Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 7 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 167

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Nisam zadovoljan komentarima :\

- The ugly fonts for the clock on lock page
    - Need to input secret code to enable developer options
    - Changing the DPI from 213 to 160 will no longer give u the same Tablet feel as 4.1.2. The softkeys will remain the the middle, clock and notifications will be at the top

Kažu i da prilikom podešenja drugog usera tablet počne štekati/laggati
    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1967795
    Drugi user mi ne treba, font vjerujem da će se moći lako riješiti, developer opcije neznam da će mi puno trebati? I nije mi jasno ovo mjenjanje DPI, zašto bi ga mjenjao?

Možda je bolje čekati neku verziju tipa 4.2.1..

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S24 Ultra, Tab S9
    Operater
    Telemach
    Godina
    41
    Bodovi
    22.983
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.983, Nivo: 36
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jeste dobili nadogradnju? Danas sam zvao prijatelja čiji sam Nexus koristio prijašnjih dana i kaže da još uvijek nema za njega nadogradnje (premda je njegov model kupljen u Americi, preko Amazona-iako to ne bi smjelo previše značiti)

BTW....ja sam sada na jako velikoj vagi, da li u petak otići u HG spot i kupiti model od 32 gb ili pričekati Nexus 10 (koji mi se jako sviđa-izgled,Samsung,izuzetan ekran) ali za kojeg se bojim da bi kod nas mogao imati paprenu cijenu...no 7ica je ipak jako praktična..
    Zadnji uredio TomZG : 13-11-2012 u 20:03

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da nisam uzeo ovu 16GB verziju išao bi danas na 32GB kod nas s garancijom. Malo mi je čak i žao što sam toliko žurio, ne zbog prostora nego garancije N10 je zvijer za koju ne vidim primjenu u svom domu :\ Ok, bio bi mi odličan za filmove iz kreveta jer nekada mi ovih 7" zasmeta kod dužih serija. Filmove zasad još gledam na monitoru Čitanje i surfanje - sve pet! 7" mi se fakat pokazao optimalnom veličinom jer mob praktički više i ne koristim kad sam doma. Tablet mi je skroz popunio njegovo mjesto, uvijek povezan s kompom, sav sadržaj kompa preslikan na njega preko CIFS-a, preko VNC-a upravljam kompom... Ima toga, da ne gnjavim

Ali svejedno me smeta masa 7-ice. S N10 bi možda izludio, dunno. Jednostavno ako ga dugo držim u ruci bez oslona zabole me prsti osim ako ga ne hvatam objeručke u landscapeu.

Ps: ni jednom tipu na twitteru nije došao OTA, a uzeo ga je u USA preko Playa. Ja sam na customu pa ne znam.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

4. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2007
    Bodovi
    16.951
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.951, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da nisam uzeo ovu 16GB verziju išao bi danas na 32GB kod nas s garancijom. Malo mi je čak i žao što sam toliko žurio, ne zbog prostora nego garancije N10 je zvijer za koju ne vidim primjenu u svom domu :\ Ok, bio bi mi odličan za filmove iz kreveta jer nekada mi ovih 7" zasmeta kod dužih serija. Filmove zasad još gledam na monitoru Čitanje i surfanje - sve pet! 7" mi se fakat pokazao optimalnom veličinom jer mob praktički više i ne koristim kad sam doma. Tablet mi je skroz popunio njegovo mjesto, uvijek povezan s kompom, sav sadržaj kompa preslikan na njega preko CIFS-a, preko VNC-a upravljam kompom... Ima toga, da ne gnjavim

Ali svejedno me smeta masa 7-ice. S N10 bi možda izludio, dunno. Jednostavno ako ga dugo držim u ruci bez oslona zabole me prsti osim ako ga ne hvatam objeručke u landscapeu.

