve njegove "tragove" , neznam dali
se uopće može deinstalirati taj "Lucky" ... Negdje vrti u pozadini !
Nije bitan broj aplikacija, nego količina memorije koje one koriste za rad. Android je poznat kao OS koji performanse ostvaruje "na silu", a ne optimalnim iskorištavanjem mogućnosti hardvera na kojem se vrti. Vrlo lako se može pretpostaviti i da niz aplikacija slijedi tu "politiku", tako da neka te ne čude takve stvari. U današnje vrijeme kad je tehnika postala potrošna roba za optimalno iskorištavanje hardvera jednostavno nema vremena. Nažalost, u tome postoje i kolaterarne žrtve.
Nova verzija ne radi, stara radi: drži se stare verzije, ako ti treba navigacija. Ako se imaš vremena i volje zabavljat s problemom isprobavaj razno razne kombinacije.
Prije svega imaj jedno na umu:
Pametni rade backup!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo sad ču resetirati mob na tvorničke postavke i onda ču ponovno instalirati Copilot. Da li neko zna kako se pravilno patchira sa LuckyPatcher, jer može biti da ja nešto krivo radim.
Znam da nakon instalacije Copilota se nikako ne smije on pokrenuti, nego se pokrene LuckyPatcher.
I sad da li neko zna pravilan postupak nakon instalacije LuckyPatchera.
Pronađi Navigaciju koja ne koristi LuckyPatcher , meni i bez toga radi sve na telefonu !
Bookmarks