Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 13 od 16 PrvaPrva ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 301 do 325 od 390
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @raky_b

...umjesto da su se direktno izjasnili i prsom uperili na pravog krivca,VIP i njega optuzili za zlouporabu i ciljano rusenje konkurentnosti.

Mislim da to nisu mogli navesti jer bi ih onda VIP tuzio zbog klevete, prvo Tele2 mora dokazati da je ta tarifa napravljena samo sa namjerom da se rusi konkurencija. Nisam pravnik ali imam osjecaj da bi bas tako bilo. Vec samim tim sto je HAKOM proglasio tu tarifu legalnom presjecene su sve moguce zalbe na tu tarifu i njenu namjenu.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moguce da bi...no cinjenica je da je jpravo to istina. Samo mulci koji vode tele2 u HR su zamislili da se izvuku na racun korisnika,umjesto da odgovore direktno onome ko ih je i uveo u tu situaciju.
    Mozda se boje pravnih poslijedica,ali bolje bi je bilo da su opet ogranicili,tju potpunosti onemogucili pozive ka tomatu kao prosle godine...i to jasno naveli u objasnjenju tarife. Opet je tu problem jer tomato nije posebna mreza,nego samo vipova tarifa,pa ih tele2 ne moze razlikovati...ali to je opet nesto cime bi se HAKOM trebao pozabaviti,sto oni nece naravno.
    Kao sto rekoh,ja bi uveo tarifu,ili jos bolje opciju "na vipov racun" gdije bi svi,ali bas svi tele 2 korisnici po primanju poziva iz vipa dobivali kune,minute ili megabajte. Pa im tako uzvratiti istom mjerom...
    Ovako,samo su od nas napravili ovce a od sebe idiote.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia(kikiriki model)
    Operater
    tele 2,VIP vpn
    Bodovi
    6.309
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.309, Nivo: 18
    Bodovi: 6.309, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I onda napraviti tako da se dodatne minute mogu iskoristiti samo u Tele 2 mreži,tako bi imali najmanji trošak.
    Samo je pitanje da li to "stručnjaci"iz Tele 2 mogu napraviti.
    Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.

Svježe registriran Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    1.742
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.742, Nivo: 9
    Bodovi: 1.742, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Možda ne kužim stvar ?

= Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    @raky_b

...umjesto da su se direktno izjasnili i prsom uperili na pravog krivca,VIP i njega optuzili za zlouporabu i ciljano rusenje konkurentnosti.

Mislim da to nisu mogli navesti jer bi ih onda VIP tuzio zbog klevete, prvo Tele2 mora dokazati da je ta tarifa napravljena samo sa namjerom da se rusi konkurencija. Nisam pravnik ali imam osjecaj da bi bas tako bilo. Vec samim tim sto je HAKOM proglasio tu tarifu legalnom presjecene su sve moguce zalbe na tu tarifu i njenu namjenu.
    Meni nije jasno kako je VIP krivac ?
    Zar ne ide ovako:
    - korisnik sa 095 tj. TELE2 mreže zove korisnika na 092 tj. TOMATO broj (koji može a i nemora biti na tarifi Na tuđi račun). Za tu uslugu TELE2 plača interkonekciju.
    - Na tarifi Na tuđi račun, nakon određenih minuta ovaj na TOMATU dobije te minute. Ako zove nekog sa tog 092 broja, TOMATO opet plaća interkonekciju (npr. zove 098).

Meni se čini da su se u TELE2 preračunali u minutama i interkonekciji i cijeni tarife.
    Navodno je cca. 40 000 korisnika na Revoluciji. Od tih 40 000 ljudi svaki da potroši prema drugim mrežama samo 500 minuta (to je po minuti interkonekcija 39 lipa)...... pa plus još za SMS a tu je i data promet (za koji TELE2 plaća T-comu)... pa sad ti svi troškovi i sve izračunato ispada.......... ??

A za 40 000 pretplatnika od pretplate TELE2 ubere 6.000.000,00 kn.

Ako sam gdje pogrešno nešto iskazao molim vas ispravite me.

Inače koristim Bonbon i Tele2 (Plan 0).
    Ujedno jedno pitanje, nešto je bilo rijeći da će ukinuti onih 10kn za zrakarinu ?

