Pokušavam instalirat copilot v9.1.0.269, i javlja mi: aplikaciju nije moguće instalirat, oslobodite dio prostora i pokušajte ponovno...
Mjesta imam još, ne kužim kaj mu je sad došlo?
Imal ko isti problem, i kak ste to riješili?tnx
Sa v8 sam presao pola europe i nikad problema, tu i tamo koja obilaznica nije ucrtana, al sve u svemu super. Treba malo gledati i znakove po cesti a ne samo skrenut u jednosmjernu ulicu jer je navigacija tako rekla.
V9 mi nekako cudna :\
Pokušavam instalirat copilot v9.1.0.269, i javlja mi: aplikaciju nije moguće instalirat, oslobodite dio prostora i pokušajte ponovno...
Mjesta imam još, ne kužim kaj mu je sad došlo?
Imal ko isti problem, i kak ste to riješili?tnx
Prošle godine sam instalirao "Copilot live 9.10.161" s kartom srednje i istočne Evrope.
I sad kako je prošlo dosta vremena htio bi uraditi update te karte
Išao sam na menu/moj copilot/moje karte, i tu piše srednja i istočna evropa (instalirano) ali ne vidim nigdje mogućnost kako uraditi update
Može li ko da pomogne
Da li je netko uspio natjerati Copilot da radi na Nexusu 7 ?
Probao sam dvije verzije, CoPilot_v8.0.0.327 i v8.2.0.368, prva se ne želi ni pokrenuti, a druga se instalira kako treba, kad ju pokrenem prvi puta napravi folder na sd kartici i onda izađe van kod onog splash screena. Ikona u status baru je aktivna još uvijek, ali svaki puta kad probam ući u aplikaciju opet izbaci na home screen.
Da li Copilot 9 radi automatski, update instaliranih mapa (kad sam spojen preko WiFi ili 3G) ili ja trebam ručno to da uradim
Kako je zadnja verzija karata Q3.2011 još nisam imao priliku update-ati karte, ali speedcam fileove moraš ručno provjeriti da li postoji update i onda dopustiti da se skidaju, pa se onda valjda i karte moraju ručno.
Ne vjerujem da nije izašla nijedna mapa za 2012 g
Malo sam si dao truda.
Ovo je zadnja verzija Copilota koju sam našao : http://gpsunderground.com/forum/andr...3-0-173-a.html
Kada sam nju instalirao i obrisao staru verziju onda sam dobio mogućnost da skinem nove, 03.2012, karte. Prije toga mi je pokazivao samo karte 2011.
Dakle, update karata nije automatski već ga treba potražiti ručno.
Ok, skinuo sam ga i šta sad. Da li treba prvo deinstalirati stariju verziju Copilot 9.1 ili da instaliram preko nje.
Ima li neki poseban postupak, jer nebi htio da nešto userem pa da mi ne radi nijedna verzija.
Zadnji uredio pape : 20-12-2012 u 12:24
Instaliraj preko stare verzije. Onda u Moj Copilot/moje karte obrišeš stare karte i skineš nove.
Ne razumijem nešto, kažeš da si instalirao noviju verziju i obrisao staru a meni kažeš da ne treba brisati staru nego samo instalirati novu preko nje.
Druga stvar, gdje mogu da vidim koju mapu imam instaliranu, tako da nebi skidao istu.
Pitam zato jer se ne sječam koju sam mapu skinuo nakon instalacije Copilota 9.1
Pokreneš Copilot odeš u Glavni izbornik - Postavke - O Copilot live i u 2 "kućici" ti piše Podaci:NT.Eu-3.2012 (ili 11.2011 ili 3.2011) i to ti je izdanje karti.
O brisanju sam se krivo odrazio. Novu verziju Copilota možeš instalirati preko stare verzije, ali nakon instalacije stare karte moraš obrisati prije nego ti Copilot ponudi da skineš nove.
Piše mi ovo:
Podaci GRD_NT.EU.BASE-3,2012,01,2,8,1,1
CentralEasternEurope-331,2011,02,2,14,6,1,1
Nije mi jasno koju onda ja kartu imam
A ne znam ...
