Tomato mora uvesti nešto novo, jer sad nisu konkurentni sa tarifama koje nude. Pošto je simpa postala trajna, vjerojatno će pred Božić i tomato ponuditi neku brutalnu 2.0
ako zoves i saljes poruke prema inozemstvu, brutalna je jeftinija. evo npr. medjunarodni sms je na brutalnoj 0.51kn dok je na simpi 1.01kn, pozivi su isto dosta jeftiniji na brutalki nego ga simpi. te kao sto je rekao mephisto razlika u minutama. ali ako ti 1GB interneta nije dovoljno, u simpi mozes aktivirati dodatne internet opcije, dok tomato to ne nudi.
Tomato mora uvesti nešto novo, jer sad nisu konkurentni sa tarifama koje nude. Pošto je simpa postala trajna, vjerojatno će pred Božić i tomato ponuditi neku brutalnu 2.0
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Dobio sam sms s obavijesti o promjeni opcih uvjeta poslovanja tomata 12.10.u jednim dnevnim novinama pa mozda bude nesto novo
I ja sam dobio tu obavijesti, kazu da ce biti objavljeno u Vecerenjem Listu
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ništa vezano uz tarife...
Vezano je uz nove uvjete prijenosa broja.
Bilo je prerano za neku novu tarifu. Mislim da cemo za to cekati prednovogodisnju ponudu
U Vipnetu vjerojatno čekaju rezultate Nonstopa i onda će odlučiti što će ponuditi u Tomatu.
Iako nije tema VIP, samo kratko da se nadovežem na citat.
Ono ljudi što ja znam da su još na bonovima na VIPu, srdačno su moju preporuku za NonStop+ tarifu, jer što su prije plaćali 100, 150 nekad i više kuna, U NonStop+ tarifi plaćaju do 100kn.
Naravno, sada kada Brutalne nema, NonStop konkurira TOP tarifi u Tomatu, i mislim da će glavni čimbenik dobro proboju NonStopa što ipak nudi besplatno unutar VIPa i za 20kn manju naknadu.
500MB će nekom biti malo, to stoji...
Ali mislim da bez obzira na sve, Tomato mora izbaciti neku tarifu ala Brutalna, ali ne vjerujem da će biti bolje od Brutalne...
Kako većina korisnika Brutalne tarife (a i ostalih korisnika) nikada ne iskoristi više od 500 od ponuđenih 1000 SMSova, 500min je također većini podosta, jedino 500MB bi moglo praviti problem nekima u doba smartphonova.
Obzirom na Prejaku opciju kod Simpe koja ima uspostavu poziva, meni se kao nova tarifa nameće neka koja neće imati uspostavu poziva.
Recimo:
89kn
500 min
neograničen SMS (zato što ih ništa ne košta)
500 MB
s mogućim dokupom data paketa, recimo: 500MB = 29kn
Kao što se vidi, to bi bilo neka kombinacija TOP tarife i Brutalne tarife, ali bez NzUP.
EDIT: Ovdje namjerno ne želim pričati o konkurencije previše, čisto što VIPnet unutar svoja 2 bonaška branda može ponuditi...
Zadnji uredio Vivaldi : 10-10-2012 u 23:49
Od sutra opet dostupna Brutalna tarifa.
A jesu originalni.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Još fale Na tuđi račun Tomata i Flat od T-mobilea
Do kada ce se moci aktivirati
16. Ako korisnik isključi Tarifu sam ili mu tarifa nije automatski produljenja zbog nedovoljnih sredstava na računu, u razdoblju do 30.11.2012. može ponovo uključiti tarifu prema uvjetima iz točke 4. ovih uvjeta korištenja. Ako korisnik isključi Tarifu sam ili mu tarifa nije automatski produljena zbog nedovoljnih sredstava na računu u razdoblju nakon 30.11.2012. neće više moći uključiti i koristiti Tarifu.
--
. [Lejzermaster]
On ima svoju Prejaku tarifu, jedino sto Tomato/VIP duplo konkuriraju Brutalna/Savrsena.
ok, sad sam se uključia...možda je bilo pitanje...nemoj te zamjerit (
![]()
Sad sam aktivira brutal tarifu, dali je potrebno u postavkama telefona tamo di je proxy Port i ostale opcije od poslužitelja...
dali je potrebno postavljat nick i pass???
Ako se mozes spajati na net ne treba nista.Ako ne ide onda preko njihove stranice trazi da ti posalju postavke.
koristite li kakav alat za kontrolu prometa? (preporuka)?
na Androidu ICS4.03 ima neki alat za upozorenje i ograničenje prometa neznam jel to šta "valja"?
Najbolji alat je ? na 4222
ok slažem se![]()
a tamo pod pristupne točke mi stoji Broadband(data.vip.hr) i imam Start(gprs0.vip.hr) dali tu treba šta mjenjat.?
ps:tamo na početku sam pročita da treba registracija!!
ja sam je aktivira bez registracije! znači samo sam posla SMS 4888 i dobia obavijest da mi je aktivirana tarifa...![]()
tako da netriba registracija kopija osobne![]()
Bookmarks