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mephisto Pregledaj post
    Ograničenje vrijedi i za Extra total+ s opcijom Flat. Uvjeti korištenje opcije Flat:

"3. T-Mobile Pretplatnik koji aktivira opciju Flat stječe pravo na besplatne SMS poruke prema svim mrežama te 5000 minuta prema drugim mobilnim mrežama (od 01.07.2012. godine 1000 minuta prema 092 brojevima i 4000 minuta prema drugim mobilnim mrežama) na području Republike Hrvatske uz plaćanje iznosa mjesečne naknade određenog Cjenikom Hrvatskog Telekoma d.d. za usluge u pokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži (T-Mobile usluge) (udaljnjem tekstu:T-Mobile cjenik)."

To ograničenje također nije bilo od početka, nego je uvedeno naknadno.

T-mobile također je prevario korisnike!

= Citat = Izvorno postao srećom-bivši Pregledaj post
    Pozdrav. Nije da branim T-Com ali u ovom slućaju ih se ne može uspoređivati s TELE2.
    To ograničenje možda nije postojalo dok VIP nije u Tomatu reaktivirao onu tarifu na tuđi račun, ali nakon tog ga stavljaju.
    Bitna, ključna stvar je da ti oni za taj limit kažu. Kad sam razgovarao o prelasku na T-Com teta za pultom mi je jasno rekla da su ti pozivi ograničeni.
    Znači odmah znaš na čemu si. Ako ti odgovara prihvatiš, ako ne onda ne. Dok ovce svjesno lažu u oči.
    U tome je stvar.

Neistina! Tomato je ponovno ponudio Na tuđi račun odmah nakon uvođenja Revolucije, mnogo prije nego je T-mobile objavio "neograničenu tarifu".

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2012
    Bodovi
    38
    Nivo
    1
    Bodovi: 38, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Komentar

= Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post
    T-mobile također je prevario korisnike!

Neistina! Tomato je ponovno ponudio Na tuđi račun odmah nakon uvođenja Revolucije, mnogo prije nego je T-mobile objavio "neograničenu tarifu".
    Kontroliraj malo taj jezik. O kakvoj neistini ti pričaš?
    Ako ne znaš što reč nemoj lupat bez veze.

Ja uopće ne govorim o strukturi i vremenu objave T-mobile tarifa.
    Uostalom niti jedna tarifa T-moobile sad ne može se uspoređivati s REKLAMIRANOM TELE2 tarifom Revolucija kad je izašla.
    Dok su ljudi te ovčje firme uvjeravali ljude da je riječ o bezgraničnoj tarifi... ona je ipak imala limit od 5000min. Je li to previše ili premalo ovisi o ukusu i o tome nema smisla diskutirat. Ja osobno sam se prije prelaska malo informirao i saznao za to ograničenje. Međutim meni je bilo dovoljno.

Tragedija i zbilja strašna stvar je da su oni naknadno taj broj minuta smanjili na 2000 a o tome nisu obavijestili korisnike. Po prelasku tog broja minuta ljudi tvrde da su gubili brojeve. Štoviše dok neki su provjeravali stanje svojih računa ovce su im govorile da nemaju brige jer je to bezgranična tarifa a nedugo zatim su im ukinuli broj. Pročitaj još jednom. Shvačaš sad? Daj pročitaj još jednom da budeš siguran. To ti je vrlo bitna stvar. Neki, kao i ja te brojeve imamo godinama i vrlo su nam važni. Zato ih i prenosimo. Gubitak tog broja mogao bi mi značiti i određen financijski gubitak. Mogu li ovi koji su izgubili brojeve sudski tražiti povrat? Ne nemogu.

Još jednom T-com nema ni izbliza takvu beskonačnu tarifu. Međutim na upit su mi rekli prema kojim mrežama su pozivi ograničeni a s kojima mogu razgovarati Flat. Recimo da mi to više manje odgovara, pa eto... to je to.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, E63
    Operater
    VIP,Tele2, T-mobile
    Bodovi
    16.945
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "U udruzi Telekom smatraju da je operater obmanuo javnost i da bi stoga trebao omogućiti korisnicima Revolucije, kojih ima 10%, da bez penala raskinu pretplatničke ugovore."

Vidim, ovi u udruzi stvarno dobro čitaju sve te sitno pisane uvjete da ne vide šumu od stabla.

Eto, problem riješen. Oni koji misle da je sve ovo nepravedno neka "raskinu" besplatno ugovor i mirna Bosna. A oni kojima je i samo 2 tisuće minuta dosta mogu ostati na Revoluciji.

