Ne provjeravaj ako si ručno napravio onda je nova karta ne idi na moje mape,nego nahrani kerove i ništa ne diraj
Kada stavim ručno, tj. kako si nam objasnio. Mada sam prvo instalirao, kao u prvome postu, zatim sam izbrisao mapu što je Navigon instalirao, pa sam samo kopirao onu najnoviju. Samo sam išao pogledati da li će je prikazati kao da je najnovija, a Navigon piše da je treba ažurirati. Vjerojatno to ne treba raditi , jer će opet instalirati starije mape ?
Ne provjeravaj ako si ručno napravio onda je nova karta ne idi na moje mape,nego nahrani kerove i ništa ne diraj
Ideš li provjeravati preko MyMaps i ako dozvoliš update bilo koje mape (karte) ili instaliraš neku koju nemaš
izbrisat će sve one od prije koje si ručno dodao i stavit će one stare koje si imao još u Navigon v.4.7 ili stariji
isto tako mjenja i NFS datoteke u "data" folderu ! (sve radi na novo) .
Što kaže #Mirkec "Nahrani kerove i ne diraj ništa" ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Da li se ove najnovije karte mogu skinuti samo preko torenta ili postoji i drugi način?
PREDATOR
Da postoji drugi način , preko linkova !
Obično je lakše pronaći linkove na internetu nego Torrent !
Nisam se trudio , jer obično ti Linkovi nisu baš postojani ! Prije ih izbrišu nego ih stigneš skinuti !
Pokušaj malo(googlati) ...
Kad ju instaliram na tablet,skinem karte,dobim poruku Nažalost,aplikacija NAVIGON prekinula je s radom. Par puta sam probo i vise verzija i uvjek isto,help
Nisi napisao koji tablet , rezolucija , ima GPS modul , 2/3G - Dual SIM !???
MeanIT promise R91 1024x768 reza,nema 2/3G,pretpostavljam da ima GPS ak google maps radi
Sve mi je jasno , odličan je Tablet , savršenog dizajna , aluminijski stražnji poklopac !
Nešto su morali srezati na njemu , s obzirom da je cijena jako prihvatljiva (599 Hrk)
Google karte rade i meni na stolnom računalu i na laptopu , a nemam GPS !
Pregledao sam dosta stranica na Internetu , ali nisam našao gdje piše u karakteristikama da ima GPS !
Provjeri možda sam negdje to previdio !
MEANIT TABLET PROMISE R91
•Ekran: 9.7” , 4:3 dodirni 1024x768
•CPU: Rockchip 3066, Dual Core 1.6 GHz ARM Cotex - A9
•Memorija: 1 GB RAM, 8GB
•O.S.: Android 4.1
•G-senzor: ugrađen
•GPS: NA _______(Po ovome nema GPS)
•Kamera: stražnja 2 MP, prednja 0.3 MP
•Wireless: LAN 802.11 b/g/n
•Podržan eksterni 3G dongle
•Bluetooth______ (možeš staviti externi GPS preko BT)
•Utor za microSD karticu do 32GB
•microSD, USB 2.0, mini HDMI, 3.5 mm jack za slušalice
•Skype video chat
•Super 3D games
•HD 2160P: podržan
•WORD, EXCEL, POWER POINT, PDF, TXT
•Baterija 7600 mAh
•Težina: 566 g
•Dimenzije: 242 x 189 x 9.9 mm
•Elegantan tanki dizajn sa stražnjim metalnim kućištem
__Mislim da se i ovdje nigdje ne spominje GPS (A-GPS)
Aha a ko ce ga znat,hvala![]()
To je velik tablet PC gotovo 10" , i nije čudno što nema GPS , zamisli takav velik ekran u autu na nekom univerzalnom nosaču !
Bez obzira na taj "mali" nedostatak uređaj je po karateristikama odličan !
Ako se ne radi kompletno brisanje, nego se pregazi stara verzija s ovom novom, da li ostaju My Destination - Favorites ili ne postoji način da se njih "spasi"?
Nisam to nikad radio , ali ako jednostavno pregaziš staru verziju , trebalo bi ostati . Za svaki slučaj spremi si nešto od toga .
Svaku novu verziju stavljam poslije deinstalacije prethodne i brišem sve tragove koje ostavi po folderima .
Problem je da ne znam kako da si spremim. Nisam nigdje našao opciju za backup, osim, koliko sam shvatio, ako imaš službenu verziju koju registriraš i onda radiš backup na njihov server preko Navigon Fresha.
Mislim da ne možeš jednostavno snimit i nakon kompilacije vratit file.
Neznam !
