Jesi li siguran da si dobro napravio modifikaciju USER datoteke?
Napiši mi sve što ti piše u navigacijskom prozoru kad dođeš na external sd.
Npr. storage/external_SD ovako nešto ti treba pisati i prepiši mi to sve.
Jesi li siguran da si dobro napravio modifikaciju USER datoteke?
Napiši mi sve što ti piše u navigacijskom prozoru kad dođeš na external sd.
Npr. storage/external_SD ovako nešto ti treba pisati i prepiši mi to sve.
Zadnji uredio SGS II : 13-07-2014 u 22:01
Upravo tak mi piše: storage/external_SD/naziv foldera copilota
Mislim da je u samoj aplikaciji neka greška. Skinuh maloprije Copilot sa Google Store-a, skinuo mapu, sve prebacio na vanjsku sd, konfigurirao user datoteku i izbrisao EU folder sa interne memorije, pokrenuo i radi bez frke. E onda sve pobrisao i isprobao sa Copilotom 9 koji imam skinut, do u najmanji detalj ponovio sve i niš, javi mi da nema dovoljno memorije za pokretanje copilota (a ima je i previše)... Moguće da je neka greška u ovoj verziji copilota, sutra ću probat drugu skinut i ispočetka....
Jesi li prvo instalirao i preuzeo karte na CoPilot-u, a tek onda izmijenio USER datoteku?
Ja sam tako napravio i radi mi.
Ovo moram tu podijelit, moje muke i dalje nisu prestale, čak ni google storeovim copilotom, probao i directory bind i folder mount aplikacije, nisu niš pomogle. I onda sam odustao, reko bum ovak prebacil mape u externu pa nazad u internu kad ću trebat gps, obrišem sve foldere copilota s externe, pokrenem gps da vidim jel se kaj pobrkalo u internoj kad ono počeo otpakiravat nove podatke!!
Ono wtf, gledam, otpakirao sve u externu, mape koje su bile u internoj prebacio u externu i sad radi, najnormalnije radi, ne znam koji vrag se dogodio. User datoteka u internoj je kak sam već i prije napisao, root i svi direktoriji gdje se spominje eu folder izmjenio u externu lokaciju, a user u externoj se sama napravila i u njoj su svi direktoriji u externoj. Naravno i to sam pokušao napravit prije pa nije htjelo tak da nemam pojma koji vrag se dogodio al bitno da radi, Nadam se da mi se ne bu niš sjebalo jer sumnjam da će mi se dvaput posrećit![]()
Bookmarks