Recimo da je NT.EU.BASE-3,2012 nekakva mapa samo sa osnovnim stvarima (base mape)
CentralEasternEurope bi onda bila mapa središnje Europe iz 2011g.
Ja sam skinuo mapu istočne Europe (554MB) i meni sada piše EasternEurope-321.2012
40% popusta na Copilot Live do kraja godine!
Evo prilike da se umjesto rasprave o crackiranju zahvalimo developerima, 150kn za full-europe je bagatela:
https://play.google.com/store/apps/d...iumeupan&hl=en
Oooo shit!
Instalirao sam tu novu verziju i neće da mi radi nikako. U uputama mi piše da nakon instalacije Copilota, ga ne pokrećem nego da pokrenem LuckyPatcher i nakon šta izlista sve aplikacije da uradim ovo:
"nadjite "CoPilot Live EU Full" i dugi pritisak prstom na njega i otvorit ce vam se izbornik u kojem izaberete "Lucky Google Market Patch!", lucki patcher ce obavit svoj posao, te nako toga jos jednopm dugi pritisak na "CoPilot Live EU Full" i iz izbornika izaberete "launch!"
Međutim problem je šta meni na spisku nema nigdje tog Lucky Google Market Patch, nego mi prikazuje ovo:
Pomozite
Zadnji uredio pape : 21-12-2012 u 22:44
Navigacija totalni vrijedi pune novce, a da ne kažem za ovaj popust. Vlasnik sam legalne verzije i oduševljen sam svakim upgrejdom, i aplikacije i karata. Rad same aplikacije je odličan, izgled dizajna i upravljanje bolji nego na drugim aplikacijama. Transfer licence se može raditi sa mobitela na tablet ili koji već uređaj kad se mijenja.
Preporuka.
Kao što sam već napravio novu temu o ovome, ali evo opet.
CoPilot Live EU v9.4.0.144 za UNROOTED PHONES
Ovo je za sve one koji ne žele root-ati mob, a žele novu verziju CoPilot-a
Jednostavno instalirate .apk, napravite lažni acc u CoPilotu, skinete karte i spremni ste za put.
Sam sam isprobao na Samsung Galaxy S II koji nije root-an
Link:
https://rapidshare.com/files/3477388...44crnoroot.apk
evo novi link: http://www.mediafire.com/?gkupddpmojzh510
P.S- NE ODGOVARAM NI ZA KAKVE POSLJEDICE
Molio bih ako netko proba instalirati , da napiše koju "riječ" ... (Radi -ne radi - kako radi) !
Ako je LINK mrtav javite.
Zadnji uredio SGS II : 01-01-2013 u 19:20
instalirao sam ga na HTC explorer bez ikakvih problema preuzeo mape koje sam htio i radi za 4,isprobao sam ga kod sebe i fula za jedno 100 metara adresu što ne mora ništa loše značiti ja sam u selu malome vjerojatno u gradovima radi bolje,znači navigacija je odlična.
Probaj navigon u selu. Meni gdje copilot zabrlja navigon popravi..a copilot 8 sa starijim kartama na istom mjestu nije griješio..
Bok svima... Imam jedan problem sa Copilot 9.3.0.173 Live EU full.
Instaliran, skinuo mapu, ucitao je i pronalazi adrese normalno. Ude u mod navigacije, glasovne upute rade i kad se krenem voziti pocne zastajkivati. Dvije tri sekunde prati voznju onda zastane, neki put 1-2 sek a neki pu do 6-7 sek.
Imam i Navigon instaliran ali on radi dobro tak da neznam u cemu je problem. Jel imao tko takvo iskustvo?
Copilot mi se vise svida pa bi volio rijesiti taj problem.
Hvala
Probaj instalirati ovu verziju 9.4.0.144, možda će ti ona normalno raditi
Link
https://rapidshare.com/files/3477388...44crnoroot.apk
ili
http://www.mediafire.com/?gkupddpmojzh510
P.S-ne moraš koristiti Lucky Patcher, samo instaliraj .apk, napravi lažni acc i gotovo
probao i tu verziju ali opet isto...
gdje i kako da skinem tu verziju,,, ??
Bookmarks