Opet ne radi. Znaci da je samo do 4.4.2 ili pak do ovog roma. Probat cu drugi rom 4.4.2 pa cu vidjeti da li je do svih ili samo do ovoga roma.
U svakom slucaju hvala Vam.
Pozdrav.
Radi na Alcatel-u Evo 8hd.![]()
Opet ne radi. Znaci da je samo do 4.4.2 ili pak do ovog roma. Probat cu drugi rom 4.4.2 pa cu vidjeti da li je do svih ili samo do ovoga roma.
U svakom slucaju hvala Vam.
Pozdrav.
na htc one 4.4.2 ne radi izbaci error
user interface resolution (1080×1701) is not supported or compatible skin can not be found.
Nema to veze sa 4.2.2 , problem je s podešavanjem rezolucije , ne odgovara sys.txt ili nije dobro podešena HD rezolucija ...
Pokušaj malo čitati po Temi ili Forumu , negdje će nešto pisati o tome (HTC One , Samsung S4) ...
Problemi s (velikim) rezolucijama ...
Kad se mjenja nešto u sys.txt , dobro je napraviti software reset , a to se napravi tako da pronađeš folder "save" i kompletnog izbrišeš .
Kod ponovnog pokretanja , postaviš što te pita (voice , lang)
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Na Huawei Y300 radi odlicno.Jos samo da izadju nove karte i sve pet.iGO rules :-)
E ljudi skontao sam do čega je. U 4.4.2 u developer options ima opcija da se bira "runtime" ART ili DALVIK. Više o tome se može naći na forumima. Uglavnom neka nova stavr koja koliko ja mogu primijetiti ubrza tranziciji među aplikacijama i ostalom. Uglavno na DALVIK-u sam uspio instalirati iGO i radi sve ok, ali čim promijenim na ART neće da se pokrene imam FC!
Eto toliko što se tiče iGO-a, ali zato NAVIGON 5.1.0 radi bez problema na ART-u. Volio bi ako neko zna da vidi da li se može napraviti da i iGO radi bez problema na ART-u. Ipak mi se čini da je za naše podneblje detaljniji iGO.
Hvala
Zadnji uredio Dr.House : 07-02-2014 u 09:26
radi ustimo sam u sys.txt sa foruma i sve štima ok .
Hvala i
pozdrav.![]()
pozdrav, nisam bas bio aktivan u temi, pa nisam sve procitao.. dosad sam imao mobitele kojima se može proširiti memorija memorijskom karticom, sada mislim uzeti mobitel bez mogućnosti proširenja memorije. zanima me može li se staviti iGo navigacija na takav uređaj s obzirom da na početku uputa piše da se stavlja na sd karticu sve?
Može. Nije problem instalirati iGO, a niti jedan drugi program u memoriju mobitela. Samo je jedan uvjet, da postoji dovoljno prostora. Sami programi ne zauzimaju puno mjesta, ali podaci s kojima rade (karte, POI...) mogu narasti i do nekoliko GB.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mobiteli koji nemaju SD karticu uglavnom imaju više interne memorije od 8 - 16 -32 i 64 GB . Ovdje se radi o Android OS_u , tako da moraš pripaziti kad nabavljaš uređaj . Android je poprilično raširen na "pametnim" telefonima i za njega ima gotovo sve vrste navigacijskih programa koje postoje i na klasičnim navigacijama . Uređaji s Windows Phone ili iOS (iPhone) su tu malo zakinuti , a i problem je oko instalacije istih ...
Nećeš imat nekih problema , ako pratiš upute za instalaciju ...
Imam mobitel HTC One X , koji nema SD karticu , a instalirao sam 9 vrsta navigacijskih programa , normalno da to sve ne mogu koristiti pa sam zadržao samo iGO i Navigon , a i to mi ne treba jer imam klasičnu navigaciju na Android sistemu .
[rawdisplay]
driver="gdi"
screen_xy="1024_768:1920x1104/1200x1824:fullscreen"
highres=1
samo sam ovo promijenio u sys.txt i radi bez broblema.
Sumnjam da bi iGO developeri ulazili u Room 4.2.2 ART ili DALVIK !?
Volio bih znati ko' na ovom Forumu još nešto zna o tim modovima , možda bi
bilo dobro da to pitanje postaviš u dijelu Foruma koji se bavi problemima s OS
Androidom i "čačkanjem" po sistemu i telefonima ... To u biti uopće ne spada
u teme s navigacijama ...
Hvala na savjetu.
Već uveliko se koristi officialni kitkat OS sa tim ART-om, tako da je vjerovatno pitanje vremena kada će izbaciti i za taj "mode" iGO. Kao što sam napisao Navigon već radi bez ikakvog problema, ali za moj grad iGO je puno detaljniji, a čini mi se za cijeli ovaj naš region.
Pozdrav
Gdje se to uvelike koristi KitKat? Ima ga možda 1% usera svih Android telefona. Taj ART u njemu je ionako samo za developere i nema skoro nikakve razlike u odnosu na stari Dalvik. To je samo priprema za Android 5.0 gdje bi se trebala osjetiti puno veća razlika u performansama, a do te verzije će proći još neko vrijeme...
Ok, more bit da si upućeniji od mene o tom procentu, ali svaki dan izbacuju update 4.4 za mnoge mobove. S druge strane ART je vidno brzi u mnogo čemu, bolji battery life u odnosu na dalvik na 4.4... to sam ja primijetio a i mnogi drugi koji ga koriste. Ja imam galaxy s3 i otvaranje kontakta i phone-a je momentalno u odnosu na 4.3 i ranije verzije andoida.
To je sto sam ja primijetio. A ima sigurno jos stvari. A u ostalom opet to je stavr ukusa o čemu ne virjedi pričati previše. I vrlo vjeroavtno da si upravu i za Android 5.0 sa kojim povezujes ART.
Pozdrav i svakako hvala.
Molim za pomoć .....Imam Acer iconia 8 inc rezolucija 1024x768 i instalirao sam
iGO Primo 2.4 for Android (9.6.29.331894)
Resolutions 800x480, 1024x768
sve radi savršeno,međutim Primo mi nevidi skinove GDE GREŠIM u sys.textu mi stoji ovako
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
;;;Nexus7
;screen_xy="1024_768:1280x703/800x1172"
;;;HTC One X
screen_xy="1024_768:1196x670/720x1134"
Unapred Hvala
Koje skinove ne vidiš !
Ovo što si napisao jedina linija koja radi je ona:
[rawdisplay]
screen_xy="1024_768:1196x670/720x1134"
(Odgovara za Acer iconia 8 )
Ove ostale imaju ispred točku-zarez , to znači da su neaktivne !
Ok razumem ali mi ne očitava skinove.....Hvala
Nisi objasnio na koje skinove misliš ? (prije sam isto pitao)
Skinovi se stavljaju u iGO\content\skin\diMkaWA_aP24 Mod Nk's.zip (ne raspakiravati moraju biti u zip_u)
Promjena skina:
Pokrenuti iGO - Postavke - Zaslon (ekran) - zamjeniti Temu dnevne i Noćne maske - kliknuti pokreni (ili restartati iGO)
Ovdje imaš dva skina:
Skins.rar 19.7 MB
Zadnji uredio walter66 : 15-02-2014 u 23:09
Bookmarks