Prespor! Baš onako kako Gregor kaže u reklami.
Tražio sam telefonski od Tele2 SZK postavke za MMS za blackberri a oni su mi reklai da ih nemaju. Super, mislim se, kakve to ima veze što vi taj telefon nemate u svojouj ponudi a zovete ljude da vam prijeđu u vašu mrežu. Ali dobro...
Uglavnom, rekli su da će mi poslati općenite postavke na email. I došle su mailom ali nakon 7 dana. Pa dajte ljudi, 7 dana!
Razočaran sam. Šta radite tamo u tom SZK, sredite postavke i za BB.
Jedna velika kritika tele2 i njihovom lovu u mutnom. Naime na smiley 50 ne obavještavaju o isteku tarife nego lagano u tišini cuclaju bon. Na smiley 100 sam uvijek par dana ranije dobio obavijest o isteku.
Kad smo već na kritikama upućenim tele2, mogu se nadovezati da su lopovi nekima smanjili besplatne web sms poruke sa 100 na 30 poruka. A taman nedavno kada su napravili novi moj tele2 me privuklo tih 100 besplatnih poruka da se registriram. Inače prepaid superfrend tarifa.
nije nekima negsvima, i to jos odavno...prepaid korisnici imaju 30,a postpaid korisnici 100 besplatnih web sms poruka
Te poruke dobivamo svaki mjesec, svakom nadoplatom ili kako?
@tiki
Dobivas svaki mjesec, ako ti nije istekla kartica.
kak ve su to fore s internetom, u subotu 7.7.2012. sam provjeravo stanje interenet prometa i imao sam 200 mb, taj dan sam par puta još koristio internet (samo facebook, znači ništa previše prometa)...8.7. provjerim opet i imam 60 mb?? ubrzo nakon provjere mi dolazi poruka da ću uskoro potrošit promet...od tada nisam maknuo prstom prema uključivanju prijenosa podataka, znači uopće nikakav internet...9.7. dolazi poruka da sam potrošio sve, ja provjerim na moj tele 2 trenutačna potrošnja nije ništa veća nego što revolucija iznosi , 12.7. na moj tele 2 mjesečna potrošnja iznosi 209 kn , danas 13.7. na moj tele 2 mjesečna potrošnja iznosi 240 kn , tpo porukica kaže 110 kn povrh ostalih troškova (ukupno 280 kn)... znači ja od kad nisam koristio internet sam dobio 110 kn interneta ??? wtf. kasni obračun ili kaj ??, ak kasni obračun koja svrha onda toga , ja danas mogu provjerit stanje i oni kažu 400 mb ja surfam bezbrižno a za 3 dana imam 1000 kn račun jer njima kasni obračun , da li se može nešto napraviti ??? žalba ?? bilo što ?
i da napomenem zvaršio sam elektrotehnički faks i mobiteli su mi struka tako da nije moguće da sam mutav i neznam ugasit prijenos podataka![]()
Moram pohvaliti Tele2 jer sam dobio 15 kn na računu pošto ovaj mjesec slavim rođendan. Lijepo od njih.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
molim za pomoc odnosno informaciju, evo sto mi se dogodilo, imam podatkovni paket 100mb za 10kn (unutar tarife medju nama 50) i uvijek pratim koliko sam potrosio mb-a preko poruke ''mb?''. takodjer imam aplikaciju na mobu koja mjeri promet, i neki dan vidim da se ne podudaraju informacije od tele2 i aplikacije, tele mi je javio da sam potrosio 80mb a aplikacija nekih 40mb, odlucio sam vjerovati tele2 i danas vidim da mi je trenutni iznos racuna skoro 700kn i dozivio šok,
znaci li to da tele2 ne salje tocne podatke o potrosnji mb-a (sada u poruci o potrosnji pise da sam potrosio 100mb). jedini zakljucak mi je da sam potrosio masno mb.a izvan paketa i otud toliki racun... ako je tako ja cu ih tuziti bez daljnjeg.
jel imao netko slicnjih iskustava?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Provjere stanja prometa za pretplatnike ne radi već poduže vrijeme. Tu ima osnova za traženje intervencije HAKOM-a. Primjećujem u posljednje vrijeme da se masa ljudi žali da ne dobivaju redovito račune a podložni su opomenama od strane Tele2 pa čak se nađu na udaru tvrtke Inkaso koja se bavi utjerivanjem dugovanja za Tele2 ali tada nastaju dodatni troškovi koji su puno veći od stvarnog dugovanja. Ljudi se ni krivi ni dužni nalaze pred ovrhama. Ovo pišem jer pomno pratim situaciju u posljednje vrijeme a ne kao frustrirani korisnik.
i sto sad? nisam nikad imao prituzbi, molio bi nekog iskusnijeg. da se obratim tele2 szk? ima li to smisla? pisani prigovor? sto kako? ja necu platit za podatkovni promet izvan paketa i gotovo. bili su lihvari, kao i svi ostali, ali ovo sad je preko svake mjere...
