Mogli ste izdati CD na kojemu bi bile te fotografije, jer ja mislim da se tiskanjem smanjuje kvaliteta. A da ne bi bio prazan CD mogli bi staviti i najnovije verzije nekih popularnih programa. Onda bi platio i 30kn za Mobil.
Ljetni dvobroj Mobila već je na kioscima, a donosi veliki usporedni test kamera na mobitelima feat. fotka of the one and only XXX(budete vidjeli ukoliko već ne znate o kome se radi) & neke tamo Renate Sopek!
Osim toga spomenimo još da su tu i recenzije Samsunga SGH-D410, Sony Ericssona K700i, Motorole V80 i V525, Nokie 6610i, Siemensa ST60, Panasonica A100.... plus multimedija, informatika i još je mnogo toga što će vam učiniti ove vruće ljetne dane što ugodnijim (osim ako opet pogledate gore spomenutu sliku što garantira preznojavanje!).
Znači trk na kiosk po Mobil i na čitanac u hladu uz mrzlu pivu (ili piće po želji) i to po mogućnosti negdje na moru...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mogli ste izdati CD na kojemu bi bile te fotografije, jer ja mislim da se tiskanjem smanjuje kvaliteta. A da ne bi bio prazan CD mogli bi staviti i najnovije verzije nekih popularnih programa. Onda bi platio i 30kn za Mobil.
imal se gdje pdf mobil skinut ?![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Samo da se ogradim: ja sam gore napisao o kome se radi ali je to editirano...Uglavnom, isplati se kupiti novi Mobil, samo da ga još ta Sopekica ne zaklanja...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...sutra je MOJ,samo moj...hehehe...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...koliko dvobroj ima stranica???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
100
...Poslao: gog
100...a zar ne bi trebao imat 200 pošto je DVObroj...
...
ma zato imaš tako lijepe slike unutra![]()
I opet imaš propusta i grešaka. Tako, na primjer, gog na stranici 22 kod opisa ST 60 u okviru konkurencija u naslovu navodi T630, a u tekstu T610. Za poznavaoce koji znaju da su to vrlo slični mobiteli nema zabune. A koliko je takvih!?
jsp_m na stranici 35 između ostalog navodi da se FlashSMS ne može spremiti. Joža, Joža nekaj si propustil. FlashSMS se može spremit i vidit ko ga je poslal. Za instrukcije hoću.
Nisam stigal još sve pročitat, ovo samo za početak.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ajde uzet cemo to da vidimo sta kaze.
Btw. Od kada Siemens Mobile prodaje Samsunge i broj telefona je 01/, dok je cijena kn.
Ovo sve na 20. str.
Neznam da li kod testa kamera piše kako se mogu slati fotografije na komp ili sve, ali ako su te informacije za fotografije, onda je greška kod Samsunga E700 jer se fotografije ne mogu slati putem IrDA-e.
Sa svih Samsunga koji imaju IrDA pa tako i sa E700 fotke se mogu prebacit na komp putem nje. Samo treba imat odredjen soft u kompu.
dobar grah daleko se čuje
Dobro. To je moja greška.
...a tek Sopekica na 76 str...koja poza...
Pitaj goga kak ljepo Sopekica mirisi poslje cevapa s lukom i male pive. Kaj mislis zakaj se gog tak smijulji i zadrzava dah.![]()
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks