Problem je u tome što su je nazvali Revolucionarnom i Neograničenom! Da su je nazvali "Dvijetisućica" ne bi bilo problema. Ili da su je jednostavno nazvali "Ograničena Revolucija" - Nitko ih nije vukao za jezik da daju neograničeno - ili su trebali dati po većoj cijeni ako im se ova ne isplati...e ali oni bi da budu i najjeftiniji a i najbolji i da daju najviše...pa si onda skaču u stomak i smanjuju količine, uvode restrikcije... Šta ja znam na kojoj je mreži broj koji zovem...a kamo kojoj tarifi...
Već su postojale tarife gdje se dobije određeni broj minuta (ili neograničeno) unutar svoje mreže, a onda određeni broj minuta za ostale mreže...i sasvim je to bilo ok - niko se nije bunio! I sada evo imaju takve ponude - ali ako se nešto nazove neograničenim, ne može onda biti isto kao i ono što je ograničeno određenim limitima!!!
Tako onda ja imam za 30 kn 400min prema ostalim mrežama i 600min prema bonbonu (mojoj mreži) - ispada da imam duplo neograničeniju tarifu od tele2 neograničene (koja ima 200min). Znam da ima i 2000 prema ostalim mrežama, ali uzimam najmanji limit - jer što ako netko nezna da je sugovornik tomato i dosegne limit od 200 u svojoj "neograničenoj" tarifi!?
Već vidim sljedeće reklame od konkurencije: "Najneograničenija tarifa", "Neograničeno-neograničena tarifa", "Mi imamo ZBILJA neograničenu tarifu*" - a zvjezdica znači pogledaj sitna slova koju kažu: možemo raskinuti ugovor ako nam se tako prohtije (čitaj: pretjeraš), kazniti te penisom po čelu i sl.
Takve obmane vip odavno koristi kod interneta, FLAT-om zove 2-3 GB i sl. T-mobile sada isto ima neograničeni internet...koje budalaštine. 500MB oni nazovu neogrančenim. To su u najbolju ruku mogli nazvati SPORI FLAT...Sporo-neograničnei internet...Dobra je to stvar, nemojte me krivo shvatiti, ali je netočno i zavarava! A što je onda flat na fiksnoj liniji ako je i ovo na mobilnoj flat!? Ako je mobilni net neograničen, onda je fiksni neograničeno neograničen internet!
Treba napraviti određene izmjene u Klaiću! Određene riječi su promijenile značenje!

Bookmarks