može li netko molim vas objasniti od a do ž postupak instaliranja karte europe i adria route na golu sd karticu za nuwi 250w ?
može li netko molim vas objasniti od a do ž postupak instaliranja karte europe i adria route na golu sd karticu za nuwi 250w ?
Ovo su upute za postavljanje karata na Garmin (standardne) uređaje ..
Na uređajima za Navigaciju "standalone model Nuvi ili sl...), mogu se instalirati 3 (4) detaljne Mape:
gmapbmap.img (bazna Mapa)
gmapprom.img (Originalna predinstalirana Mapa)
gmapprom1.img (dodatna Mapa)
gmapsupp.img (dodatna Mapa)
gmapoem.img (dodatna Mapa)
Na SD karticu može se instalirati samo jedna Mapa s ovim nazivom gmapsupp.img (onda je treba brisati na uređaju)
Ukupno: bazna mapa + 4 rutabilne Mape.
Noviji uređaji imaju nešto drukčiji postupak ...
" .. a do ž postupak instaliranja " , bi malo predugo trajao ... Pogledaj malo po Forumu i ostalim Forumima , puno se o tome pisalo ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ovo me sad stvarno izluđuje. Napravio sam sve kako si rekao. Na uređaj Adria i nju prepoznaje uredno a na karticu full mapu europe. Napravio garmin folder u njega ubacio image pod nazivom gmapsupp.img. I kad upalim uređaj on očitava samo adriu. što mi je još probati? je li bitno to što nisam ubacio 3d i jcv fajlove? mislim da nije, ali više ni sam ne znam što je bitno.
Zadnji uredio nikisorer : 10-09-2012 u 21:52
sa ekstenzijama definitivno nije problem. sad sam na nekom forumu pročitao da ekspert iz garmina kaže da serija 200 nuwi može čitati samo kartice do 2 gb. A ti lijepo kažeš da imaš 4 gb. imam u rezervi samo još jednu od 2 gb ali mi karta europe ne stane na nju.
Neznam , ja sam na Garmin nuvi 200W , stavio karticu od 4GB i radila je ...
Ako je tako kako kažeš da neide više od 2GB onda ćeš se morati zabavljati s MapSource i s njim napraviti kartu po želji ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
mora li u folderu garmin osim image biti još neki fajl tipa unl ?
Bookmarks