Pokušaj ostaviti staru verziju Navigona i obnovi karte kako sam ovdje opisao , s time ćeš zadržati sve sistemske datoteke i spremljene podatke koji su Ti važni ...
http://cafe.mobil.hr/threads/78979-N...=1#post1059855
Kupio sam klasičnu navigaciju i koristim je za putovanja , ovu mobitelsku koristim više za "zezanje" i eksperimentiranje . Telefon nije za ozbiljnu navigaciju , pa sad zvao se "pametni" ili ne !
Posebno to prigovaram profesionalnim vozačima . Danas sam bio u jednom super marketu i prodaju Garmin navigaciju s kartama za nekih 450-650 kuna na dalje . Prestigio Navi koštaju od
380-600 . U odnosu na cijene prije nekoliko godina "bezobrazno" su niske ...
Pravu Android klasičnu Navigaciju imaš ovdje , trebala bi voziti i na "Navigonu" :
http://cafe.mobil.hr/threads/79070-K...ndroid-sistemu
Malo sam testirao Mireo Dont Panic i Navigon sa najnovijim kartama. Mogu samo zaključiti da je na Navigon meni puno ugodniji i jednostavniji, ali Mireo ima puno bolju kartu i detaljniji je.
Mireo Don't Panic mora biti bolji s kartama jer ga rade naši (bivši) kartografi i to za HR i BiH , što ideš više prema "Istoku" sve su lošije ...
Mireo karte za zapadnu stranu WestEU koristi TA karte koje su dobre , ali ne toliko detaljne kao Navteq .
Navigon je dobar , ako si imao sreće , pa si dobio nove karte , ako nisi onda ih ubaci ručno kako sam opisivao u prijašnjim postovima ...
Realno , za naše područje "balkanizacije" najbolji je Garmin i Navteq karte . Garmin je vlasnik Navigona i njegove karte u istoj su klasi (detaljnost) .
Ubacio sam najnoviju kartu HR u Navigon, po tvojim uputama, ali ni najnovija karta mi, npr. ne prikazuje neke adrese sa nekim brojevima, poput Mirea. Šteta što se Mireove karte ne mogu ubaciti na Navigon ili neku drugu navigaciju.
Mireo Don't Panic je (recimo) HR proizvod i normalno da će imati bolje karte od konkurencije , a to se tiče i kućnih brojeva !
Možda Ti to nešto znači , ali svejedno mi je draži Navigon , bez obzira na "Doru" koja se trudi govoriti hrvatskim jezikom , a
vuče na "cajke" ...
U ostalom uvijek možeš u HR koristiti "Paniku" , ako je već imaš instaliranu na uređaju , a još si je i kupio !
Probaj u navigon on ima sigurno ulice i brojeve samo drukčije napiši na primjer kod mene ima ulica koja se zove Gorjani i ima 4 kilometra kuća do kuće a kad kucam gorjani samo mi izbaci i omogući broj 152 a ima od 1 do 320,e sad slučajno sam probao mjesto da napišem ulica gorjan i onda mi ponudi sve brojeve bez problema znači probaj kucati svoju ili ulicu koju tražiđ ulica i naziv njen.
Poz,
Na koji način Navigon "ne radi" na DS uređajima, što se dogodi?
Upravo sam ga pokrenuo na DS Gigabyte GS202+ i kaze: "Failed to verify this copy of NAVIGON.... The application will now be disabled...."
Sumnjam da je to povezano sa DS, upravo je krepalo?
Zadnji uredio okadaman : 17-01-2014 u 11:59
Nije problem u DS (Dual SIM) , problem je u dva IMEI_a kojeg ima DS mobitel , pa makar imao i zvučno ime !
Odi na Navigon_ovu stranicu kupi ga , ako proradi na Gigabyte GS202+ , ja ću Ti nadoknadit troškove !
Negdje na telefonu možeš očitati IMEI , ispod baterije , ako nije fiksna ili unutar samog uređaja u postavkama
(setings) , na dnu ...
Moraju pisati dva IMEI_a , jel tako !???
Ukucaš *#06# i očitaš IMEI
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Čitao sam negdje da Navigon zna problem s DS telefonima i da nastoji to rješit s drugim sistemom registracije !
Sami su priznali da uopće nisu razmišljali o takvim uređajima , a onda su dual SIM imali samo kineski ne brandirani telefoni na kojima ovaj program nije mogao ni radit , jer su imali loš ekran po kojemu si morao "kljucati" noktom , danas Android pametnom telefonu samo pokažeš prst , ne moraš gotovo ni taknut touch ekran , da bi stvar bila još bolja uglavnom se piše i kuca palcem koji je deblji od svih drugih prstiju , zar to nije čudno ... Čini mi se da i Mireo Don't Panic ima problema s dual SIM kod nekih mobitela ...
A može li se promjeniti neki navigon fajl tako da onda radi i na dual mobu? Neznam gdje sam to vidio da se u nekoj datoteci odredi tj upiše prvi imei ili tako nešto...
Bookmarks