dobra naslovnica, puno pokazuje
evo ga
![]()
dobar grah daleko se čuje
dobra naslovnica, puno pokazuje
Još nije prvi, a već imamo naslovnicu. Još bu i izašal prije 5.-tog. Recite kaj hoćete, ali to ni bez vraga.Ima i nagradna igra.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Što je nagrada??? 7610???![]()
![]()
Sviđa mi se. Već se po naslovnici vidi da će biti dobar (ako ne i bolji) kao onaj prošle godine u isto doba.
btw. Zašto ste opet poskupili? Prošli (tj. ovaj) mjesec je cijena bila 19,99kn, a sada 20,00kn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako smo već kod izlaska, konkurentski Moj moby je već izdao broj za travanj.
Njima su se pobrkali mjeseci.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
![]()
![]()
I meni se čini. Nikad nisam vidio da časopis izlazi 5 dana (ako ne i više) prije nego bi morao
ma izdat čemo mi sljedeći mjesec broj za 2005. godinu![]()
![]()
![]()
Možete možda već otkriti koji će modeli izaći???
![]()
![]()
![]()
e, sljaka, si siguran da ti nered ne uvaljuje opet prvoaprilsku? ja si brijem da ovo uopće nije prava naslovnica već samo još jedna u nizu neredovih podvala!Poslao: Sljaka
Još nije prvi, a već imamo naslovnicu. Još bu i izašal prije 5.-tog. Recite kaj hoćete, ali to ni bez vraga.Ima i nagradna igra.
![]()
Ja mislim da je to prava naslovnica, jer će sigurno opet biti svi mobovi unutra koji su predstavljeni na CeBitu.
ha, ha ... Zap jesam ti rekao da će fora upalit![]()
Lijepo sam napisal da to ni bez vraga.Poslao: zappan
e, sljaka, si siguran da ti nered ne uvaljuje opet prvoaprilsku? ja si brijem da ovo uopće nije prava naslovnica već samo još jedna u nizu neredovih podvala!![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...ja sam posumljao kad sam vidio toliko display-ova a nijedne njuške iz mobila na njima (a o teti da ne pričam)...
(a i pomoglo je čitanje postova ispod)![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
E ovo je prvi Mobil koji ću kupiti nakon što ste mi ukinuli nagradnu pretplatu!
Strašna mi je ova nova njoka, jel' ima kvalitetan test ili samo - "Predstavljamo..."
Jel' ima sad smisla prodavati N 6600 i kupovati to!?
Mislim, znam da za Mobis ima smisla, ali ima li za mene!?![]()
bas da vidim ko ce prvi doci do tiskanog Mobila
evo ja ga danas imao u rukama...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I što kažeš? Je bolji od prosjeka?
...KAHM - pa ne moraš na glas...Poslao: whiteboy
evo ja ga danas imao u rukama...![]()
![]()
Nije podvala nered nezna lagati jer koga zna odmah može skužiti dali je nešto istina ili laž. A ustvari ionako mu je velik nos tako da nema više kuda da raste.
Čestitajte na stotici sam.
Mostovi okruga Peščenica
Nisi![]()
Forumaš godine :)
...ja sam na stolcu pa...
Gle zbilja nisi...![]()
čestitamo trajće!
A što se naslovnice tiče, stvarno je takva kakvu vam je nered pokazao...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
brzo svi u kioske! priča se da trebe vole dečke koji čitaju Mobil.....![]()
Bookmarks