Ps: ni jednom tipu na twitteru nije došao OTA, a uzeo ga je u USA preko Playa. Ja sam na customu pa ne znam.
    pozdrav,
    sutra mi dolazi N716Gb pa daj 'zagnjavi' malo novog korisnika sa kojom preprukom
    (najviše me zanima kako sherati filove i gledati/slušati video/muziku sa PCa ... treba li root ?)

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Napisao sam ogroman post o svemu što koristim, ali sam onda slučajno ugasio tab. Ne, nije zapamtio tekst nakon restoranja taba... Samoubit ću se. Budem sutra

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da bi omogucili developer opciju, odite pod Settings, About phone, i na dnu imate opciju Build number. Na nju tapkajte kojih pet sest puta i developer opcija se pojavi u Settingsima. Ima tih nekih tripkova. To sam danas vidio na Youtubeu pa probao na svojem Galaxy Nexusu i radi. Isto za shortcut-e u status baru-ako zelite da vam se odmah prikazu, povucite dva prsta prema dolje, umjesto jednog.

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da se pohvalim, dobio sam i ja svog napokon

Za sada sve savršeno funkcionira, još se privikavam malo na noviji android, nisam do sada puno radio na 4+ verziji.
    E da, gdje mogu provjeriti dali sam dobio tih 25$ ili koliko je već išlo na google play?

Izgleda da se više ne dobija to, nisam znao
    Zadnji uredio .andro. : 14-11-2012 u 20:43

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da bi to dobio ako se s USA IP adrese logiras na google. Ni ja nisam dobio, a u paketu je bio letak o tom bonusu.

Edit:
    = Citat = Izvorno postao .andro. Pregledaj post
    Kad će tvoj post o tome što koristiš?
    A bit će valjda sutra navečer ili petak. Još sam živčan zbog toga uf.
    Zadnji uredio xlr : 15-11-2012 u 00:34

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad će tvoj post o tome što koristiš?

Btw, taman instaliram update 4.2, pa ako nekog zanima nešto neka pita.. Sam neću pisati o update jer nisam ni koristio stariju verziju puno pa neznam
    E da, ako vam ne ide update OTA, trebate otvoriti postavke - aplikacije - sve - google services framework i tamo obrišete podatke i ponovo probate update.

Datum registracije
    May 2007
    Bodovi
    16.951
    Nivo
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je update prosao jutros cim sam ga upalio
    Zasad sve radi ko bog... Tablet je zvijer

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tablet stand za 2 kune

Više na http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1796987

EDIT:

@crni:
    Za pregled sadržaja s kompa ti treba i ne treba root. Ovisi koju metodu odabereš. Opisat ću svoju i spomenuti pokoju alternativu pa vidi...

CIFS Manager
    Treba root i podrška u kernelu tj. custom kernel. Na kompu jednostavno šeraš foldere ili diskove, a u aplikaciji podesiš adresu do tih foldera i virtualni folder na mobu gdje će se taj sadržaj prikazivati kao da je zapravo na tabletu. Odlična stvar je u tome što 3rd party appovi (file manageri, video/audio playeri...) zbilja vide taj sadržaj kao da je na tabletu. Također možeš baratati tim sadržajem sve dokle si ispravno podesio permissione šeranog foldera u Windowsima. Neću ići u detalje što i kako podešavati, mislim da je CIFS manager jednostavan za skužiti... Ako treba pitaj(te).

Alternativa bez roota:
    Korištenje file managera i video playera sa Samba podrškom kao što je ES File Explorer ili Dice Player. Podesiš adrese prema PC-u i šaltaš sadržajem. Mana je što sve moraš ručno (tražiti fajl koji želiš gledati np. jer ti nije izlistan u playerovom libraryju) i player ne vidi takav folder kao virtualni pa nemaš osjećaj da je sve na tabletu. Također ne znam koji audio player podržava Sambu da može na isti način pristupiti kompu... Koristim PowerAmp Pro i preko CIFS-a radi odlično.