U konačnici, jedini koji su popušili su oni koji su se htjeli zaigrati "na tuđi račun" i ona tri korisnika u Hr koji imaju a) fantastičnu bateriju i b) nimalo pravog života da im treba više od 2k minuta mjesečno.....skoro 70 min dnevno.
    T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    I9100
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    27.309
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.309, Nivo: 40
    Bodovi: 27.309, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I na face-u su uputili ispriku.......sada po punjače i opleti po razgovoru, naravno kome ono nije bilo dosta
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kontroliraj malo taj jezik. O kakvoj neistini ti pričaš?
    Ako ne znaš što reč nemoj lupat bez veze.

Ja uopće ne govorim o strukturi i vremenu objave T-mobile tarifa.
    Uostalom niti jedna tarifa T-moobile sad ne može se uspoređivati s REKLAMIRANOM TELE2 tarifom Revolucija kad je izašla.
    Dok su ljudi te ovčje firme uvjeravali ljude da je riječ o bezgraničnoj tarifi... ona je ipak imala limit od 5000min. Je li to previše ili premalo ovisi o ukusu i o tome nema smisla diskutirat. Ja osobno sam se prije prelaska malo informirao i saznao za to ograničenje. Međutim meni je bilo dovoljno.
    T-mobile uveo je neograničeno telefoniranje i ljude uvjeravao, a to je objavljeno na više hrvatskih foruma, da je telefoniranje neograničeno. Korisnici su spomenuli da je u pravilima navedeno ograničenje u vidu 5000 minuta. T-mobile odgovorio je da tada stiže obavijest o potrošenih 5000 minuta i da se može normalno nastaviti telefonirati. Onda je 1. srpnja iznenada promijenio uvjete i onemogućio korisnicima da se vrate u Vip, a ja sam mnoge iz Vipa prebacio u T-mobile, jer je Vip 30. 6. ukinuo Savršenu!

Tragedija i zbilja strašna stvar je da su oni naknadno taj broj minuta smanjili na 2000 a o tome nisu obavijestili korisnike. Po prelasku tog broja minuta ljudi tvrde da su gubili brojeve. Štoviše dok neki su provjeravali stanje svojih računa ovce su im govorile da nemaju brige jer je to bezgranična tarifa a nedugo zatim su im ukinuli broj. Pročitaj još jednom. Shvačaš sad? Daj pročitaj još jednom da budeš siguran. To ti je vrlo bitna stvar. Neki, kao i ja te brojeve imamo godinama i vrlo su nam važni. Zato ih i prenosimo. Gubitak tog broja mogao bi mi značiti i određen financijski gubitak. Mogu li ovi koji su izgubili brojeve sudski tražiti povrat? Ne nemogu.
    Prvo, broj se može povratiti! Samo se treba žaliti Hakomu.

Drugo, ovdje treba navesti činjenice koje ljudima nisu poznate!

Tele2 uveo je Revoluciju i u uvjetima poslovanja napisao da je dopušteno 5000 minuta na mjesec.

Potom je uslijedio inspekcijski nadzor i Hakom je naredio (dakle, Hakom je također zamutio vodu) da Tele2 izmijeni načelo pravednosti i da ukine spominjanje minuta.

Nakon toga je Tele2 objavio da će oni samovoljno isključivati korisnike, na što Hakom (!?) nije imao primjedbi.

Kada su se ljudi žalili da Tele2 isključuje bez konca i kraja, Hakom je ponovno poslao inspektora koji je potpuno zamutio stvar i sada Tele2 ima nekoliko odredbi koje zbunjuju korisnike.

Kažu da je dopušteno samo 200 minuta zvanja brojeva 092, što znači da korisnik mora biti detektiv i provjeravati u kojoj je mreži druga strana.

Iako je hrvatsko telekomunikacijsko tržište postavljeno tako da je to nemoguće.

Još jednom T-com nema ni izbliza takvu beskonačnu tarifu. Međutim na upit su mi rekli prema kojim mrežama su pozivi ograničeni a s kojima mogu razgovarati Flat. Recimo da mi to više manje odgovara, pa eto... to je to.
    Ponavljam, T-mobile imao je iste uvjete kao i Tele2. Jasno, govorim o minutama telefoniranja.

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PRIOPĆENJE TELE2

Ispričavamo se zbog promjene Načela pravednosti korištenja proizvoda i usluga za tarifu Revolucija.

