aha, mislio sam da si mislio na imenik.hr.. da, pa trazio sam micanje i zaprijetio prijavom ako ne maknu u zadanom roku lol
Kako to misliš da bi se opet pojavio? Ako tražiš brisanje od svog operatora (Vipnet), to moraju poštovati svi operatori imenika i davanja obavijesti o brojevima.
aha, mislio sam da si mislio na imenik.hr.. da, pa trazio sam micanje i zaprijetio prijavom ako ne maknu u zadanom roku lol
Evo uveli su podsjetnik.Danas sam dobio poruku da mi 29. naplacuju 55kn
Ptičica mi je rekla da je netko Hakomu poslao molbu da zamoli Tomato da olakša posao korisnicima, spriječi isključenja zbog zaboravljivosti!
@Mr.Bean
Ti si dobar, meni su jutros 27.9. poslali poruku da su 26.9. (jucer) naplatili za 30 dana ali dobra stvar je da su mi odmah rekli da je sljedeca naplata 26.10. (makar ne moram sam racunati kada istice 30 dana).![]()
Ja imam dva broja na Brutalnoj, jednome je istjecalo prije tri dana-ništa, drugome istječe večeras malo prije ponoći-ništa.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Stigla obavijest maloprije. Svaka čast!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
To sad pocinju slati tu obavijest jer valjda ne namjeravaju vise produzavati rok za aktivaciju
Ja cu i dalje ostaviti google da me obavjestava, njima vise vjerujem ipak![]()
Sad su pak podivljali,jutros mi dosla jos jedna obavijest da ce mi sutra u 11 biti skinuto 55kn te sam nakon 2 sata jos dobio poruku da brutalna vrijedi do 30.9. te ako je sada aktiviram imat cu je zauvijek (a vec je odavno aktivirana).Tako nesto u tome stilu...Da,moze se zakljucit da ju vise ne misle produzivat.
Pozdrav ekipa
evo ja sam 26.09.2012. zatražio prijenos broja iz Tele2 u Tomato u svrhu prelaska na Brutalnu tarifu. U Vipu mi je rečeno da će prijenos broja biti aktiviran danas 1.10.2012 te da ću moći aktivirati Brutalnu tarifu ali pošto je ona bila aktivna do 30.09. sad mi ju ne da aktivirati a oni su sve tako lijepo obećali i rekli da je sigurno da ću moći aktivirati.
Jel imao ko sličnih problema?
Hvala
Nazovi SZK i zatrazi ukljucenje brutalne. Kod njih je vidljivo kad je predan zahtjev za prijenos i po tome bi ti trebali omoguciti aktivaciju.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nazvao sam , rekli su da će pokrenut postupak i aktivirati tarifu
Imaš Simpa Prejaku Opciju ili Bonbon pakete
I smart od gregora
Ja sam se financijski preporodila otkada sam uzela tomato broj i ovu brutalnu tarifu. Jest da sam nekoliko puta zaboravljala obnoviti bon kako bi mi se mogla produžiti tarifa, ali i s tih 20 kn uključenja (znači, kad zaboravim) sam u plusu. Ja isto još uvijek ne dobivam podsjetnik, ali si zato u kalendar ukucam dva dana prije isteka da si moram obnoviti bon.
U čemu je brutalna bolja od Simpa prejake? Ne znam jesam li nešto propustio, ali meni se čine identične, osim što je kod Simpe 50kn aktivacija.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Razlika je u tome što u Brutalnoj svih 1000 min možeš iskoristiti prema bilo kojoj mreži, dok u Prejakoj imaš 200 min prema Vipu i tomatu, a 800 min prema ostalim mobilnim i svim fiksnim mrežama.
S obzirom da više ne postoji Tomato tarifa Na tuđi račun (kao ni Brutalna koliko vidim), jel to znači da će se ukinuti ovaj limit od 200 min prema Vipu? Nema mi puno smisla uzimati Prejaku s tim limitom, kad su mi svi na Vipu. Šteta, ostalo zvuči taman meni po mjeri.
Ograničenje se vjerojatno neće ukidati, budući da postojeći korisnici tarife Na tuđi račun istu mogu koristiti trajno.
Bookmarks