U ova 2 tjedna će početi raditi nova mobilna mreža gdje se očekuje bum s cjenama . Tek onda počinje borba za tržište.
" Infrastruktura koja će se koristiti biva u vlasništvu od nekih određenih mobilnih operatera u Hrvatskoj koji su već duže vrijeme u poslu (iako se ne zna trenutno o kojem se operateru točno radi). H1 Telekom će tako pružati i uslugu virtualne mobilne telefonije poznatije kao MVNO – quadruple play uslugu što znači veliki pomak na domaćem tržištu."
Predbroj je jasno 090.
Pouzdane su
Ajde da vidimo drugog PRAVOG MVNO, buduci da je prvi Multiplus a bonbon i tomato su samo podbrandovi ili kako god to nazvali.
Ne očekujem od njih ništa spektakularno. Za razliku od ostalih virtualnih operatera mislim da će ponuditi i pretplatu. Glavni razlog nastajanja ove mreže po meni je taj da nagovore korisnike koji imaju telefon, internet i televiziju da ujedine uslugu još i sa mobilnim operaterom i da imaju sve na jednom računu. u prepaid segmentu vjerujem da će ponuditi nešto kao brutalna ili prejaka jer čisto sumnjam da će biti ovdje samo da bi mogli reči da imamo još jednu mrežu kao što je to bio slučaj sa multiplusom.
Došlo nam je do tehnićkih problema pa će se ipak pomaknuti puštanje H1 mobilne mrežena na 8 mjesec.
Stari moj, nebi vjerovao koliko ljudi se brine za plaćanje bez provizije ili plaćanje što manjeg broja papirnatih računa u pošti. Njima internet bankarstvo ništa ne znači...
Lijepo si to napisao , Možeš li malo objasniti šta bi to značilo !? "Uslugu virtualne mobilne telefonije poznatije kao MVNO"
Sadašnji mobilni telefoni i jesu "virtualni" i po izgledu i opcijama imaju sve živo , a najmanje ono zašto su napravljeni , a to je telefoniranje ...
Ili bolje ako imaš neki HR link gdje se o tome može pročitati !?
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
mvno je virtualni operater,dakle operater koji nema svoju mrezu, nego koristi mrezu drugog operatera i za to mu placa naknadu. multiplus npr placa t-mobileu.
nema to veze sa mogucnostima samih mobilnih uredjaja
Sad mi je sve jasno !
To ti je isto kao da imaš ženu koja ima dovoljno "kapaciteta" pa si uzeo uzeo pomoćnog "je... operatora" koji ti još i plaća ...![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ovaj H1 je baš zaspao...
Najbolji su mi oni koji najavljuju brda i doline pa na kraju ništa od toga tj debelo kasne.Bolje da su šutjeli pa da iznenade.
mislim da tu nema kruha....
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Kakav kruh, bit će tu samo mrvice. Samo mrvice!
Ne čudi to jer je H1 iznimno neorganizirana mreža.
Misli li ovaj H1mobile krenuti ili je odustao zbog "problema"![]()
H1mobile ne će krenuti još nekoliko mjeseci. E, moj Smoto...
Zadnji uredio Sljaka : 06-08-2012 u 16:26 Razlog: obrisana provokacija
Sumnjam da ce panjevi iz H1 kad (ako) se pojave ponudit nesto posebno dobro... Ali evo sto bi trebali ponudit ako hoce da se s bonbona prebacim na njih (to vrijedi i za ostale operatere):
za 40 ili manje kuna mjesecno:
- barem 2000 min unutar mreze
- barem 500 min prema ostalim mrezama (obracunska jedinica za jedno i drugo 1 sekunda, ne placa se uspostava poziva)
- barem 250 poruka prema svim mrezama
- barem 2 GB internet prometa
eto... Dok netko to ne ponudi, ostajem na bonbonu![]()
Ja mislim da će neka povoljna ponuda (ako je bude) biti vezana isključivo za postojeće korisnike u nekoj 4play kombinaciji. Za ostale će biti neka srednja žalost, u najboljem slučaju.
Nevjerojatno!
Tražiš da ti H1 dâ 500 minuta prema drugim mrežama, a to ih stoji 200 kuna.
Dakle, ti njima 40 kuna, oni tebi uslugu koja vrijedi 200 kuna!?
Usto još i neograničeno telefoniranje unutar mreže, internetski promet što ga nitko ne nudi, hrpa SMS-ova, sekundni obračun i neplaćanje uspostave poziva.
Majstore, jesi li ti pri svijesti kada pišeš ovakve besmislice?
pa dobro i tele2 nudi za 150kn nesto sto bi ih moglo kostati puno vise...5000 minuta, zasto ne bi ponudio i neko drugi nesto slicno?
(vec je,telce sam uzeo u obzir jer su mi prvi pali na pamet revolucijom,a i s tom "flat" tarifom najvise puse zbog tarife jednog konkurenta)
Ah, znao sam da ce se javit neki pametnjakovic pa cu morat objasnjavat...
Ajd procitaj ponovo moj post, odnosno uvodni dio. Nisam napisao da to zahtjevam ili ocekujem od njih. Napisao sam sta bi trebali ponuditi da me odvuku s bonbona. Mogao sam napisat da cu prijec na njih samo ako mi daju auto...
A sta se tice ovog da ja njima 40 kn, a oni meni uslugu koja vrijedi 200 kn - napisao ti je covjek da tele2 isto tako radi. A i bonbon mi za 30 kn da uslugu koja kosta njih 160 kn (mjesecni paket veliki razgovori s 50% popusta, pod pretpostavkom da zovem samo vip i tele2), pa ne kuzim zasto te to toliko iznenadilo
Bookmarks