BONBON JE KATASTROFA!!!!
Do sada je sve bilo okej, i bio sam zadovoljan!
ali su me sada totalno razocarali!
Službu za korisnike bih nazvao Služba s defektom!
jer su neprofesionalni, neljubazni, samo te lagano odj***!
Da ne ponavljam po 100. put svoj problem, nije moja krivica,
a oni mi odgovore:
˝ne možemo ti više nikako pomoći˝
˝Tako da ti nažalost ne možemo pomoć˝
Pa tko mi onda moze pomoci, zato se i zove Služba za korisnike, da nam pomažete!
A da ne kazem da u tako ozbiljnim sitiuacijama oni meni: Bokić i tak to! FUUUJ!!
prodaju mi već iskorišten bon u dućanu i onda oni tu nemogu ništa a nije da mi je stajao bon godinu dana nego sve u roku dana...
ma opće se neželim uzrujavati opet zbog takvog đubr. odnosa prema ljudima i još ti poklope, ma super...
pa ako imas racun nije uopce bed
odes u ducan i zamijenis bon
ma nemoguce
jel bon na onoj kartici ili si dobio onak ispis iz pos aparata
a i svaki bon ima serijski broj i tocno se moze znati dali je iskoristen ili nije i na koji broj je uplacena svota novca
nemogu vjerovati da je do toga doslo
meni se to na bonbonu nije nikad desilo
je jednom na vipu ali je odmah rijeseno....cak mi jos 20kn nadoplatili preko zbog neugodnosti....
probaj preko fejsa ili twittera to rijesiti
inace ja sam od pocetka na bonbonu i sve pohvale
sad jos otkad je push proradio
kud ces bolje?
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
@Vedranvex
Oprosti ali kako ti mozes dokazati sluzbi za korisnike da si ga danas kupio? Ako ti je netko prodao vec iskoristeni bon znaci da nije pred tobom ga isprintao iz onog POS uredjaja. Meni bi to odmah bilo sumnjivo i pred tom osobom bi pokusao nadoplatiti bon (ako bih ga uopce i kupio). Ovdje je krivica prodavaca i njega treba tuziti inspekciji a ne od samog bonbon-a traziti rijesenje.
svaki bon ima svoj serijski broj i pomocu njega mogu utvrditi gdje i kada i jeli uopce nadoplacen bon
ja vjerujem da ce to bonbon rijesiti
Tako je. Može se vidjeti kome je uplaćen, kada...
Npr. prijatelj kupio bon od 80kn i bacio ga u smeće a nije nadoplatio...Javio se szk, otišao na kasu gdje je kupio bon da mu pokažu duplikat pa po serijskim brojevima da provjere - uglavnom, uplatili mu 80 kn i još 80 kn eto pošto je student, za neugodnost ili tako nešto...
U ovakvim pozitivnim situacijama obraćanje s ti je super stvar...ali kad je negativna onda zvuči kao odjeb i još pogoršava negativnu situaciju...
Čekaj....
Koji je tu problem Bonbon-a?
Problem je prodavača. Odi tamo gdje si kupio bon i tamo objasni situaciju.
SZK neka samo potvrdi da je bon iskorišten.
I prodavač ti je dužan dati novi BON. I to lijepo da pred tobom isprinta iz aparata bon i da ti ga u ruke odma.
Istina, kako da ti tu bonbon pomogne? Nije ti SZK bon prodala![]()
One day, sky went blue...
pa bonbon mi neće dati broj ko je iskoristio bon pa da se dokaže da kako ta osoba je ukucala, tj. ukrala bon, ako je kod mene taj bon koji sam uzeo na kiosku, koji je bio isprintan tamo...
Ma to bi sve bilo okej, da su oni imali tako lijepi pristup kao vi svi ovdje, i to mi tako normalo objasnili, tj. uputili me na mjesto gdje sam kupio bon, bar da nesto pokusajum, a ne me odj*** : mi ti ne mozemo vise nikako pomoci! pa mislim nije im se ovo valjda prvi put desilo, moraju znati proceduru, a ne mi odgovoriti:
Bok,
nažalost nismo u mogućnosti vidjeti na koji je broj nadoplaćen bon. Jedino što vidimo je kada je nadoplaćen, a te podatke smo ti već komunicirali.
Žao mi je , ali napravili smo sve što je u našoj moći i ne možemo ti više nikako pomoći.
Lijep pozdrav
Božana O.
bonbon ekipa
Pa vi sad recite da su napravili sve sto su mogli.... jesu mos misliti....
Necu ja propasti zbog 80kn, ali je stvar principa i odnosa prema korisnicima, a ovi ga očito nemaju![]()
Ako kupiš cigare i unutra fali pola cigara - žali se tamo gdje si kupio a ne Tvornici Duhana Rovinj!!!
