Znači za početak obadva snapdragon na 1ghz. Nexus one ima amoled dok hd2 ima ogromni (4.3) tft lcd,obadva ekrana kapacitivna , na hd2 naravno zbog sustava 65k boja. Android 2.1 sa svojim sučeljem se po mom mišljenju ne može suprostaviti rješenju na hd2-u ,ali ipak mislim da je android bolji. Istina je da je winmo napredan i svašta moguće na njemu ,ali po svemu mi se nekako čini da android obiluje stabilnošću i da nema tih nekih problema koje winmo ima. Naravno svatko će braniti svoj operativni sustav ali pokušajmo se koncetrirati na odabirem modela mobitela , a ne OS.
Bez obzira na manji ekran na nexusu mislim da bi čak bio bolji izbor od hd2-a zbog novijeg i nekak boljeg osa koji svako malo ima novu verziju što sigurno znači da napreduje kroz vrijeme,a i dosta na netu pišu ljudi kako bi hd2 s androidom bio nenadjebiv mobitel . Sad me zanima vaše mišljenje o ta dva modela.
Pozdrav.

Odgovori uz citat
Moj izbor bi bio Nexus jer mi se jako sviđa Android, pogledao sam skoro sve filmiće o njemu i mogu reći samo da jedva čekam da dođe u HR
Oprostite zbog toga.
Bookmarks