Kupljen krajem 8.mj preko Playa u SAD-u. Nije me toliko bilo strah podignutog ekrana nego bilo čega drugog. Ovo s ekranom lako središ i doma. Kakogod zasad nema nikakvih problema, da kucnem u drvo.
edit:
Serial koji njima treba je SSN broj koji se nalazi na kutiji uređaja ili ispod poklopca baterije. Morao sam ga raskupusati da dođem do njega... Taj broj počinje s C70xxxxxxxxx ili, koliko vidim na netu, C60xxxxxxxxx.
Ovo što sam prije spominjao da se iščita kroz izbornik je dostupno ispod poklopca uređaja i na kutiji uređaja, to je CSSN broj. To im ništa ne znači...
Čekam povratnu informaciju za svoj tablet pa ću editirati post.
Edit2: sve je u redu, tablet ima godinu dana internacionalne garancije
Ako nemate dokumenata s njim ili barem račun kupovine, garancija vrijedi od dana izlaska uređaja iz tvornice (u mom slučaju vrijedi 11 mjeseci što i nije neki problem s obzirom da je uređaj proizveden u 22. tjednu, dakle 2 mjeseca prije nego mu je počelo teči tvorničko jamstvo

). Vjerujem da se u pitanju Google Playa računa kopija emaila o kupovini kao pravi račun jer kolega nije dobio nikakav fizički račun u paketu. Taj mail imam zlu ne trebalo ako mi baš zatreba tih mjesec dana duže garancije. Eto to je to, ako sam negdje bio nejasan pojasnit ću.
Bookmarks