Moze se kod partnera od VIPa, makar sam ja to napravio prije 5-6 mjeseci.
Evo ja sam ispucao prvih 30 dana brutalke, al ne sjecam se tocne racunice. Al recimo ovako:
95kn (zadnji dan mi ostalo 0.28kn)
570 min poziva
280 SMS-ova
650 MB interneta
Onih prvih 20 kn ukljucenja ne racunam..
Signal je bio savrsen gdje god dosao, internet vise nego dobar.
Ocjena: 5+
Sent from my HTC Legend
U kojem vremenskom roku su vama aktivirali Brutalnu tarifu (vi koji je vec imate)? Meni je danas ujutro bio prijenos broja, odmah sam uplatio 100 kn i poslao TOMATO na 4888, ali mi tarifa jos nije aktivirana, poruku sam poslao oko pol 10 ujutro. Lik kod kojeg sam radio prijenos broja je rekao da ne trebam pristupnicu ispunjavat jer dolazim s pretplate, pa cu kao automatski bit registriran. Jel mi i treba sjest i 20 kuna s registracijom, nisam bas upoznat s takvim stvarima?
Prešao sam s registriranog prepaida i također se nisam trebao opet registrirati. Tarifa mi se aktivirala unutar sat vremena od zahtjeva. Onih 20kn nisam dobio, ali rekli su mi da je to čest slučaj pa ću jednom proći opet do tomato centra da mi to srede.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
znaci li to da ako prelazis sa neregistriranog broja moras se doci registrirati?
to je glupo jer ionako prilikom prijenosa dajes sve podatke kao i za registraciju...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Meni je pri prebacivanju napisao da prelazim s prepaid, a ja sam zapravo na postpaid-je li to problem?
sniper, decko je aktivirao brutalnu pozivom u SZK... nije se trebao registrirati... danas cu isto probati tak s mamom, htjela sam sinoc ali zaboravih da ima free SZK radi samo do 21javim dal je uspjelo...
totalno mi je glupo da se prilikom prijenosa moras ici ponovno registrirati, mislila sam da je automatski...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Evo meni jutros aktivirana Brutalna tarifa, i to točno u minutu 24 sata od kad sam poslao poruku za aktivaciju. Malo čudno, ali nema veze.
pozdrav ljudi..imam par jednostavnih pitanja..
najviše koristim internet, malo sms i malo pozivam..
da li je ova brutalna tarifa najpovoljnija za mene?da li je tomato dobra mreza za surfanje?(brzina,kvaliteta mreze i to)
trenutno sam na tmobile pretplati(neka za 160 kn,imam uključeno 1gb prometa) pa bi to raskinuo uz penale..
da li mi moraju dekodirat mob onda?kak ide ta procedura?
hvala na pomoći(ko je voljan jel)
Od Brutalne tarife bolja je samo Smart 30 Tele2. To su dvije najbolje na tržištu! U Tele2 imaš 1 GB prometa (manje minuta i SMS-a koji tebi nisu najvažniji), ali plaćaš 30 kuna i još za prijenos broja dobivaš bonus nakon svake nadoplate bonom. Za 50 kuna Tele2 ti daje 25 kuna, za 100 kuna dobiješ 50 kuna.
Savjetujem ti da isprobaš obje i onda sam doneseš sud. Trebat će ti nezaključani mobitel. Pazi, Brutalnu tarifu moraš aktivirati do 30. travnja.
A imas i Simpu 1gb,1000 poruka i 50 kn za pozive!
Postovani,
rok za aktivaciju Brutalne tarife je 24 sata od slanja aktivacijskog SMS-a.
Dakle ukoliko SMS posaljete 30.04.2012 tarifa ce Vam svakako biti aktivirana iako mozda bude aktivirana 01.05.2012.
Za sada nema automatskog obavjestavanja o isteku tarife ali korisnik može u svakom trenutku sam besplatno provjeravati kojeg tocno datuma istice 30-dnevno razdoblje korištenja tarife. To cinite utipkavanjem koda *106*04#.
Srdacan pozdrav
Vas Tomato
Kakva su Vaša iskustva?
Koliki je taj rok?
Par minuta, par sati?
Ne kažem da mi nešto previše znači, ali je lijepo da to bude brzo...
P.S. Ima li novih rezimea korištenja prvog mjeseca? Ili barem polumjesečnih? Lako matematika dođe na djelo...
evo sam da javim da sam i tati aktivirala brutalnu bez ponovnog odlaska u vip centarbez ikakvih problema, rijeseno u par minuta
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
097 sam ostavila, a 099 ugasila, taj mi je bio na pretplati...
Na bonbonu se skupilo dosta novaca pa cu to potrositi, a nakon toga cu vjerovatno uplatit 160kn i bit mirna god dana...
R.I.P.-16.10.2007.
Plaćaj parking, zovi kvizove, igraj nagradne igre od supermarketa, ...
![]()
pa za parking i sluzi![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Dosta je skup taj parking ako se poruka naplaćuje 2 kune, najskuplje na tržištu!
Evo samo mala obavijest vezana uz moje prebacivanje. U VIPu sam aktivirao prebacivanje 18.4. a izvršeno će biti tek 26.4. Imaju gužvu, plus vaš stari operater oteže namjerno s prebacivanjem, tako da svi koji niste prebacili još a želite aktivirati brutalnu tarifu držite fige da uspijete to sve do ponedjeljka napraviti.
Je su li ti odmah rekli da ce biti 26og ili su prvo dali neki drugi termin
Danas ujutro je trebalo biti prebačeno a odgodili su za 2 dana. Zbog čega, nemam pojma.
Bookmarks