Radi na Alcatel evo 8 hd. Trenutno u zatvorenom, ali sutra probam u vožnji.
Pokušao sam to i nije mi uspjelo !
Na svom PAP 4300 sam uspio , ali što sam napravio neznam , verzija je bila 4.7 , pošto mobitel nije više kod mene ne mogu probavat , jedino sam dao upute kako će promjeniti offline karte , ako stavi novu verziju ( 5.1.0 )sumnjam da bi radilo ... Razlike neke nema što se tiče Softwarea ...
po kojemu se indetificira uređaj , a može se špijunirati i korisnik , kako bi mu slali reklame bez da
se logira na neke od stranica , to rade i veliki "igrači" poput Google , a i oni manji koji daju Free
programčiće ...
Zadnji uredio walter66 : 20-01-2014 u 21:42
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Radi na Alcatel evo 8 hd. Trenutno u zatvorenom, ali sutra probam u vožnji.
@ dado45
Nije li to malo preveliko , za auto !? Zanima me gdje držiš taj uređaj !
![]()
Ma ne mislim ga koristiti u autu, ovo je za probu. Za navigaciju u autu imam Goclever navio 500.![]()
_
_
Zadnji uredio walter66 : 04-02-2014 u 01:40
Jel bi neko mogao staviti foldere iz system user... I sa sd kartice da vidim neke datoteke poslije prelaska registracije jer kad god ih izmjenim vrate mi krivi imei (cak sam preskocio registraciju ali opet error)(dualsim)
Kako osposobit opciju "traffic live" ili je to sve vec ukljuceno u ovome?Kada god skinem navigon (sa drugih izvora) nikada mi nije omoguceno.
Dali tko ima dodatak za kamere za navigon 5.1.0
Link: 741 KB
Radar 11.2013
Link: 743 KB
Radar 01.2014
Kopirati u folder ..\Navigon\Poi
![]()
Zadnji uredio walter66 : 06-02-2014 u 18:21 Razlog: New Radar 01.2014
Skinuo sam taj radar. Kako ga sada ubaciti u navigaciju?
PREDATOR
Mislim da dosta čitljivo piše :
Kopirati u folder ..\Navigon\Poi
Trebam li još šta dodati -recimo da to i opišem !
Spojiš telefon na PC s USB kabelom , pronađeš folder "Navigon" ,
unutar foldera "Navigon" nalazi se folder "Poi" u koga se kopira
one četiri datoteke koje si dobio raspakiravanjem pogledaj dolje.
U slučaju da već postoji neka od ovih datoteka s istim imenom
pregaziš je s ovom novijom ...
Jeli sada jasno !?
Molim vas da mi pojasnite kako da glasovne naredbe dudu na hrvatskom,tj da nije na engleskom,kod mene sve na engleskom i pisane i glasovne poruke.pozdrav
sto mislite o navigonu, trebam sad instalirati neku navigaciju na htc one,imao sam sygic na galaxy s+,bilo je ok ali mob mi je bio spor pa je i navigacija znala stekat..pa mi treba neka preporuka,dali ponovo sygic,navigon ili nesto trece?(offline naravno)
hvala!
edit:usput sam procitao cijeli thread, vidim da se walter66 jako trudi,vrijedi isprobat![]()
Zadnji uredio frozz : 11-02-2014 u 12:07
Kad bi telefon imao hrvatske menije onda bi Navigon i navođenje bilo na našem jeziku . Prije nego se kupi telefon treba provjeriti jel' ima HR jezik ili ne .
Sygic je dobra navigacija , ako ima Navteq karte , uglavnom su od TeleAtlas_a , a znamo da nisu baš dobre za ovo naše područje (Balkan) .
je idealno rješenje ! Karte su Navteq puno detaljnije , ipak je tu u pozadini Garmin (vlasnik) .
skinuo sam ih bio preko torrenta,a nigdje ne pise jel su teleatlas ili navteq: Sygic GPS Navigation Europe Maps v2013.03 (c) Sygic
vjerojatno teleatlas ako su cesce
sto se tice navigona,pri skidanju onih 600mb javlja mi error jer nemam microsd karticu, a htc one ima samo internal storage i nema slot,tako da ne znam kako to rijesit
Nisam taj Sygic skidao prekoTorrenta , tako da neznam !