Od neki ostalih stvari koje koristim tu su:

DataSync+
    Treba root. Sinkronizacija aplikacija i fajlova između 2 Android uređaja. Koristim samo za sinkronizaciju aplikacija između moba i tableta. Korisno ako na dva uređaja igrate igre i želite na oba imati iste sejvove. Imam par logičkih igara koje igram "u čekaonicama" i "u redovima u Fini" pa...

ChromeToPhone + Fox To Phone Firefox addon
    Ne koristim Chrome na kompu pa me ovaj addon spašava. Šalje trenutni otvoreni sajt s kompa (Firefox) na tablet (na tabletu trebaš imati Chrome browser). Ako koristiš Chrome na kompu onda ti treba samo ChromeToPhone na tabletu.

DropSync Pro
    Automatska sinkronizacija sadržaja tableta s Dropboxom - 2way Odličan način za backup ili sinkronizaciju između više uređaja s Dropboxom kao posrednikom. Na ovaj način sinkroniziram slike s moba i folder s ikonama/wallpaperima na tablet (ne 2way načinom, download only).

Pocket (bivši Read it later)
    "When you find something on the web that you want to view later, put it in Pocket". Podržava sve browsere i Android, između ostalih. Korisno kada nešto želiš pročitati na kompu, a ChromeToPhone ne radi u tom smjeru

Samba Filesharing
    Treba root. Pretvara mob u network uređaj unutar lokalne mreže vidljiv kroz network places... Puno lakši način baratanja sadržajem na tabletu od raznih FTP rješenja. Alternativa su naravno SwiFTP (mislim da ne treba root) ili AirDroid, ali svaki je vrlo limitiran po pitanju file managementa. Ovaj prvi zbog samog FTP protokola, a drugi jer se bazira na web sučelju kroz browser.

VNC Viewer
    VNC pristup s tableta na komp. Na kompu jasno vrtim VNC server... Služi me bolje nego Teamviewer koji je ujedno besplatna alternativa.
    +
    VMLite VNC Server
    Obrnuta stvar - pristup tabletu s kompa (na kompu jasno trebaš imati VNC viewer). Ali rijetko ga koristim, treba server prvo upaliti što na duže staze malo utječe na bateriju i tako... Ali je zgodno ako vam se ne da ustati i pogledati što se događa na tabletu/mobu.

Pored svega navedenog imam u planu testirati/provesti u praksu sljedeće:

- tablet kao torrent mašina preko uTorrent Beta appa. Ovisi o appu, nekako mi djeluje loše izvedeno i fali joj funkcija...

- upogoniti VPN kada nisam doma na lokalnoj mreži. Treba root.
    To imam trenutno sređeno na mobu i radi odlično - koristim OpenVPN na kompu i OpenVPNSettings na mobu. Na kompu je podešen i dyndns (može se koristiti i no-IP servis, ali router mi ima podršku za dyndns pa...). Imam pristup svemu na kompu gdje god bio, mogu koristiti VNC viewer itd. Jedini uvjet je da nisam spojen na nečiji WLAN (dakle, lokalnu mrežu). Tu mi VPN ne šljaka... Tablet dok sam vani najčešće spajam na net preko wireless tetheringa s mobom što tehnički nije lokalna mreža. Budem ovih dana napravio ključeve i za njega pa probao.

- probati upogoniti CIFS Manager preko VPN-a :fingercrossed:

I to je mislim sve od ovih zanimljivijih mogućnosti koje koristim i na mobu i tabletu. Post je malo kraći neko originalni izgubljeni, ali misao je ista
    Zadnji uredio xlr : 17-11-2012 u 17:59 Razlog: update za cifs

13. 'Hvala' kažu:

Forumaš Postignuća:
    1 year registered500 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2011
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Bodovi
    827
    Nivo
    6
    Bodovi: 827, Nivo: 6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav

Naime kanim kupiti navedeni uređaj u narednim danima, no skeptičan sam oko kupovine u HGSpotu (iz očitih razloga), a druga opcija mi je jedino Links praktički, no tamo je 16gb model skuplji nego 32gb u HGSpotu, pa me čisto zanimalo gdje ste vi dobri ljudi priskrbili svoje modele?

