Najveća fora je da ju je i sam VIP pokušao ugasiti i time zakinuti vlastite korisnike, a sad ju je opet aktivirao nakon što je Tele2 lansirao prvu flat tarifu u hrvatskoj. Sam taj čin dovoljno govori da je ovo tarifa koja je smišljena isključivo da našteti konkurenciji.
Izgleda da je kolega Radoboj29 vec postavio to pitanje na facebooku:
postovani, na jednom forumu se povela rasprava koja ima zanimljivu temu, te smatram kako ste vi najkompetentniji da donesete pravosud...naime, da li VIP sa svojom tarifom Na tudji racun, pod brandom Tomato, narusava pravednost trzista tako sto korisnicima te tarife ne "nadoplacuje" kune jednako, bez obzira iz koje mreze dolaze, nego samo ukoliko korisnik prima pozive od konkurencije, tj od korisnika tele2 i t-mobile???
zar ne bi tarifa trebala omogucavati da korisnici "nadoplatu" primaju uakoliko ih se zove i iz VIP-a,pa i samog Tomatoa, da bi svi imali jednake uvijete poslovanja...ovako je tarifa krojena da direktno naskodi konkurentnim operaterima!?
nije on, ja sam
(usput, kolega ima simpatican nick...)
kad sam procitao da HAKOM ima svoj face, a nisam pronasao pomenuto pitanje, nisam mogao izdrzati. a sad, za dobrobit svih nas...bilo bi dobro da vas sto vise podrzi to pitanje na fejsu
https://www.facebook.com/HAKOM
Nije baš potpuno točno jer se Tomatov račun može puniti i primanjem poziva iz Vipove i ostalih fiksnih mreža!
Jebate, koji si ti đavolji odvjetnik VIP-a. Ili priznaj da radiš za VIP ili prestani biti svakom loncu poklopac i braniti ama baš svaki VIPov potez. HEIL VIP!
I evo citata s njihove strane:
*bonus se ne dodjeljuje za dolazne pozive upućene od Tomato i Vip korisnika.
http://www.tomato.com.hr/tarife/na-tudji-racun
A ako si mislio na Vipnetovu fiksnu onda ti mogu samo ovo reći : aha...ha...ha...ha...ha
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Kakva su ograničenja na ovoj tarifi što se tiče dužine poziva i količine? Neznam odakle mi to ali nešto da nesmije biti više od 10% mjesečnih poziva preko 30min...neznam točno i sigurno pa pitam!
Ma pročitao sam to i uvjete korištenja tarife ali kako je to u praksi?
Prvi mjesec ništa, ako se praksa nastavi pa-pa revolucija.
Onda sva sreća da sam se prebacio sa revolucije na savršenu. Stalno se čuju horor priče o iskapcanju korisnika čak i bez zloupotrebe. Nije im to trebalo. Upali su u jamu koju su sami iskopali.
Možda je u tom kvaka, tj. Revolucija u komunikaciji! Isključe te ako zapravo komuniciraš.. Zato me zanima koji je limit a da te NE ISKLJUČE?
jel ima tko informaciju kaj je hAKOM odgovorio na pitanje tomato na tuđi račun vs. VIP punjenje računa?
Koliko sam vidio na facebooku kazu da "Na tudji racun" i ne punjenje sa VIPa je zakonito!![]()
Jasno da je zakonito. Svaki operator određuje pravila igre. Tako je T-mobile u prošlogodišnjoj Častilici objavio da ne vrijede pozivi iz fiksne mreže!
Revolucija produžena do 7. 7. 2012
Je li jos produzena?
@Claudie
Da pogledas na www.tele2.hr vidio bi da nije!
http://www.tele2.hr/upload/documents..._proizvoda.pdf
Novi uvjeti:
max 2000min
max 200min prema 092
Mogu li oni ovako jednostrano mijenjati uvjete ugovora koji bitno pogoršavaju poziciju druge strane i je li ovo za hakom?
Najbolje od svega kad pošaljem poruku za provjeru MB onda mi piše u poruci imate neograničenu količinu minuta i poruka prema svim mrežama
I više nego dovoljno mi je ovo minuta, ali mi se ne sviđa pristup.
Da. Meni ovo izgleda kao kvaka.:-) Iako 2000 minuta prema svim mrežama zvući i više nego korektno, ograničavanje na 200min prema 092 mreži je u najmanju ruku problematično.
Iako mogu razumjeti i Tele2 jer je naš mudri puk odmah uvidio prednosti punjenja 092 prepaid računa pa su rasturili sustav.
Ali sve u svemu prilagođavati pravila usred igre nije neka fora.
Svi smo mi u krastavcu...
Onda i 200 min mogu zvati negograničeno.. Pa i 20 min se može zvati neograničeno.. Stvarno mi nije jasno zašto u cijeloj priči spominju neograničenost-ako je ograničeno na neki broj? Sve da je 2 000 000 minuta opet je ograničeno!
Jako jednostavno rečeno prodaju muda pod bubrege!
2000 zvuči korektno? Sumnjam da bi tele2 60 kn na uplatnici umjesto 150 smatrao korektnim... ;-)
Pa da, treba im uplatit 20 kn i reć da je to neograničeni iznos!!!
Da, sada mi je drago da sam odabrao bonbon. Za 90 kn imam 800 min prema svim mrežama, 600 min prema bonbonu, 1000 SMS-ova prema bonbonu i 600 MB, što mi je sasvim dosta. Za razliku od revolucije gdje bih plaćao 160 kn (150 tarifa + 10 radijska frekvencija) + imao ograničenja.
Bookmarks