Malo su poradili na image-u...
Usput pa nije im trebalo puno za prebacivanje i sad Zappanu - što nas ne obavjesti o Eclipse-u u KSET-u jer "brusim" se od prošle najave...![]()
jeste vidjeli novi dizajn ww.mobil.hr ??? punnooo bolje nego prijesamo se nadam da nece bit kao na prosloj svaki put kad dodem nek druga anketa (u istom danu)
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Malo su poradili na image-u...
Usput pa nije im trebalo puno za prebacivanje i sad Zappanu - što nas ne obavjesti o Eclipse-u u KSET-u jer "brusim" se od prošle najave...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Poslao: " Player 4 ever "
samo se nadam da nece bit kao na prosloj svaki put kad dodem nek druga anketa (u istom danu)
pa to i je svrha anketiranja.
dobar grah daleko se čuje
pa bolje stavit neku anketu koja ce trajat pet dana, a ne u istom danu promjenit 3-4
ankete su izmjenjive i kada se stavi jedna anketa onda ljudi ne odgovaraju na druge....itd itd
Sad ću opet na sebe navući neredov bijes, ali jednostavno ne mogu držat jezik za zubima. NE SVIĐAJU mi se nove www.mobil.hr stranice. Kao prvo crna slova na crnoj podlozi, grozno. Već ovdje imam muka i problema sa vidom (nemaju svi oko sokolovo, ima nas i koji ne vidimo dobro) , a sad ista stvar na mobil.hr . Zašto je stranoca tako široka da ju moram skrolat po obje osi. Opet je netko zaboravio da većina ljudi ima 15'' monitore i ako povećam rezoluciju monitora dobit ću sitnija slova + siva podloga i koji je rezultat?
Neka mi netko objasni zašto se ta stranica morala mijenjati? Zbog toga jer nije valjala i nije bilo posjetioca ili zbog toga kaj je nekom palo na pamet da bi mogli promijenit izgled stranice?
Kladim se sa neredom poda je drugi razlog točan.
Znam da se stvar neće vratiti natrag i da ovaj post neće ništa promijeniti,ali tek tako da se zna da nisu svi oduševljeni.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sorry sljaka ali ja nisam nigdje uocio crna slova na crnoj podlozi
Meni se stranice sviđaju, pregledne su i fino skockane... samo da su slova po defaultu malkice veća...
Ja imam 14 inčni LCD monitor a ne moram stranicu skrolati u oba smjera.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ups , crna slova na sivoj podlozi. Ispravak. Baš ste zlobni,![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
eh.. da sam bar te mogao obavijestit, bi se upoznali jučer na koncertu....Poslao: dmi
nažalost, na CARNet-ovim modemskim ulazima se još uvijek mobil.hr pa tako i forum ne vidi...
ali, imaš na http://www.kset.org/ mjesečni program tako da znaš za ubuduće di provjerit za koncerte. ja sam bio jučer i bilo je super... sami dečki iz benda kažu da su jučer bolje svirali neg u petak (to nisam ostao na koncertu, imao sam subotu u planu). i nije bila prevelika gužva u klubu što mi je jako drago jer se znalo u zadnje vrijeme ne moć disat na nekim koncertima...
Suzno oko moje...![]()
bolji je stari forum , bilo je preglednije
koji stari forum pa nismo forum mjenjali
Poslao: Sljaka
Neka mi netko objasni zašto se ta stranica morala mijenjati? Zbog toga jer nije valjala i nije bilo posjetioca ili zbog toga kaj je nekom palo na pamet da bi mogli promijenit izgled stranice?
Kladim se sa neredom poda je drugi razlog točan.
Znam da se stvar neće vratiti natrag i da ovaj post neće ništa promijeniti,ali tek tako da se zna da nisu svi oduševljeni.
e ovako nekima je palo na pamet redizajnirati stranice Mobila isto kako im je palo na pamet redizajnirati časopis prije nekoliko mjeseci i ja u promjenama nevidim ništa loše. Meni je jako žao što imaš 14" monitor ali probaj zamisliti da smo radili za 14 " monitore stranicu što bi rekli oni koji imaju 21". Dakle nažalost nemožemo svima udovoljiti a nažalost ti si se našao na krivoj strani.
stanica je tek dignuta i polako se fila sa sadržajem pa će skroz funkcionalna biti kroz tjedan 2
Evo vidiš da sam u pravu da se ne vidi dobro. Ja sam napisal 15'' monitor. HA
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
što se tiće foruma probaj sa ctrl+kotačić dolje ali za sada nije bilo primjedbi na forum iako je i na forumu crna slova na sivoj podlozi
Moram priznati da sam na tu mogućnost i zaboravil. Hvala.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
bio je haj kad je to napisoPoslao: coma_zgb
bolji je stari forum , bilo je preglednije![]()
ma mislio sam na mobilove stranice moj zajeb!
Mene zajebava pristup na forum preko Carneta i zato sam zbediran... A Mobil.hr mi je super!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A promjenili smo i forum samo davno...
Usput nikad nitko nije postavio pitanje o sponzoru ovog tj. na čijoj grbači se dopisujemo...![]()
Nova im je stranica stvarno super, na istu dizajnersku foru kao i casopis... jako mi se svidja, jednostavno je i estetski odlicno...
Poslao: vrag
Nova im je stranica stvarno super, na istu dizajnersku foru kao i casopis... jako mi se svidja, jednostavno je i estetski odlicno...
moj čovik![]()
moj je covik sljaka...on stalno kritizira, ali ipak nas voli :-p
Mogli ste i meni javiti o čemu se priča, mogao bih bar nešto reć i svoju obranu, kao i svoje firme (koja nigdje nije spomenuta..
Al dobro... Znam zappan-a, jsp je onaj carnetovac... A ko je KaKavNeRed ??
Bookmarks