Još nešto, što se garancije tiče, jel se tereti trgovina u kojoj kupim ili ovlašteni distributer za Hrvatsku (pošto sam čuo da je ovo drugo)? Pošto vidim da je u HGSpotu garancija 12mj, a u Linksu primjerice 24mj -.-'
    Jer nije mi do natezanja s određenim trgovinama ako nešto krene po zlu, nisam baš pristojan kad me se pokuša preveslat jel, a i ne govorimo o 5kn jel

Hvala unaprijed
    Zadnji uredio Ovanis : 17-11-2012 u 02:39

Datum registracije
    May 2007
    Bodovi
    16.951
    Nivo
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EDIT:

@crni:
    Za pregled sadržaja s kompa ti treba i ne treba root. Ovisi koju metodu odabereš. Opisat ću svoju i spomenuti pokoju alternativu pa vidi...

CIFS Manager
    Treba root i podrška u kernelu tj. custom kernel. Na kompu jednostavno šeraš foldere ili diskove, a u aplikaciji podesiš adresu do tih foldera i virtualni folder na mobu gdje će se taj sadržaj prikazivati kao da je zapravo na tabletu. Odlična stvar je u tome što 3rd party appovi (file manageri, video/audio playeri...) zbilja vide taj sadržaj kao da je na tabletu. Također možeš baratati tim sadržajem sve dokle si ispravno podesio permissione šeranog foldera u Windowsima. Neću ići u detalje što i kako podešavati, mislim da je CIFS manager jednostavan za skužiti... Ako treba pitaj(te).

Alternativa bez roota:
    Korištenje file managera i video playera sa Samba podrškom kao što je ES File Explorer ili Dice Player. Podesiš adrese prema PC-u i šaltaš sadržajem. Mana je što sve moraš ručno (tražiti fajl koji želiš gledati np. jer ti nije izlistan u playerovom libraryju) i player ne vidi takav folder kao virtualni pa nemaš osjećaj da je sve na tabletu. Također ne znam koji audio player podržava Sambu da može na isti način pristupiti kompu... Koristim PowerAmp Pro i preko CIFS-a radi odlično.

Od neki ostalih stvari koje koristim tu su:

DataSync+
    Treba root. Sinkronizacija aplikacija i fajlova između 2 Android uređaja. Koristim samo za sinkronizaciju aplikacija između moba i tableta. Korisno ako na dva uređaja igrate igre i želite na oba imati iste sejvove. Imam par logičkih igara koje igram "u čekaonicama" i "u redovima u Fini" pa...

ChromeToPhone + Fox To Phone Firefox addon
    Ne koristim Chrome na kompu pa me ovaj addon spašava. Šalje trenutni otvoreni sajt s kompa (Firefox) na tablet (na tabletu trebaš imati Chrome browser). Ako koristiš Chrome na kompu onda ti treba samo ChromeToPhone na tabletu.

DropSync Pro
    Automatska sinkronizacija sadržaja tableta s Dropboxom - 2way Odličan način za backup ili sinkronizaciju između više uređaja s Dropboxom kao posrednikom. Na ovaj način sinkroniziram slike s moba i folder s ikonama/wallpaperima na tablet (ne 2way načinom, download only).

