Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 47

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako ti je cijena samo nelogicna, a ne vidis zapravo da si se upecao u vrhunski marketing, onda ti zaista nema pomoci. Za 100$ doslovno mozes nac San Disk-ovu microSD karticu od 128 GB .
    A za sta je to BT namijenjen? Za spajanje s BT slusalicom samo? Probaj prebacit broj/file/sliku BTom na neki drugi mobitel pa ces vidjet kako radi za sta je namijenjen. Dakle ti mislis da ces shareat fileove tako da ih prvo uploadas preko mobitela na recimo DropBox pa onda kopirat link i poslat ga drugoj osobi da ju skine? Nedaj boze da je file veci od 300-injak MB, napravis tako nesto par puta i nema vise interneta (ili ti spuste brzinu ako si na pretplati).
    Petr je objasnio cemu sluzi NFC, a u buducnosti ce sigurno biti jos vise opcija koristenja.

A ovo za USB... Dakle tipican Apple fanboy odgovor. "Bolji mi je Lightning jer ne moram gledad kako ga ustekam"....
    Tako je, nebi nista mijenjao jer je mobitel odredjen za drugu grupu ljudi, mozes ih nazvat fanboyevi, sminkeri ili slicno, ne mozes fulat.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Petr Pregledaj post
    @target kaj ti je?
    Kud si doso s ajfonom?
    Lijep je i . Ostalo 0 bodova. Daljinac ne koristim doma od S4 (ni ja ni cura) ni na TVu, niti DVDu, niti Gigablue... nada... sve na telefonu a daljinci na sigurnom i bez baterija...
    64 GB memory kartica u oba uredaja od video klipova u hd rez. do brutalnih trening setova muzike... spajanje na tv putem mhl 2.0 i pustanja vjezbi, prezentacije drugima raznih stvarcica (pa sve do igri)... prebacivanje podataka sa uredaja na usb (pazi ovo, direktno sa otg kablom s mobilnog uredaja na usb velicine vece od 5 GB)... nema trosenja data paketa i tih gluposti... nfc...meni brutalno... uđem u auto imam u cd slotu drzac na drzacu nfc cip na cipu napravljeno da se pali bluetooth, mediji idu do maksimuma, navigacija se pali u pozadini a muzika pocinje sama... auuuu... i to sve automatski samo upalim N F C... koje ludilo...javljanje? Samo mahnem rukom... promjenim muziku... da... samo mahnem rukom...
    I to je rijec o S4 i N3... zeljno iscekujem S5 jer ga mislim koristiti do maksimuma i u toj temi se nadam da budem cital o njemu a ne o nekom nesposobnom ljepotanu iPhone
    (do 4s sam bio korisnik i nikad vise)

Plis moderatori mozete malo poglad i obrisat kaj treba ukljucujici i moj post pa pokrenite neku novu temu da se svi zajedno smijemo
    Odlično napisan smislen post. Koristiš sve što ti S4 pruža i to je super, barem si konkretno obrazložio.

= Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Upravo tako. Treba zabraniti riječ ajfon u ovoj temi a samsung u ajfon temi!
    Telefone bez microsd ni ne gledam. Dropbox na autouploadu ne želim koristiti zbog sigurnosnih razloga. Sve slike i podatke držim na memorijskoj. Slikam, snimam...direkt na memorijsku. Jer telefon se lako razbije, crkne...sd kartic amalo teže crkne ak je novija. Ajfon neću puno komentirati, nikada nije ni mene privlačio, previše mi je dummy phone za simple minded usere koji žele biti u trendu. Radije uzmem bilo koji android a da mogu otg koristit, copy paste podataka, modifikacije bez puno komunikacije sa proizvođačem i korištenjem iSvega.
    S5 treba stići uskoro pa da vidim i to čudo tehnike. Nfc odlična stvar, bt isto. Ir nije za bacit kad se razbije daljinski ili se zagubi... Kažem - ajfon uvijek preporučim onima koji nemaju pojma o ničem, žele smartfon ali će ga koristi samo za pozive i poruke. Eto, fensy simple phone!
    Dropbox je bezveze iz sigurnosnih razloga?

Molio bih da ne komentiraš više iPhone jer očito nemaš s njim iskustva, a još imaš i predrasude.

= Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Ako ti je cijena samo nelogicna, a ne vidis zapravo da si se upecao u vrhunski marketing, onda ti zaista nema pomoci. Za 100$ doslovno mozes nac San Disk-ovu microSD karticu od 128 GB .
    A za sta je to BT namijenjen? Za spajanje s BT slusalicom samo? Probaj prebacit broj/file/sliku BTom na neki drugi mobitel pa ces vidjet kako radi za sta je namijenjen. Dakle ti mislis da ces shareat fileove tako da ih prvo uploadas preko mobitela na recimo DropBox pa onda kopirat link i poslat ga drugoj osobi da ju skine? Nedaj boze da je file veci od 300-injak MB, napravis tako nesto par puta i nema vise interneta (ili ti spuste brzinu ako si na pretplati).
    Petr je objasnio cemu sluzi NFC, a u buducnosti ce sigurno biti jos vise opcija koristenja.

A ovo za USB... Dakle tipican Apple fanboy odgovor. "Bolji mi je Lightning jer ne moram gledad kako ga ustekam"....
    Tako je, nebi nista mijenjao jer je mobitel odredjen za drugu grupu ljudi, mozes ih nazvat fanboyevi, sminkeri ili slicno, ne mozes fulat.
    Ček, nisi ti ono imao iPhone i svršavao na svaku njegovu opciju, kak je super napravljen, kaka ima jebenu kameru, kak niš ne šteka, kako sve radi...?

I dalje se nezna što bi mjenjao jer bi mjenjao, jer iPhone nema xyz opcija, ali nebi ništa mjenjao?

Ja ću ljude koji koriste iPhone nazvati poweruserima, isto kao ti ljude koji koriste Android. I što ćemo sad?

OT, stvarno nek moderatori ovo pobrišu ili prebace negdje, zagađuje se tema.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iPhone 4S vs Samung Galaxy Note
    By .El Nino. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 06-03-2012, 22:05
  2. iphone 4 ili Samsung i9000 (Galaxy s)
    By i9000 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 45
    Posljednji post: 24-06-2011, 16:31
  3. iPhone 4 vs. Desire HD vs. Galaxy Tab
    By .El Nino. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 20-02-2011, 14:03
  4. BB 8520 vs iPhone 3G vs Samsung Galaxy
    By SunBlade in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 04-06-2010, 17:51

Bookmarks