Nakon što smo bili upoznati s vašim mišljenjem i zabrinutošću, odlučili smo vratiti prvotno Načelo pravednosti i ta odluka stupa na snagu 1. kolovoza 2012. Revoluciju vraćamo na njezin revolucionaran početak – 5000 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj. Ujedno, ponovno smo uključili u mrežu sve korisnike koji su bili isključeni uslijed promjene Načela pravednosti, odnosno korisnike koji su ostvarili do 5000 minuta prometa.

Naša namjera nikada nije bila oštetiti vas i tarifu Revolucija učiniti lošijim proizvodom. Pokušali smo zaštititi našu mrežu od prevara i zloupotreba upravo kako bismo i uspjeli očuvati ovakav proizvod na tržištu. Promjena koju smo uveli prošloga tjedna pogodila bi samo minimalan postotak upravo onih koji su tarifu i zloupotrebljavali zbog vlastite koristi.
    ------------

Pazite ovo!

"Promjena koju smo uveli prošloga tjedna pogodila bi samo minimalan postotak upravo onih koji su tarifu i zloupotrebljavali zbog vlastite koristi. "

Dakle, Tele2 tvrdi da korisnik zloupotrebljava tarifu kada zove u skladu s pravilima navedenima u uvjetima korištenja!?

Osobito ih boli što korisnik u ovoj tarifi ostvaruje osobnu korist.

Je li Tele2 Crveni križ kojemu bismo trebali uplaćivati novce ne tražeći ništa za uzvrat ili privatna tvrtka koja masno zarađuje?

-------

Načelo pravednosti

U slučaju opravdane sumnje na neovlašteno korištenje ili zloupotrebu usluga Tele2 zadržava pravo po svom izboru krajnjem korisniku usluga ograničiti korištenje Tele2 usluga ili privremeno isključiti SIM-karticu dodijeljenu krajnjem korisniku usluga ili raskinuti pretplatnički ugovor s ternutnim učinkom i trajno isključiti SIM-karticu dodijeljenu krajnjem korisniku usluga.

Pored zabrana zlouporabe ili neovlaštenog korištenja koje su propisane Općim uvjetima poslovanja Tele2, osobito će se smatrati da postoji neovlašteno korištenje ili zlouporaba usluga ako korisnik tijekom obračunskoga razdoblja ostvari više od 5000 minuta odlaznih poziva prema svim mrežama u Republici Hrvatskoj.

--------

Opet obmana! Tele2 ne smije ukinuti uslugu zbog opravdane sumnje jer to mora sudski dokazati. U protivnomu krši poslovni odnos. Zvanje 092 nije zloupotreba. Nitko korisniku ne može naređivati koga će zvati, koliko će minuta provesti u razgovorima s nekim brojem itd.

----

HAKOMOVO PRIOPĆENJE

Valja napomenuti kako operator ima pravo izmijeniti opće uvjete poslovanja i uvjete korištenja usluge, jer je to poslovna politika na koju HAKOM ne može utjecati. Međutim, sve izmjene moraju biti učinjene u skladu sa Zakonom o elektroničkim komunikacijama. Ukoliko su za krajnjeg korisnika usluge nepovoljnije u odnosu na ugovorene opće uvjete poslovanja i uvjete korištenja usluge, korisnik ima pravo na raskid pretplatničkog ugovora bez naknade u roku od 30 dana od dana objave tih izmjena.

-----

Hakom muti!

Nisu objavili da operator mora najaviti promjenu tarife 30 dana prije njezina stupanja na snagu! To T-mobile nije napravio!
    Zadnji uredio DŠ... : 01-08-2012 u 12:00

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2012
    Bodovi
    38
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post
    T-mobile uveo je neograničeno telefoniranje i ljude uvjeravao, a to je objavljeno na više hrvatskih foruma, da je telefoniranje neograničeno. Korisnici su spomenuli da je u pravilima navedeno ograničenje u vidu 5000 minuta. T-mobile odgovorio je da tada stiže obavijest o potrošenih 5000 minuta i da se može normalno nastaviti telefonirati. Onda je 1. srpnja iznenada promijenio uvjete i onemogućio korisnicima da se vrate u Vip, a ja sam mnoge iz Vipa prebacio u T-mobile, jer je Vip 30. 6. ukinuo Savršenu!