Pocket (bivši Read it later)
    "When you find something on the web that you want to view later, put it in Pocket". Podržava sve browsere i Android, između ostalih. Korisno kada nešto želiš pročitati na kompu, a ChromeToPhone ne radi u tom smjeru
    zasad neću još root raditi tako da koristim ove alternativne metode... ES + Dice odrađuju posao odlično, za sinhronizaciju tabova i bookmarksa koristim Chrome koji to ima ugrađeno po defultu, datoteke i slike sa kamere sinhroniziram sa Dropboxom i hvala na preporuci za Pocket

@Ovanis
    ja sam svoj naručio online u Svijet Medija:
    http://www.nabava.net/trazilica.php?...google+nexus+7

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2011
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Bodovi
    827
    Nivo
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao crni Pregledaj post
    zasad neću još root raditi tako da koristim ove alternativne metode... ES + Dice odrađuju posao odlično, za sinhronizaciju tabova i bookmarksa koristim Chrome koji to ima ugrađeno po defultu, datoteke i slike sa kamere sinhroniziram sa Dropboxom i hvala na preporuci za Pocket

@Ovanis
    ja sam svoj naručio online u Svijet Medija:
    http://www.nabava.net/trazilica.php?...google+nexus+7
    Njima sam poslao mail što se tiče garancije, no još mi nisu odgovorili... mislim da ću u HGSpot u Vinkovce skoknit u ponedjeljak i tamo zemit, jer mi je to pola sata vožnje, da ne moram preko neta naručivat, a i sad kad sam saznao da je 24mj garancija i da se radi o službenom servisu Asus-a za Hrvatsku nema više problema jel
    Hvala na informaciji u svakom slučaju

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S24 Ultra, Tab S9
    Operater
    Telemach
    Godina
    41
    Bodovi
    22.983
    Nivo
    36
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na HG spotovoj stranici je podosta toga krivo napisano...Primjerice, ja sam prvi dan prodaje N7 došao u trgovinu i uopće u ponudi nisu imali 8gb verziju nego samo 16, ali po istoj cijeni (a na stranici je pisalo da imaju samo 8gb verziju). Jučer sam kupio N7 32gb i jamstvo je 24 mjeseca (na stranici piše 12) te tereti ovlašteni servis za Asus.

btw...ako se odlučiš, požuri u HG jer se prodaju ko šašavi...

18. 'Hvala' kaže:

xlr

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2011
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Bodovi
    827
    Nivo
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao TomZG Pregledaj post
    Na HG spotovoj stranici je podosta toga krivo napisano...Primjerice, ja sam prvi dan prodaje N7 došao u trgovinu i uopće u ponudi nisu imali 8gb verziju nego samo 16, ali po istoj cijeni (a na stranici je pisalo da imaju samo 8gb verziju). Jučer sam kupio N7 32gb i jamstvo je 24 mjeseca (na stranici piše 12) te tereti ovlašteni servis za Asus.

btw...ako se odlučiš, požuri u HG jer se prodaju ko šašavi...
    Poslao sam im baš mail bio i priznali su grešku kod duljine trajanja jamstva da... budem vjerojatno u ponedjeljak skoknio po njega, no uglavnom, hvala na odgovoru

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @xlr, nije mi jasno kako podesiti CIFS Manager baš. Nešto sam čitao, za to treba imati kernel sa podrškom za CIFS? E sada, pošto sam ja napravio upgrade na 4.2, nisam siguran koji kernel bi mi radio uopće..

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .andro. Pregledaj post
    @xlr, nije mi jasno kako podesiti CIFS Manager baš. Nešto sam čitao, za to treba imati kernel sa podrškom za CIFS? E sada, pošto sam ja napravio upgrade na 4.2, nisam siguran koji kernel bi mi radio uopće..
    E točno! To sam zaboravio reći, jednostavno smetnuo s uma, a napisao sam detaljno što sve treba u nikad objavljenom postu
    Treba kernel s podrškom, a iskreno slabo pratim dev vode pa nemam savjeta. Ako se vratiš na stock 4.1.2 onda ti mogu baciti par savjeta (imaš jedan u mom potpisu, uvijek ga updejtam da me ljudi ne pitaju).

