IGO radi na stock 4.3 bez problema, ako je meni proradio na 2500x1600 morao bi svakom. Igraj se s folderima instalacije, instaliraj aplikaciju na eksternu karticu, folder IGO prekopiraj u internu, podesi sys na točnu dopuštenu rezoluciju uređaja.
IGO radi na stock 4.3 bez problema, ako je meni proradio na 2500x1600 morao bi svakom. Igraj se s folderima instalacije, instaliraj aplikaciju na eksternu karticu, folder IGO prekopiraj u internu, podesi sys na točnu dopuštenu rezoluciju uređaja.
Na 4.3 i meni bez problema fercera. Samo na ovaj AOSP 4.4.2 nece. Probao sam mnoge ali ne ide, nece da instalira uopce.
Doduse jednom sam uspio instalirati jedan sa drugogo linka (vise ne znam sa kojega), ali samo taj sa manjom rezolucijom. Vjerovatno je nesto u sysfile-u, ali ne znam sta.
Hvala
Zadnji uredio Dr.House : 03-02-2014 u 13:22
Nemaš se što čudit zašto ne radi na AOSP 4.4.2 romu ! Pogledaj malo na onom linku ko' su ti xda-developers koji rade te romove , to su su uglavnom "stručnjaci" ispod ekvatora , a oni imaju druge uvjete i geografski položaj , prema kome rade svoje uradke . Sumnjam da ti romovi sadrže hrvatsko znakovlje i menije . Telefon po meni može biti neznam kako dobar i skup , ali nema li HR , jednostavnno je bez vrijednosti ... Isto mišljenje imam i za računalo (Windows) , tipkovnicu ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks