Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 92 od 108 PrvaPrva ... 42 82 88 89 90 91 92 93 94 95 96 102 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 2.276 do 2.300 od 2682
    Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Mar 2010
    Bodovi
    3.154
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.154, Nivo: 13
    Bodovi: 3.154, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prespor! Baš onako kako Gregor kaže u reklami.

Tražio sam telefonski od Tele2 SZK postavke za MMS za blackberri a oni su mi reklai da ih nemaju. Super, mislim se, kakve to ima veze što vi taj telefon nemate u svojouj ponudi a zovete ljude da vam prijeđu u vašu mrežu. Ali dobro...

Uglavnom, rekli su da će mi poslati općenite postavke na email. I došle su mailom ali nakon 7 dana. Pa dajte ljudi, 7 dana!
    Razočaran sam. Šta radite tamo u tom SZK, sredite postavke i za BB.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    RN7
    Operater
    HT
    Bodovi
    7.897
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.897, Nivo: 21
    Bodovi: 7.897, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maximum Pregledaj post
    Prespor! Baš onako kako Gregor kaže u reklami.

Tražio sam telefonski od Tele2 SZK postavke za MMS za blackberri a oni su mi reklai da ih nemaju. Super, mislim se, kakve to ima veze što vi taj telefon nemate u svojouj ponudi a zovete ljude da vam prijeđu u vašu mrežu. Ali dobro...

Uglavnom, rekli su da će mi poslati općenite postavke na email. I došle su mailom ali nakon 7 dana. Pa dajte ljudi, 7 dana!
    Razočaran sam. Šta radite tamo u tom SZK, sredite postavke i za BB.
    Tele2 SZK obavlja Osječka tvrtka Transcom. Zapošljavaju studente, pola podataka nemaju i moto im je: "Mi nismo tu da pomognemo korisniku, ali ako pomognemo super!"

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedna velika kritika tele2 i njihovom lovu u mutnom. Naime na smiley 50 ne obavještavaju o isteku tarife nego lagano u tišini cuclaju bon. Na smiley 100 sam uvijek par dana ranije dobio obavijest o isteku.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2012
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    3.069
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.069, Nivo: 13
    Bodovi: 3.069, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad smo već na kritikama upućenim tele2, mogu se nadovezati da su lopovi nekima smanjili besplatne web sms poruke sa 100 na 30 poruka. A taman nedavno kada su napravili novi moj tele2 me privuklo tih 100 besplatnih poruka da se registriram. Inače prepaid superfrend tarifa.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije nekima negsvima, i to jos odavno...prepaid korisnici imaju 30,a postpaid korisnici 100 besplatnih web sms poruka

VeteranVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Tele2fon V2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    10.194
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.194, Nivo: 24
    Bodovi: 10.194, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Te poruke dobivamo svaki mjesec, svakom nadoplatom ili kako?

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tiki
    Dobivas svaki mjesec, ako ti nije istekla kartica.

8. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    HTC EVO 3D
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    9.871
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.871, Nivo: 23
    Bodovi: 9.871, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kak ve su to fore s internetom, u subotu 7.7.2012. sam provjeravo stanje interenet prometa i imao sam 200 mb, taj dan sam par puta još koristio internet (samo facebook, znači ništa previše prometa)...8.7. provjerim opet i imam 60 mb?? ubrzo nakon provjere mi dolazi poruka da ću uskoro potrošit promet...od tada nisam maknuo prstom prema uključivanju prijenosa podataka, znači uopće nikakav internet...9.7. dolazi poruka da sam potrošio sve, ja provjerim na moj tele 2 trenutačna potrošnja nije ništa veća nego što revolucija iznosi , 12.7. na moj tele 2 mjesečna potrošnja iznosi 209 kn , danas 13.7. na moj tele 2 mjesečna potrošnja iznosi 240 kn , tpo porukica kaže 110 kn povrh ostalih troškova (ukupno 280 kn)... znači ja od kad nisam koristio internet sam dobio 110 kn interneta ??? wtf. kasni obračun ili kaj ??, ak kasni obračun koja svrha onda toga , ja danas mogu provjerit stanje i oni kažu 400 mb ja surfam bezbrižno a za 3 dana imam 1000 kn račun jer njima kasni obračun , da li se može nešto napraviti ??? žalba ?? bilo što ?
    i da napomenem zvaršio sam elektrotehnički faks i mobiteli su mi struka tako da nije moguće da sam mutav i neznam ugasit prijenos podataka

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moram pohvaliti Tele2 jer sam dobio 15 kn na računu pošto ovaj mjesec slavim rođendan. Lijepo od njih.
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

4umas4life Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

netocni podaci iz info poruke za pracenje potrosene kolicine mb-a

molim za pomoc odnosno informaciju, evo sto mi se dogodilo, imam podatkovni paket 100mb za 10kn (unutar tarife medju nama 50) i uvijek pratim koliko sam potrosio mb-a preko poruke ''mb?''. takodjer imam aplikaciju na mobu koja mjeri promet, i neki dan vidim da se ne podudaraju informacije od tele2 i aplikacije, tele mi je javio da sam potrosio 80mb a aplikacija nekih 40mb, odlucio sam vjerovati tele2 i danas vidim da mi je trenutni iznos racuna skoro 700kn i dozivio šok,
    znaci li to da tele2 ne salje tocne podatke o potrosnji mb-a (sada u poruci o potrosnji pise da sam potrosio 100mb). jedini zakljucak mi je da sam potrosio masno mb.a izvan paketa i otud toliki racun... ako je tako ja cu ih tuziti bez daljnjeg.
    jel imao netko slicnjih iskustava?
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Svježe registriran Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2012
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    1.744
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.744, Nivo: 9
    Bodovi: 1.744, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao daci Pregledaj post
    kak ve su to fore s internetom, u subotu 7.7.2012. sam provjeravo stanje interenet prometa i imao sam 200 mb, taj dan sam par puta još koristio internet (samo facebook, znači ništa previše prometa)...8.7. provjerim opet i imam 60 mb?? ubrzo nakon provjere mi dolazi poruka da ću uskoro potrošit promet...od tada nisam maknuo prstom prema uključivanju prijenosa podataka, znači uopće nikakav internet...9.7. dolazi poruka da sam potrošio sve, ja provjerim na moj tele 2 trenutačna potrošnja nije ništa veća nego što revolucija iznosi , 12.7. na moj tele 2 mjesečna potrošnja iznosi 209 kn , danas 13.7. na moj tele 2 mjesečna potrošnja iznosi 240 kn , tpo porukica kaže 110 kn povrh ostalih troškova (ukupno 280 kn)... znači ja od kad nisam koristio internet sam dobio 110 kn interneta ??? wtf. kasni obračun ili kaj ??, ak kasni obračun koja svrha onda toga , ja danas mogu provjerit stanje i oni kažu 400 mb ja surfam bezbrižno a za 3 dana imam 1000 kn račun jer njima kasni obračun , da li se može nešto napraviti ??? žalba ?? bilo što ?
    i da napomenem zvaršio sam elektrotehnički faks i mobiteli su mi struka tako da nije moguće da sam mutav i neznam ugasit prijenos podataka

Provjere stanja prometa za pretplatnike ne radi već poduže vrijeme. Tu ima osnova za traženje intervencije HAKOM-a. Primjećujem u posljednje vrijeme da se masa ljudi žali da ne dobivaju redovito račune a podložni su opomenama od strane Tele2 pa čak se nađu na udaru tvrtke Inkaso koja se bavi utjerivanjem dugovanja za Tele2 ali tada nastaju dodatni troškovi koji su puno veći od stvarnog dugovanja. Ljudi se ni krivi ni dužni nalaze pred ovrhama. Ovo pišem jer pomno pratim situaciju u posljednje vrijeme a ne kao frustrirani korisnik.

4umas4life Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i sto sad? nisam nikad imao prituzbi, molio bi nekog iskusnijeg. da se obratim tele2 szk? ima li to smisla? pisani prigovor? sto kako? ja necu platit za podatkovni promet izvan paketa i gotovo. bili su lihvari, kao i svi ostali, ali ovo sad je preko svake mjere...

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao flOoKi Pregledaj post
    molim za pomoc odnosno informaciju, evo sto mi se dogodilo, imam podatkovni paket 100mb za 10kn (unutar tarife medju nama 50) i uvijek pratim koliko sam potrosio mb-a preko poruke ''mb?''. takodjer imam aplikaciju na mobu koja mjeri promet, i neki dan vidim da se ne podudaraju informacije od tele2 i aplikacije, tele mi je javio da sam potrosio 80mb a aplikacija nekih 40mb, odlucio sam vjerovati tele2 i danas vidim da mi je trenutni iznos racuna skoro 700kn i dozivio šok,
    znaci li to da tele2 ne salje tocne podatke o potrosnji mb-a (sada u poruci o potrosnji pise da sam potrosio 100mb). jedini zakljucak mi je da sam potrosio masno mb.a izvan paketa i otud toliki racun... ako je tako ja cu ih tuziti bez daljnjeg.
    jel imao netko slicnjih iskustava?
    roaming?

Datum registracije
    Jan 2012
    Operater
    Tele2 / T-Mobile
    Bodovi
    4.575
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.575, Nivo: 16
    Bodovi: 4.575, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Blister Start 50

Evo jedna brzinska kritika i upozorenje za naivne. Prijateljica me zamolila da joj nabrzinu nadjem SIM karticu za net preko ljeta u Ipadu, obzirom da bonbon i tomato po defaultu ne dolaze sa microsim-om odabir je pao na Tele2 Smart. Na kiosku postoji start paket sa 25 i 50kn. Obzirom mi za aktivaciju Smarta ionako treba 30kn, kupujem ovaj paket od 50kn, logicno. Ali ne i za Tele2. Nakon prvog poziva stanje na racunu je 24kn i nesto, zovem SZK a oni mrtvi hladni da im pismenim putem posaljem prigovor uz kopiju racuna?!
    Trebam zeni namjestit net u 30min, a oni meni da pismenim putem saljem prigovor i cekam minimalno 15dana?!

Naravno, stvar se rjesila odlaskom na bankomat i kupovinom dodatnog bona, tih 25kn nek si zabiju u guzicu, a ja jedino sto mogu je upozorit da kupujete iskljucivo najjeftinije start pakete jer ovo sto Tele2 radi je klasicna sitna pljacka stoke sitnog zuba.

4umas4life Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Memphis Pregledaj post
    roaming?
    nije roaming 100%. na mobitelu je podeseno da gasi internet kada je na roamingu.

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uhm, ne bih da ispadne da branim Tele2, ali mozda bas i jeste roaming. Evo meni je pre nekih 3 mjeseca dok sam bio u BiH otislo sa prepaid racuna oko 30 kuna. Naravno nazovem SZK, i kazu mi da je to bio prijenos podataka u roamingu, nakon cega je moja reakcija bila WTF?!?.
    I dobro, prekinem razgovor, pogledam na mob prijenos podataka i telefon mi se 5 puta spojio na net, i to svaki put oko 1kB podataka, iako mi je namjesteno da se ne spaja u roamingu. A, posto je obracunska jedinica 100kB skinulo mi je 5 puta po 5.95kn sa racuna. Imam LG Optimus i costum ROM. Ne kazem da je i kod tebe isto, ali ako si isao van drzave mozda se to i tebi desilo.
    Trazi ispis poziva pa vidi sta su ti naplatili

4umas4life Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao moba2007 Pregledaj post
    Uhm, ne bih da ispadne da branim Tele2, ali mozda bas i jeste roaming. Evo meni je pre nekih 3 mjeseca dok sam bio u BiH otislo sa prepaid racuna oko 30 kuna. Naravno nazovem SZK, i kazu mi da je to bio prijenos podataka u roamingu, nakon cega je moja reakcija bila WTF?!?.
    I dobro, prekinem razgovor, pogledam na mob prijenos podataka i telefon mi se 5 puta spojio na net, i to svaki put oko 1kB podataka, iako mi je namjesteno da se ne spaja u roamingu. A, posto je obracunska jedinica 100kB skinulo mi je 5 puta po 5.95kn sa racuna. Imam LG Optimus i costum ROM. Ne kazem da je i kod tebe isto, ali ako si isao van drzave mozda se to i tebi desilo.
    Trazi ispis poziva pa vidi sta su ti naplatili
    takav isti problem kao tvoj je imala cura, isto bila u BiH, samo sto je imala puno vise tih cudnih spajanja samih od sebe i potrosilo joj oko 400kn...
    a ja nisam bio u inozemstvu, jedino ovaj lokalni roaming kada nema tele2 signala pa uskci t-mobile, iako kazem, nije mi jasno kako bi to bilo moguce kada sam postavio da se ne spaja na net za vrijeme roaminga.

uglavnom, evo nesto zanimljivo, posaljem danas poruku mb? i kaze da sam potrosio 64mb u paketu, dok je prije par dana u poruci stajalo da sam potrosio 100mb u paketu. !?? tele2 nesto opako mulja, ali ovo mora ici masovna pobuna i u novine. pa nismo mi budale da placamo njihove greske i lopovluk. inace na tele2 sam odkad postoje u HR i nikad nisam imao problema sa njima, dapace.

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni sve super radi, 4 godine kod njih ... no problemo!

= Citat = Izvorno postao mmausa Pregledaj post
    Evo jedna brzinska kritika i upozorenje za naivne. Prijateljica me zamolila da joj nabrzinu nadjem SIM karticu za net preko ljeta u Ipadu, obzirom da bonbon i tomato po defaultu ne dolaze sa microsim-om odabir je pao na Tele2 Smart. Na kiosku postoji start paket sa 25 i 50kn. Obzirom mi za aktivaciju Smarta ionako treba 30kn, kupujem ovaj paket od 50kn, logicno. Ali ne i za Tele2. Nakon prvog poziva stanje na racunu je 24kn i nesto, zovem SZK a oni mrtvi hladni da im pismenim putem posaljem prigovor uz kopiju racuna?!
    Trebam zeni namjestit net u 30min, a oni meni da pismenim putem saljem prigovor i cekam minimalno 15dana?!

Naravno, stvar se rjesila odlaskom na bankomat i kupovinom dodatnog bona, tih 25kn nek si zabiju u guzicu, a ja jedino sto mogu je upozorit da kupujete iskljucivo najjeftinije start pakete jer ovo sto Tele2 radi je klasicna sitna pljacka stoke sitnog zuba.
    Da si kupila karticu bilo kojeg drugog operatera i da ti se isto dogodilo, isti odgovor bi dobila. Tako da ti to nije nikakvo upozorenje, kritika može biti, greške se događaju ali postupak reklamacije je isti kod gotovo sivh operatera (prepaid) bez računa ništa!
    Zadnji uredio Inovator : 14-08-2012 u 02:23 Razlog: koristiti EDIT!

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Xperia Z3
    Operater
    Vip
    Bodovi
    8.016
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.016, Nivo: 21
    Bodovi: 8.016, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo danas sam pametniji za jednu novu spoznaju: Nakon što preneseš račun sa tvrtke nazad na privatni, kod sklapanja novog ugovora (odnosno produljenja starog) imaš uvjete kao potpuno novi pretplatnik, a ne kao stari pretplatnik koji produljuje ugovor.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2012
    Bodovi
    2
    Nivo
    1
    Bodovi: 2, Nivo: 1
    Bodovi: 2, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav.
    vidim da vasima puno koji su prošli mjesec imali veseli mjesec sa tele2. hvala bogu na njihovim mudrim agentima koji kao znaju što rade, ali barem su se u ispričavanju ažurirali!
    dobila sam račun od 651 kunu, a normalna potrošnja mi je bila 130-140 kuna.

Ima tko neki savjet???

Hvala

Datum registracije
    Apr 2011
    Mobitel
    lumia925, 640ds
    Operater
    tele2,vip
    Godina
    58
    Bodovi
    4.726
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.726, Nivo: 16
    Bodovi: 4.726, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja kod njih na pretplati od prvog dana, nikad velikih "neopravdanih" računa a idem i van i blizu granice. Moguće da budu i njihove greške ali vrlo često se ispostavilo da je u pitanju roaming čiji obračun zna dosta kasniti, ne zbog tele2 nego stranih operatera. Hvala Bogu za sad barem dajem im 5 iako paralelno koristim i prepaid drugih operatera čisto za experimentiranje.

Registered User Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vvlatka Pregledaj post
    pozdrav.
    vidim da vasima puno koji su prošli mjesec imali veseli mjesec sa tele2. hvala bogu na njihovim mudrim agentima koji kao znaju što rade, ali barem su se u ispričavanju ažurirali!
    dobila sam račun od 651 kunu, a normalna potrošnja mi je bila 130-140 kuna.

Ima tko neki savjet???

Hvala
    provjeri racun i ako stvarno nisi kriva za iznos onda trazi da ti daju aritmetičku sredinu zadnja tri racuna (mislim da se tako nesto moze trazit, nisam siguran)

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moram nabaciti jednu kritiku. tele2 je izmjenio moj.tele2 stranicu, tak osto je obrisao sve sto je bilo na njoj...a pri tome je izbisao i email adrese koje su bile registrirane na domeni @tele2.hr, sto je i vise nego strasno.
    prava sramota....brisanje, u nepovrat, privatnih podataka!!!
    sram vas bilo telci za taj potez

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @raky_b
    Hoces da kazes da si definirao mail adresu recimo raky_b@tele2.hr i da to vise ne radi?
    Moja e-mail adresa i dalje radi kad se idem ulogirati preko webmail.tele2.hr (upravo sam provjerio)

+ Odgovori na temu
Stranica 92 od 108 PrvaPrva ... 42 82 88 89 90 91 92 93 94 95 96 102 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579