Ako netko još uvijek misli kako je root komplicirana i "meni to ne treba" stvar, zašto onda imamo Nexusa? Oni praktički dolaze rootani, samo ga moramo uključiti i upaliti USB debugging

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    HTC Evo 3D
    Operater
    BonBon
    Godina
    41
    Bodovi
    9.141
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.141, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zna li netko kakva je situacija za ostvarivanje garancije u hrv ako mi frend kupi N7 32 32gb (možda data model, ali samo jeto moguće preko Play Store)?
    Je li to nemoguća misija ili je potrebno kontaktirati predstavništvo asusa u hrv?
    Zadnji uredio jolly_bravo : 19-11-2012 u 20:09
    Now: Nexus 4 @ rooted stock 4.4.3 + xposed
    Nexus 7 16gb C70 - rooted stock 4.1.2 JB || EX: HTC Evo 3D @ CoolICS 18 < Motorola Defy @ WIUI < HTC Hero || My AppBrain apps | My Last.fm

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2011
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Bodovi
    827
    Nivo
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jolly_bravo Pregledaj post
    Zna li netko kakva je situacija za ostvarivanje garancije u hrv ako mi frend kupi N7 32 32gb (možda data model, ali samo jeto moguće preko Play Store)?
    Je li to nemoguća misija ili je potrebno kontaktirati predstavništvo asusa u hrv?
    Probaj poslat mail službenom serviseru Asus uređaja kod nas na info@mrservis.hr pa vidi šta će reći, a evo i njihova generalna web adresa http://www.mrservis.hr/

24. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    HTC Evo 3D
    Operater
    BonBon
    Godina
    41
    Bodovi
    9.141
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ovanis Pregledaj post
    Probaj poslat mail službenom serviseru Asus uređaja kod nas na info@mrservis.hr pa vidi šta će reći, a evo i njihova generalna web adresa http://www.mrservis.hr/
    Zvao sam danas. Bili su super ljubazni i susretljivi (točnije djelatnica ), naknadno me nazvala jer je morala provjeriti kod servisera - rečeno mi je da se bez serijskog broja nažalost ne može točno reći. Znači, bilo bi izvedivo jedino da prijatelj ode do dućana i pita za worldwide garanciju, kakvo je stanje ili probati očitati SN sa uređaja nekog izloženog ili iz kutije pa preko toga njih opet nazvati da provjere.
    Pošto ciljam na N7 32gb sa 3g data modemom koji se može kupiti jedino u Play Store ako sam dobro upućen, to je malo teže ili nikako moguće izvesti

Ima tko od Vas da je nedavno uzeo ikakav model u Americi pa da nazove servis i provjeri preko SN (serijskog broja) da li je moguće ostvariti garanciju?

To pitam zbog čestog problema da se lijeva strana displaya podigne, pa prestanak rada toucha, problemi sa brightnessom i bojama...
    Now: Nexus 4 @ rooted stock 4.4.3 + xposed
    Nexus 7 16gb C70 - rooted stock 4.1.2 JB || EX: HTC Evo 3D @ CoolICS 18 < Motorola Defy @ WIUI < HTC Hero || My AppBrain apps | My Last.fm

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je i mene zanimalo, ali frend je bacio garanciju kad se vraćao doma. Također sam čuo da postoji ta internacionalna garancija i volio bih znati mogu li je ostvariti bez papira, a na osnovu serijskog broja i računa s Google Playa... Budem nazvao pa pitao zbog sebe.

Serial je ono što piše pod about tablet - status? ili nešto s jamstvenih papira?

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav ekipa, evo prije nego kažem nešto moram reci da mi je drago sto sam naletio na ovaj forum jer sam doznao podosta informacija sta se kupnje tiče i ostalog ...

Da krenem, kupio sam ovo čudo , mašinu kako god hoćete u HGspota, cijena 2300 kn za 32 GB model.