Jednom sam kupio margarin i došao kući a on načet i fali trećina - nisam se žalio Zvijezdi nego vratio u trgovinu (trgovkinja doručkovala pa zabunom mi dala svoj margarin...). Možda je trgovac ti tako prodao svoj iskorišteni bon...ili te namjerno netko zafrkao, uglavnom - i dalje mi nije jasno što tu bonbon može osim izaći u susret i pokloniti ti 80 kn nazad (čisto u dobroj vjeri)...Eventualno da ti kažu kada je nadoplaćen bon! A svakako znaju tko je ukucao koji bon - zašto inače pitaju koji je iznos zadnjeg bona i kada sam ga otprilike nadoplatio kada trebaju nešto provjeriti, sigurnosna provjera...ili koje si brojeve često zvao!
Nije bas tako jer ovje na papiric salju kodove iz mreze.Meni na poslu je prijatelj uzeo bon od 200 kn i iza njega je stajao kolega koji je brže unio bon u svoj mobitel i preduhitrija ga, pa je poludija jer mu nije htjeli prihvatiti bon zvao službu za korisnike i nisu mu ništa mogli pomoći jer mu je kolega utipkao bon na svoj mobitel i nakraju zafrkancije mu je priznao i dao drugi bon. Da se to i vama nije dogodilo da vam je s leďa netko ukucao bon i ostao bez bona svojom krivnjom.
Za nedostatke na proizvodu odgovara trgovac. Bonbon nema nikakve veze s tim.
Ova kritika je neutemeljena, da se takve stvari uvazavaju zamislite koliko bi zloupotrebe bilo. Nedostatak je (ako ga je bilo) kod prodavaca.
A što da je kupio ostrugani bon - kako su se prije prodavali? Znači lijepo odmah kad vidiš da je bon ostrugan (ili ga odbija nadoplatiti i služba to potvrdi) vratiš se u trgovinu i da ti vrate novac ili daju novi bon! Prodali su neispravan bon. A možda je kod dva puta prodan? Greška u sustavu... A možda je dotični dao frendu bon da ga pročita preko ramena pa se onda probat napravit lud - sve je moguće! Zato u suradnji sa szk bonbona saznati kada je nadoplaćen bon i onda to rješavati dalje kod trgovca!
bonbon nije ovlašten i nema mogućnost komunicirati na koji je broj mobitela izvršena nadoplata.
Tom logikom, može se pronaći bon na ulici te doći do broja mobitela osobe koja je bon iskoristila. Zloupotrebe bi bilo jako puno. Možemo komunicirati KADA je bila nadoplata, no ne i MSISDN.
Vedranvex, ako imaš pritužbu na rad agenta i na odnos prema tebi, možeš mi na PM javiti podatke pa će se sve to provjeriti.
sumnjivo mi to sve---vedran jako malo informacija daje.....
ja vjerujem de ce se to rijesiti bez problema....
jer ako je sve kako treba bit bonbon ti ili vrati lovu ili nadoplati racun bez problema
par pitanja:
imas li racun gdje si uzeo bon?
imas li bon u obliku ispisan iz pos aparata?
koliko je vrijednosti bon?
na njemu je serijski broj-on ti je glavni adut
to ti sluzba za korisnike rijesi za sekundu....
obrati se i clanu BONBON ovdje kao sto ti je i napisao
vjerujem da ce se to rijesiti bez problma
račun nemam...
imam taj oblik bona jer je kupljen na kiosku i žena ga isprintala...(moja pretpostavka je da je ona to sebi slikala)
80kn...
to je to...
ma nedamise više živcirati oko toga, nije opće do para nego principa i postupanju sa korisnicima...
aj stvarno sjasi, zagnojio si temu jel si se zahebo na banalan nacin. tvoj problem, ne bonbonov, ne nas. rijesi to sa mjestom prodaje a bome neke stvari i sa svojim mozgom
mater mi radi u trafici, i trebao si odmah nakon sto si ukucao bon i vidio da je nevazeci i kad ti je SZK rekla da je iskoristen, otici tamo i traziti ili povrat novca ili drugi bon...
prije mene su ti sve rekli, sad si mozes dupe obrisat s tim bonom jer je proslo par dana...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ako je stvar principa - već sam rekao, prijatelj BACIO BON U SMEĆE zajedno s računima...vratio se na prodajno mjesto i dali mu uvid u duplikat ili što već...s time je zvao bonbon i još su mu dali nagradnih 80kn! Evo, ako je do principa - zna bonbon biti i ok...
A to postupanje ti se čini ružnim i lošim jer su te otpilili sa "bokić", "ti", "frende", možda su ti rekli i da "briješ krivu briju" i da "nisi cool". Da su te otpilili standardnim obraćanjem s Vi i književnim hrvatskim jezikom - onda bi dojam bio profesionalniji: nemogu ti pomoći i to je to!
U svakom slučaju, primili smo na znanje da treba bon ukucavati odmah, od szk nema pomoći u takvoj situaciji, a ukoliko se desi - treba reagirati na licu mjesta: skinuti kojeg boga i svece i tražiti pare nazad - ODMAH!![]()
TAKO JE!
samo me nije trebao bonbon onda navlačiti 2dana da ništa nemogu nego mi to odmah reči i vratio bi se do trafike i to sve napravio...
pa više ste mi ovdje svi vi dali ideja u sat vremena nego oni u 2 dana, eto BONBON malo bolje educirati svoje ljude!
i dalje je super mreža i zadovoljan sa svime!
LP![]()
Bookmarks