Evo jedna brzinska kritika i upozorenje za naivne. Prijateljica me zamolila da joj nabrzinu nadjem SIM karticu za net preko ljeta u Ipadu, obzirom da bonbon i tomato po defaultu ne dolaze sa microsim-om odabir je pao na Tele2 Smart. Na kiosku postoji start paket sa 25 i 50kn. Obzirom mi za aktivaciju Smarta ionako treba 30kn, kupujem ovaj paket od 50kn, logicno. Ali ne i za Tele2. Nakon prvog poziva stanje na racunu je 24kn i nesto, zovem SZK a oni mrtvi hladni da im pismenim putem posaljem prigovor uz kopiju racuna?!
Trebam zeni namjestit net u 30min, a oni meni da pismenim putem saljem prigovor i cekam minimalno 15dana?!
Naravno, stvar se rjesila odlaskom na bankomat i kupovinom dodatnog bona, tih 25kn nek si zabiju u guzicu, a ja jedino sto mogu je upozorit da kupujete iskljucivo najjeftinije start pakete jer ovo sto Tele2 radi je klasicna sitna pljacka stoke sitnog zuba.
Uhm, ne bih da ispadne da branim Tele2, ali mozda bas i jeste roaming. Evo meni je pre nekih 3 mjeseca dok sam bio u BiH otislo sa prepaid racuna oko 30 kuna. Naravno nazovem SZK, i kazu mi da je to bio prijenos podataka u roamingu, nakon cega je moja reakcija bila WTF?!?.
I dobro, prekinem razgovor, pogledam na mob prijenos podataka i telefon mi se 5 puta spojio na net, i to svaki put oko 1kB podataka, iako mi je namjesteno da se ne spaja u roamingu. A, posto je obracunska jedinica 100kB skinulo mi je 5 puta po 5.95kn sa racuna. Imam LG Optimus i costum ROM. Ne kazem da je i kod tebe isto, ali ako si isao van drzave mozda se to i tebi desilo.
Trazi ispis poziva pa vidi sta su ti naplatili
takav isti problem kao tvoj je imala cura, isto bila u BiH, samo sto je imala puno vise tih cudnih spajanja samih od sebe i potrosilo joj oko 400kn...
a ja nisam bio u inozemstvu, jedino ovaj lokalni roaming kada nema tele2 signala pa uskci t-mobile, iako kazem, nije mi jasno kako bi to bilo moguce kada sam postavio da se ne spaja na net za vrijeme roaminga.
uglavnom, evo nesto zanimljivo, posaljem danas poruku mb? i kaze da sam potrosio 64mb u paketu, dok je prije par dana u poruci stajalo da sam potrosio 100mb u paketu. !?? tele2 nesto opako mulja, ali ovo mora ici masovna pobuna i u novine. pa nismo mi budale da placamo njihove greske i lopovluk. inace na tele2 sam odkad postoje u HR i nikad nisam imao problema sa njima, dapace.
Meni sve super radi, 4 godine kod njih ... no problemo!
Da si kupila karticu bilo kojeg drugog operatera i da ti se isto dogodilo, isti odgovor bi dobila. Tako da ti to nije nikakvo upozorenje, kritika može biti, greške se događaju ali postupak reklamacije je isti kod gotovo sivh operatera (prepaid) bez računa ništa!
Zadnji uredio Inovator : 14-08-2012 u 02:23 Razlog: koristiti EDIT!
Evo danas sam pametniji za jednu novu spoznaju: Nakon što preneseš račun sa tvrtke nazad na privatni, kod sklapanja novog ugovora (odnosno produljenja starog) imaš uvjete kao potpuno novi pretplatnik, a ne kao stari pretplatnik koji produljuje ugovor.
pozdrav.
vidim da vasima puno koji su prošli mjesec imali veseli mjesec sa tele2. hvala bogu na njihovim mudrim agentima koji kao znaju što rade, ali barem su se u ispričavanju ažurirali!
dobila sam račun od 651 kunu, a normalna potrošnja mi je bila 130-140 kuna.
Ima tko neki savjet???
Hvala
ja kod njih na pretplati od prvog dana, nikad velikih "neopravdanih" računa a idem i van i blizu granice. Moguće da budu i njihove greške ali vrlo često se ispostavilo da je u pitanju roaming čiji obračun zna dosta kasniti, ne zbog tele2 nego stranih operatera. Hvala Bogu za sad barem dajem im 5 iako paralelno koristim i prepaid drugih operatera čisto za experimentiranje.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
moram nabaciti jednu kritiku. tele2 je izmjenio moj.tele2 stranicu, tak osto je obrisao sve sto je bilo na njoj...a pri tome je izbisao i email adrese koje su bile registrirane na domeni @tele2.hr, sto je i vise nego strasno.
prava sramota....brisanje, u nepovrat, privatnih podataka!!!
sram vas bilo telci za taj potez
@raky_b
Hoces da kazes da si definirao mail adresu recimo raky_b@tele2.hr i da to vise ne radi?
Moja e-mail adresa i dalje radi kad se idem ulogirati preko webmail.tele2.hr (upravo sam provjerio)
Bookmarks