Drugo, ovdje treba navesti činjenice koje ljudima nisu poznate!

Tele2 uveo je Revoluciju i u uvjetima poslovanja napisao da je dopušteno 5000 minuta na mjesec.

Potom je uslijedio inspekcijski nadzor i Hakom je naredio (dakle, Hakom je također zamutio vodu) da Tele2 izmijeni načelo pravednosti i da ukine spominjanje minuta.

Nakon toga je Tele2 objavio da će oni samovoljno isključivati korisnike, na što Hakom (!?) nije imao primjedbi.

Kada su se ljudi žalili da Tele2 isključuje bez konca i kraja, Hakom je ponovno poslao inspektora koji je potpuno zamutio stvar i sada Tele2 ima nekoliko odredbi koje zbunjuju korisnike.

Kažu da je dopušteno samo 200 minuta zvanja brojeva 092, što znači da korisnik mora biti detektiv i provjeravati u kojoj je mreži druga strana.

Iako je hrvatsko telekomunikacijsko tržište postavljeno tako da je to nemoguće.

Ponavljam, T-mobile imao je iste uvjete kao i Tele2. Jasno, govorim o minutama telefoniranja.
    Nema smisla što ovo pišem i obečajem da se više neću obraćati na Vaše komentare.
    Neki ljudi jednostavno misle da uvijek moraju biti u pravu.
    Npr. izmedju ostalog vrdim da su korisnicima usluge Revolucija zbog određenih razloga trajno gašeni borojevi. Gašenje nekih od tih brojeva je i rezultat samovolje TELE2.
    Vaši napisani komentari su dijelom kontradiktorni i puni nesuvislosti. Ne da mi se sve nabrajati. Evo samo jedan primjer...

…….

...pametnom dosta. Mislim da netreba ništa više reč.

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Magenta Guy Pregledaj post
    Tako je, ispričavam se. Kao što piše u Uvjetima opcije Flat, ograničenje je uvedeno 1. srpnja.

Javio mi se Đuro Lubura i zatražit će kažnjavanje T-mobila zbog činjenice da 30 dana prije promjene uvjeta nije obavijestio pretplatnike.

Nema smisla što ovo pišem i obečajem da se više neću obraćati na Vaše komentare.
    Neki ljudi jednostavno misle da uvijek moraju biti u pravu.
    Npr. izmedju ostalog vrdim da su korisnicima usluge Revolucija zbog određenih razloga trajno gašeni borojevi. Gašenje nekih od tih brojeva je i rezultat samovolje TELE2.
    Vaši napisani komentari su dijelom kontradiktorni i puni nesuvislosti. Ne da mi se sve nabrajati. Evo samo jedan primjer...

…….

...pametnom dosta. Mislim da netreba ništa više reč.
    Hakomov je inspektor zaribao stvar, ali je žalba Hakomu procedura koja se mora poštovati. U detaljnom obrazloženju lako se može poništiti odluka Tele2 o trajnom uzimanju kartice jer je ona protuustavna. U Hakomu ima dovoljno pametnih ljudi koji će stati na stranu korisnika. U najgoremu slučaju Upravni sud rješava slučaj jer SMS-kartica nije vlasništvo operatora i točno se zna kako ona prestaje vrijediti. Da nije tako, pri prijenosu broja morali bismo ostaviti staru karticu zastupniku dosadašnjeg operatora.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nezna se tko pije ali zna se tko plaća...

Ajde, bolje je ovako što su vratili - iako korištenje NEOGRANIČENO neograničene tarife smatraju zloupotrebom na vlastitu korist!? Malo mi je čudno to - kao da INA smatra zloupotrebom ako zbilja potrošiš onoliko goriva koliko si kupio... Pa naravno da netko želi vlastitu korist tj. uštedu - jer mu je fiksan trošak od 150kn za neograničeno (!?) telefoniranje...Ajd 5000 je solidan limit...ima i na bnetu mislim tako nešto kao načelo pravednosti pa usporavaju brzinu interneta nakon 100-200 GB prometa, neznam točno...Bitno da je letvica dovoljno visoko da je tek rijetki mogu preskočiti!

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da sam ja manager u Tele2 sada bi platio neko "nezavisno" istrazivanje koje ce isticati stetnost koristenja mobitela ako se koristi vise od 60min. dnevno i platio svim medijima u Hr. da prenesu tu vijest.
    Da vidis kako bi onda naglo opao broj korisnika koji se zale na fer odnos i pojam flata ili da im 5000/2000 min. mj. nije dovoljno!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uopce nije bitna stetnost/zracenje mobitela, jer valjda je i malom djetetu jasno da je svako prekomjerno konzumiranje necega stetno. poanta je da tele2 manageri nisu dobro odradili svoj posao za koji su siguran sam itekako dobro placeni - a to je istrazivanje trzsita, ponuda konkurencije i pozitivne/negativne strane uvodjena takve tarife. stvorili su si veliku mrlju ne radi 2% korisnika koje oni optuzuju da su iskoristavali tarifu (ne vidim zasto ne bi, ako su nasli rupu u zakonu koju nisu oni sami propisali), jer tih 2% je iskljucivo uzelo revoluciju radi iskoristavanja, vec ostalih 98% koji su uzeli revoluciju bas zato da nemaju nikakav teret razgovora, nekad ce pricat 100 min, nekad 1000, nekad 10 000, bitno je da imaju slobodu. u vecini slucajeva, i to velikoj vecini, samo ce zavidno bit povecan broj minuta razgovora na prosjecnoj/mjesecnoj bazi, velika vecina ce mozad mjesec/dva nesto vise pricat i to veliko mozda, dok ce se treci mjesec vratit u normalu. vecinu privlaci masa, iako tu masu nece iskoristit niti 10%, ali nekolicina ce od te mase izvuci puno vise (das prst, iscupaju ruku).
    ti kvazi manageri su napravili pogresku zbog koje se cijela zajednica mora javno ispricavat, vjerujem da ce ako ostanu na svojim radnim mjestima drugi put puno vise cimbenika uzet u obzir. a mozda neki od njih odu cuvat "gregore" jer u velikim kompanijama ovakve stvari su neoprostive, ipak su takvi ljudi previse placeni za svoj posao.

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jan 2012
    Operater
    Tele2 / T-Mobile
    Bodovi
    4.575
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.575, Nivo: 16
    Bodovi: 4.575, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da bi 99% korisnika imalo vecu korist da su povecali data paket sa 512MB na 1GB nego sto su vratili minute sa 2000 na 5000.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    ........ poanta je da tele2 manageri nisu dobro odradili svoj posao za koji su siguran sam itekako dobro placeni ..............

.........ti kvazi manageri su napravili pogresku zbog koje se cijela zajednica mora javno ispricavat, vjerujem da ce ako ostanu na svojim radnim mjestima drugi put puno vise cimbenika uzet u obzir. a mozda neki od njih odu cuvat "gregore" jer u velikim kompanijama ovakve stvari su neoprostive, ipak su takvi ljudi previse placeni za svoj posao.
    http://danas.net.hr/novac/tele2-otpu...rao-revoluciju

http://www.index.hr/vijesti/clanak/t...ju/630207.aspx
    Zadnji uredio zerobravo : 07-08-2012 u 17:09

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Revlucija je stvarno napravila nereda na tržištu ali pozitivnog! Dobro zamišljena ali loše izvedena zbog prljave igre konkurenata. Prvenstveno mislim na ciganski VIP kojeg je tele2 svojm revolucijom najviše uzdrmo i oteo najviše korisnika. Naravno nakon redizajna tarifa "bez limita" i kopijom revolucije samo nazvanom savršena zalječili su ranu ali i vratili tomato na tuđi račun bolna točka tele2 mreže kako bi spriječili širenje revolucije i skidanje dobit samim sebi. Da HAKOM malo bolje drži pravila igre i ukine tomato na tuđi račun mislim da bi tele2 još toga pokazao ali ovako sve stagnira i ne nudi više ništa revolucionarno.
    Na kraju je revulocija ispala kako je ispala ali je pokazala koji konkurenti su osjetljivi i kako regairaju te nama korisnicima dokazala da se može radit sa još nižim cijenama usluga te s pravom možemo očekivat još povoljnije razgovore.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sve bi se to izbjeglo da su javno i bez umotavanja izmjenili uvijete koristenja,tako da su pozive ka tomatu poceli dodatno naplacivati.
    Za uzvrat korisnicima ponuditi veci data paket i prave neogranicene pozive ka svima ostalima, i jos udariti VIP gdije ih najvise boli,pa na revoluciju dodati da korisnici iste primaju nekakav bonus za svaku minutu primljenu iz vip i tomao mreze...taj bonus bi se mogao koristiti za MB ili eto za minute ka tomatu. Tako bi pokrili trosak interkonekcije,a ni korisnici ne bi puno izgubili. I onako manje-vise svi imamo podjednak iznos primljenih i odlaznih minuta

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malo si pretjerao!

Neograničena tarifa u kojoj se pozivi prema Tomatu naplaćuju?

I što ako se zove Tomatov pretplatnik koji je na Brutalki i pretplatnik tuži Tele2 što u neograničenoj tarifi naplaćuju "normalne pozive"?

Inače, sve je jasno kao dan!

Glavni je krivac Hakom koji je dopustio uvođenje neograničenih tarifa s ograničenjima.

Potom je Hakom priredio neviđenu zbrku jer su njegovi inspektori savjetovali Tele2 da mijenja uvjete.

Problem je bio u tomu što je dio Hakomovih pravnika tražio da se uvede "procjena zloupotrebe od oka" , a drugi da se navede broj minuta kojima se ne krši načelo pravednosti.

U Tele2 su ostali potpuno zbunjeni!

Potom se javio i Đuro Lubura te je počeo medijski linč.

Na kraju su vratili početne uvjete u tarifi koja nije smjela biti puštena na tržište jer operatoru donosi velike gubitke.

Tu je Hakom napravio kardinalnu pogrješku i odgovorni su trebali biti kažnjeni jer nisu znali procijeniti navike prosječnoga korisnika.

Hakomovci rade u toplim prostorijama i nisu baš upoznati s navikama naših građana.

No sakrili su se u mišju rupu i svoje propuste pokrili medijskom harangom na Tele2.

Istodobno je i T-mobile mutio s "neograničenom tarifom", ali nitko nije reagirao.

Hakom je upozoren na to, ali se odgovorni prave da se to nije dogodilo.

Jest, T-mobile prevario je korisnike, a Hakom je to dopustio.

Možda im je to slučajno promaklo jer su bili preopterećni Revolucijom, a možda su i prikriveni T-mobilovi igrači.

Sve je moguće danas, čak i u Hakomu koji od svih nadzornih tijela djeluje najpoštenije.

No u svakomu žitu ima kukolja...

Dakle, T-mobile mora biti kažnjen, inače će se podnijeti kaznena prijava protiv hakomovaca koji imaju "dvostruke aršine".

Veteran31 days registered5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    N 6310i ; se x10,v8 moto
    Operater
    bonbon; simobil;o2
    Godina
    45
    Bodovi
    5.841
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.841, Nivo: 18
    Bodovi: 5.841, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro jel sad jos uvijek vrijedi ona granica od 200min prema tomato ili je opet =neograniceno= kao na pocetku?
    Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2012
    Bodovi
    1.057
    Nivo
    7
    Bodovi: 1.057, Nivo: 7
    Bodovi: 1.057, Nivo: 7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ""neograničeno" na 5000 min.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ne bi tele2 korisnik placao za primljen poziv,a nebi ni tomato korisnik placao,nego bi placao vip. Kao sto sada tele2 placa vipu,a ne obicni korisnik.
    Lijepo sam napisao,telci bi trebali izmjeniti uvijete tarife i jasno ih objaviti. Kada bi to tako napisali,znaci jasno naglasili da se pozivi ka tomatu posebno placaju,tarifa bi bila u redu s pravne strane.
    A sto se "neogranicenog" tice,nije to ni sada....5000 je puno,ali nije neograniceno,pa je i to lazno oglasavanje.
    A kao sto rekoh, korisnici bi negodovali,ali bi ih se moglo "kupiti" skupljanjem kuna po primljenim minutama iz tomata/vipa...taman toliko da zapravo ne moraju doplacivati odlazne pozive.

Ali se slazem da je hakom najveci krivac

+ Odgovori na temu
Stranica 13 od 16 PrvaPrva ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Tele2 X8
    By strikan in forum Tele 2
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 04-02-2011, 21:48
  2. Revolucija mobinog gayminga stize i na symbian
    By Shamanix in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 19-04-2007, 09:49
  3. mms tele2 help
    By Igor_zgb in forum Tele 2
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 22-08-2006, 23:49
  4. Tele2 Pin?
    By Punio4 in forum Tele 2
    Odgovora: 58
    Posljednji post: 20-02-2006, 18:06
  5. Tele2.hr
    By ojpi in forum Tele 2