Probaj izbrisati Speech folder ili određeni glas unutar te mape, zatim ponovno uđi u CoPilot, idi u postavke/Language and Speech, izaberi glas (voice) i preuzmi ga (Uključi Wi-Fi kako bi mogao preuzeti)
Probaj izbrisati Speech folder ili određeni glas unutar te mape, zatim ponovno uđi u CoPilot, idi u postavke/Language and Speech, izaberi glas (voice) i preuzmi ga (Uključi Wi-Fi kako bi mogao preuzeti)
Najjednostavnije ti je deinstalirati copilot i ponovno sve instalirati, Odmah na početku instalacije će ti ponuditi ds odabereš mjere u kojima će ti se prikazivati (km ili milje, celzije ili farenhajte) nakon toga će ti ponuditi izbor jezika, pa odaberi Ivanu i prati instalaciju. Trebao bi dobiti i HR interface.
Ako u ovoj fazi preskočiš instalaciju jezika, kasnije ga ne da instalirati. Zašto, ne znam
Izbrisao sve,, pa proradilo. Nekako mi je Navigon jednostavniji. Ne mogu reći da je bolji, jer su oni svi tu negdje.
Ja sam si instalirao navigon. Iako copilot koristim već dvije godine i odličan mi je, ne prikazuje mi sve ikone i sliku na Htc one.
Išao sam instalirati Copilot live 9.4.0 na moj android Samsung galaxy I9000S ali dolazi poruka:
"out of space. copilot live eu full could not be installed. free up some space and try again"
Ne razumijem zašto , kad je na mojoj SD kartici slobodno 5,5 GB
Isto se događa i sa Copilot live 9.1.0
Jedino mi dozvoljava instalaciju Copilot live 8.2.0.368
Zna li ko u čemu je problem
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pozdrav drustvo pokusao sam na sve nacine da dobijem glas na ovoj navigaciji ali ne vrijedi ,kad izbrisem speech folder ili glas unutar foldera onda ne mogu poslije toga da ponovo preuzmem ni Ivanin glas niti bilo koji drugi ako neko zna kakvo drugo resenje bio bi mu zahvalan i da dodam kada pritisnem polje"proba " glas se cuje stim da polje "proba "moram da drzim malo duze, jer samo kratkim pritiskom ne izgovara rijeci do kraja .Ali kad krenem na put glas se u opste ne cuje samo se cuje neko tiho susutanje
Radio bih ti pomogao, ali ne znam u čemu bi mogao biti problem.
Probaj izbrisati i ponovno instalirati navigaciju.
Evo da javim da sam pronasao rijesenje jednostavno sam skinuo jednu od novijih verzija copilot 9.1.5.119 odnosno preko stare verzije instalirao novu koristio postojeci e-mail zahtijevali mi da vratim staru licencu ,vratio staru dobio novu izbrisao stare karte jer nisam imao zm-ove i sada sve radi dobro(glas se cuje ) .Pretpostavljam da je stara verzija imala neku grasku ili moj mob. nije u potpunosti prihvatio tu verziju
Ono što meni nije bistro , je to oko registracije. Tamo se kaže da imaš licencu godinu dana. ? ? ? Pa jeli to neki trajal pa onda treba platiti nešto ili šta?
Bookmarks