Što se cijene tiče ja sam zadovoljan jer za ove novce nema konkurencije. Mislio sam uzeti iPad mini ali obeshrabrilo me to sto još nije dostupan u nas pa sam morao nešto iskemijati a to mi se nije dalo. Nadam se da ce netko drugi imati vise živaca za tako nesto.

Izgled, materijal ..
    -----------------------
    Uređaj je stvarno lagan, bez problema ga možete držati sa rukama u zraku i po 10-15 minuta.
    Pozadina mu je napravljena od nekakve polu gume pomijesane sa plastikom tako da je u ruci ugodan i ne klizi.
    Zvučnik dosta jak, solidan, nemam nikakvih zamjerki.
    Prednja kamera solidna, dovoljno za skype , otključavanje zaslona i tako to, inače nemate aplikaciju za tu kameru već je morate instalirati sa play trgovine.
    U paketu NE dobijete slusalice sto ce neke razocarati malo. Imate punjač i USB u jednom.

Android, sučelje, aplikacije i korištenje
    -------------------------------------------
    Android je najnoviji Jelly bean. Podrška je potpuna sto znaci da android update dobivate medu prvima kad ih developeri izbace sto je odlično. Odmah nakon 2 dana mi se sam automatski instalirao službeni update koji je izašao i mogu reci da su ljudi iz googla obavili odličan posao.
    Jelly bean je odlican , san svakog android fan-a. Sve piči glatko NISTA ne zapinje i sve radi savršeno sto se toga tice.
    Ja sam nakon par dana skinuo ovaj GO Launcher EX za tablete jer u onom "spremistu" aplikacija nemozete mape raditi pa mi je to malo smetalo.
    Sto se igri tiče one su nevjerojatne i igrivost je odlična, nista ne zapinje, stvarno je gust igrati, tko želi igrati svakako preporučujem
    Sta se aplikacija tiče nisu lose ali vidi se da su namijenjene isključivo mobitelima dok su oni za tablete u manjini velikoj, ali dobra vijest je da ih je iz dana u dan sve vise, kako god okrenete ni ove standardne nisu lose i to funkcionira sasvim dobro.
    Još jedan problem je sto ne podržava flash ovaj nexus pa cete morati tražiti nekakve tweakove i hackove.
    Sve u svemu Google je obavio odličan posao sto se ovoga tiče.
    Ekran je super, boje odlične , ne cjepidlacim bas pa sam prezadovoljan.

Baterija
    -----------
    Baterija traje normalno, pod tome mislim kao kod nekog standardnog smartphona tipa iPhone i Samsung s3.
    Možete par sati bez problema "divljati" po njemu
    Ja sam navikao puniti mobitel svaku večer tako da sam sa baterijom zadovoljan.

Zaključak
    -------------
    Sve u svemu omjer cijene i kvalitete je odličan te dobijete i previše za ove novce. Tko ima malo vise novaca za ove igračke svakako preporučam da si uzme jedan uređaj je odličan.

Eto toliko od mene slobodno postavite pitanja ako vas nešto zanima ..

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Par sati divljanja? Kakvo je to divljanje da ti baterija ne uspije izgurati barem 5-6 sati torture? Ako su u pitanju samo filmovi onda mora izgurati 7-8h minimalno (Google deklarira 9h što otprilike i ja dobivam za filmove)

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nikako da ja taj cifs sredim, baš me ne ide
    Dakle, rootan je i ima podršku za cifs što se tiće kernela, mountam si particiju sa muzikom i kad otvorim folder u ES File Exploreru bude prazan.
    Mogu preko tog explorera djelit podatke ali nije to to..

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 7 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Atrix 4G ili Google Nexus S
    By pike8 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 29-01-2012, 00:17
  2. Odgovora: 32
    Posljednji post: 29-06-2010, 15:39
  3. Odgovora: 89
    Posljednji post: 24-02-2010, 23:25
  4. HTC HD2 vs Google Nexus One