Ovdje imaš Sygic Truck i Taxi , koji sam probao i testirao na HTC One X (nema SD) i sve radi bez problema ...
Priložene karte su Navteq i rade bolje nego TA(TomTom) .
http://cafe.mobil.hr/threads/79036-S...13.2.2-Android
Navigon mi isto radi bez problema , pokušaj se pridržavati uputa kako sam napisao na prvom postu !
Instalacija:
*** Prije nego instaliraš Navigon na Ext.SDCard (vanjskoj SD kartici)
Otvoriti Folder Navigon i u njemu dva podFoldera Data i Map.
To je dobro radi uštede prostora na IntSDCard (interna SD karica-memorija telefona)
Navigon\
\Data
\Map
1. Deinstaliraj sve prethodne verzije Navigon-a (izbrisati sve tragove na (Int)SD i (Ext)SD
2. Instaliraj .APK (mora biti dozvoljena instalacija iz nepoznatog izvora , izvan "Marketa" - Google Play_a )
3. Pokreni NAVIGON (WiFi - ON, GPS - ON)
4. Potvrdi "skidanje" instalacijske procedure preko WiFi-a
5. Nakon što krene postupak , treba čekati cca 20 minuta ...
6. Potvrdi sve što pita ...
7. Izaberi karte po želji (kliknuti na Vaše su karte u najnovijem stanju)
8. Nakon instalacije tražit će restart aplikacije
9. Izaći van iz prostorije i pokrenuti program (radi i u prostoriji , ako ima pristup internetu) ...
*** Karte nemojte dodavati ručno , prepustite to Aplikaciji (Obavezno preko WiFi_a) , inače ih Navigon neće prepoznati !
__
__
TotalCommander-Android
Razlika je što na HTC_u nemaš ExtSDCard nego IntSDCard .
/storage/sdcard0
Spojiš uređaj na računalo i napraviš kako gore piše , unaprijed mu napraviš foldere , a
*.apk pokreneš iz foldera Navigon ...
nvm
Zadnji uredio frozz : 11-02-2014 u 18:53
Na Samsungu S4 sam dodao najnovije karte off line kako je opisano i sve radi bez problema. Za tri dana mi stiže Note 3 na koji ću si isto instalirati Navigon i to ovu zadnju verziju 5.2.0 . Budući da je uređaj novi i da navigacija nije bila instalirana na njemu da li ću sa ovom novom verzijom Navigona povući i nove mape? Ili ću opet morati ponoviti off line postupak za stavljanje novih karata...
PREDATOR
Budeš li stavljao Navigon , bez obzira što je uređaj nov , stavit će Ti stare karte ... Q1 , jer onaj koji je
"ubio-cracknuo" Navigon nije to dobro odradio . Zato postoji onaj "lijek" za "OffLine" instalaciju koju sam
probao s novim kartama i *.nfs datotekama iz foldera "data" , uz možda potrebno izjednačavanje naziva
datoteka . Probao sam to rješiti s "Fake" e-mail_om , ali i dalje stavlja stare karte ...
Ok, thanks. Znači nema druge nego opet ponoviti postupak dodavanja novih karata off line...
PREDATOR
Danas sam na Sony Xperia Z1 Compact instalirao originalni Navigon dobiven uz telefon (kupljenu Italiji) , nije cijela EU nego srednja EU sa HR i GRE , bez BiH i ostalih istočnih država. Uspoređivanjem s ovim kartama koje mi stavljamo ustanovio sam da su karte isto starije , odnosno identične . Prednost je ta što imaju besplatnu nadogradnju samo ne piše do kada ili koliko puta . Telefon nije kod mene tako da me to baš previše ne muči , a detaljnost nije loša , ipak su to Navteq_ove karte . Prvi puta sam vidio i Navigonov Cockpit i Garmin HUD koji inače nema ona verzija koju mi stavljamo !
Evo da odgovorim sam sebi... prije par dana sam na skroz novi Note 3 instalirao Navigon 5.2.0 . Jučer sam išao staviti najnovije karte po postupku koji je opisan i koji sam već jednom bio napravio na S4 i vidim da mi je sam instalirao najnovije karte, tj. one koje sam htjeo ubaciti unutra.
PREDATOR
Bookmarks