Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 35

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako je stvar principa - već sam rekao, prijatelj BACIO BON U SMEĆE zajedno s računima...vratio se na prodajno mjesto i dali mu uvid u duplikat ili što već...s time je zvao bonbon i još su mu dali nagradnih 80kn! Evo, ako je do principa - zna bonbon biti i ok...
    A to postupanje ti se čini ružnim i lošim jer su te otpilili sa "bokić", "ti", "frende", možda su ti rekli i da "briješ krivu briju" i da "nisi cool". Da su te otpilili standardnim obraćanjem s Vi i književnim hrvatskim jezikom - onda bi dojam bio profesionalniji: nemogu ti pomoći i to je to!

U svakom slučaju, primili smo na znanje da treba bon ukucavati odmah, od szk nema pomoći u takvoj situaciji, a ukoliko se desi - treba reagirati na licu mjesta: skinuti kojeg boga i svece i tražiti pare nazad - ODMAH!

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.096, Nivo: 21
    Bodovi: 8.096, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Ako je stvar principa - već sam rekao, prijatelj BACIO BON U SMEĆE zajedno s računima...vratio se na prodajno mjesto i dali mu uvid u duplikat ili što već...s time je zvao bonbon i još su mu dali nagradnih 80kn! Evo, ako je do principa - zna bonbon biti i ok...
    A to postupanje ti se čini ružnim i lošim jer su te otpilili sa "bokić", "ti", "frende", možda su ti rekli i da "briješ krivu briju" i da "nisi cool". Da su te otpilili standardnim obraćanjem s Vi i književnim hrvatskim jezikom - onda bi dojam bio profesionalniji: nemogu ti pomoći i to je to!

U svakom slučaju, primili smo na znanje da treba bon ukucavati odmah, od szk nema pomoći u takvoj situaciji, a ukoliko se desi - treba reagirati na licu mjesta: skinuti kojeg boga i svece i tražiti pare nazad - ODMAH!

TAKO JE!
    samo me nije trebao bonbon onda navlačiti 2dana da ništa nemogu nego mi to odmah reči i vratio bi se do trafike i to sve napravio...
    pa više ste mi ovdje svi vi dali ideja u sat vremena nego oni u 2 dana, eto BONBON malo bolje educirati svoje ljude!

i dalje je super mreža i zadovoljan sa svime!
    LP

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    RN7
    Operater
    HT
    Bodovi
    7.897
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.897, Nivo: 21
    Bodovi: 7.897, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vedranvex Pregledaj post
    TAKO JE!
    samo me nije trebao bonbon onda navlačiti 2dana da ništa nemogu nego mi to odmah reči i vratio bi se do trafike i to sve napravio...
    pa više ste mi ovdje svi vi dali ideja u sat vremena nego oni u 2 dana, eto BONBON malo bolje educirati svoje ljude!

i dalje je super mreža i zadovoljan sa svime!
    LP
    Koliko je vremena prošlo od kupovine bona do pokušaja nadoplate? Čisto informativno pitam... Možda imaš mlađeg brata, sestru u kući sa potrebama za bonovima! Jer stvarno je čudno da si dobio iskorišten bon, ja najčešće kupujem kod njih online, a od sada kada i kupim na kiosku, odmah nadoplačujem!

Zatvorena tema

Slične teme

1. Da li mogu birati tomato broj na kiosku?
    By RedkinG in forum Tomato
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 27-08-2009, 00:32

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove