Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 35

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako kupiš cigare i unutra fali pola cigara - žali se tamo gdje si kupio a ne Tvornici Duhana Rovinj!!!

Jednom sam kupio margarin i došao kući a on načet i fali trećina - nisam se žalio Zvijezdi nego vratio u trgovinu (trgovkinja doručkovala pa zabunom mi dala svoj margarin...). Možda je trgovac ti tako prodao svoj iskorišteni bon...ili te namjerno netko zafrkao, uglavnom - i dalje mi nije jasno što tu bonbon može osim izaći u susret i pokloniti ti 80 kn nazad (čisto u dobroj vjeri)...Eventualno da ti kažu kada je nadoplaćen bon! A svakako znaju tko je ukucao koji bon - zašto inače pitaju koji je iznos zadnjeg bona i kada sam ga otprilike nadoplatio kada trebaju nešto provjeriti, sigurnosna provjera...ili koje si brojeve često zvao!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Ako kupiš cigare i unutra fali pola cigara - žali se tamo gdje si kupio a ne Tvornici Duhana Rovinj!!!

Jednom sam kupio margarin i došao kući a on načet i fali trećina - nisam se žalio Zvijezdi nego vratio u trgovinu (trgovkinja doručkovala pa zabunom mi dala svoj margarin...). Možda je trgovac ti tako prodao svoj iskorišteni bon...ili te namjerno netko zafrkao, uglavnom - i dalje mi nije jasno što tu bonbon može osim izaći u susret i pokloniti ti 80 kn nazad (čisto u dobroj vjeri)...Eventualno da ti kažu kada je nadoplaćen bon! A svakako znaju tko je ukucao koji bon - zašto inače pitaju koji je iznos zadnjeg bona i kada sam ga otprilike nadoplatio kada trebaju nešto provjeriti, sigurnosna provjera...ili koje si brojeve često zvao!
    Nije bas tako jer ovje na papiric salju kodove iz mreze.Meni na poslu je prijatelj uzeo bon od 200 kn i iza njega je stajao kolega koji je brže unio bon u svoj mobitel i preduhitrija ga, pa je poludija jer mu nije htjeli prihvatiti bon zvao službu za korisnike i nisu mu ništa mogli pomoći jer mu je kolega utipkao bon na svoj mobitel i nakraju zafrkancije mu je priznao i dao drugi bon. Da se to i vama nije dogodilo da vam je s leďa netko ukucao bon i ostao bez bona svojom krivnjom.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za nedostatke na proizvodu odgovara trgovac. Bonbon nema nikakve veze s tim.

Zatvorena tema

Slične teme

1. Da li mogu birati tomato broj na kiosku?
    By RedkinG in forum Tomato
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 27-08-2009, 00:32

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove