1. djelomicno se slazem. Naime, ne svidja mi se registracija, ali s druge strane (drugi dio "djelomicnosti") registracija ce ionako brzo postat obavezna. A i vratilo me desetak godina unatrag (3,66 po pozivu) kad si dobio nagradu za registraciju. jeeej, imam 20kn i ja sretan
2., 3., 4. i 5. : nadoplatis prvi sa puno para, pa nemas brige. a 80-100kn je ionako sitnis, ako vec imas mob za par desetaka puta vecu cijenu
Ionako sam placao saki mjesec nekih 100kn na Vipu (bonovi).Samo sto sam prije uvijek gledao koja ce mi mreza koliko "pojest".Cak iz Vipa u Vip mi je bilo skuplje zvati nego sa obicnom Tomato tarifom.Eto,jos uvijek placam najvise do 100kn s tim da me sada briga koga cu zvat i koliko cu poruka poslat.
Koliko ste vi cekali da vam sjednu onih 20kn za prebacivanje broja?Ja se prijavio u srijedu (u poslonici) i jos nije sjelo.Nije da mi se zuri,ali eto,samo da znam...
...mojoj djevojci je sjelo 2h nakon popunjavanja pristupnice/registracije na prodajnom mjestu, a meni npr. 5 dana jer sam slao putem maila...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I ja sam slao putem maila (iako sam neke papire popunjavao u njih jer sam broj prebacivao?!) i proslo je 15-20dana a 20kn ni na vidiku. Zatim sam zvao sluzbu za korisnike i uplaceno mi je u roku 45 sec.
Sent from my HTC Legend
Da Li mora bit uplata svaki mjesec 100kn da bi ostala aktivirana tarifa ili ja mogu uplatiti više taj mjesec pa mi drugi mjesec automatski taj datum skida sama brutalka
Ne mora biti uplata svaki mjesec, jedino je bitno imati 55 kuna na taj dan kad ti se reaktivira tarifa.
By HTC Inspire
Bilo bi glupo da je uvjet 100 kn. Mjesečna uplata obavezna...
Ništa te ne sprječava da nadoplatiš 70kn.
Ako sam te dobro razumio (a teško mi je, fakat, jer ne koristiš nikakvu interpunkciju), tebe zanima hoće li ti se tarifa produžiti ako sada nadoplatiš 200kn, a sljedeći mjesec ništa. Tarifi to ne predstavlja problem dokle god imaš dovoljno para na računu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...točno, jer je to praktički jedna vrsta PRETPLATE, slično trajnom nalogu samo u ovome slučaju "tekući račun" je tvoj račun na kojem trebaš imati određeni iznos - u ovome slučaju 55kn - da bi dalje koristio tarifu, a nebitno je da li si nadoplatio bonom od 200kn pa 2mj. nisi ništa ili si po 2x30kn dan prije produženja tarife...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
U strahu su velike oči...
Tko se puno straši, stavljat će 200kn da stalno ima na računu, a tko pamti datum zadnjeg produljenja/ili ima podsjetnik na mobitelu za novo produljenje, imat će koliko mu je potrebno.
Svatko ponaosob!
![]()
Prijedlog za zaboravne!
Stavite si na google kalendar/gmail da vam svakog 28-og u mjesecu posalje sms remainder i time ste se osigurali da necete zaboraviti.
Problem je što tarifa traje 30 dana, a mjesec u prosjeku ima više od 30 dana, tako da se dan reaktivacije polako pomiče prema početku mjeseca.![]()
Na google calendaru se moze podesiti da se dogadaj ponavlja svakih x dana/tjedana/mjeseci/godina. Upravo sam to ja napravio, stavio da se ponavlja svakih 30 dana i to je to.
Inace, ne mora se pamtiti datum zadnje obnove jer kad se provjerava stanje preostalih poruka ili poziva pise dokad vrijedi![]()
Konačno stanje, sutra u ne znam kolko sati istice, al je premalo vremena ostalo da bi utjecalo...
Minute: 496
Internet: 980
Potrošeno: 55+35,38=90,38
Ukupno jedinica: 496+181+980=1657
Cijena jedinice: 90,38/1657=0,05454 kn
dakle, potroseno desetak kuna vise nego bonbon, 30-40 manje nego tele2 KO50.
mislim da je stvar jasna i ne treba ju komentirati![]()
Samo uspostava poziva me koci da predjem na Tomato brutalnu tarifu, jednostavno mi zao, a i previse dat 0,29 lipa pri uspotavi poziva (dnevno napravim barem 10 poziva, mjesecno bi me ispalo 7 banki za uspostavu)...
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
Onda idi na revoluciju
Pitanje za ljude kojima je vec jednom reaktivirana tarifa: kako tocno teče taj postupak? Odnosno da li se tarifa samo ponovno aktivira ili se prvo deaktivira pa aktivira (sto bi znacilo da u jednom trenutku nemam tu tarifu nego mi broji po standardnoj tarifi)?
Danas mi ističe pa me strah da mi ne bi u jednom trenutku samo počelo jest pare s računa s obzirom da svako malo potezem neki data promet![]()
naravno da se ne deaktivira pa onda opet reaktivira (kakva bi to glupost bila)
tarifa se reaktivira sama od sebe. meni je malo glupo što ama baš nikakva obavijest o tome nije došla.
dakle ni dan prije nije došlo upozorenje da paket ističe, niti sam dobio obavijest da je upravo reaktivirana.
samo sam primijetio da nema 55 kuna na računu i vidim tarifa produljena.
To s obavijesti sigurno nije slučajnost...Postavili su se prema korisnicima kao da žele da propustiš reaktivaciju, malo profesionalizma i tolerancije ne bi bilo naodmet.
hm.. a ima li netko da je imao manje od 55kn, dolazi li u tom slucaju sms upozorenja 28.dan npr (tako je na tele2 tarifama koje zahtjevaju obnovu 100kn bonom svakih 30dana)?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Naravno da te NEĆE upozoriti da ti ističe tarifa...
Pa u interesu im je da se ne sjetiš nadopunit ako nemaš 55kn...
Klasična VIP/TOMATOvska politika!!!
Bookmarks