Ako bi im nesto trebalo biti u interesu onda je to da uplatis tih 55kn jer tako jos jedan mjesec dobivaju sigurnih 55kn.Na taj nacin te oni obvezuju da ces uplatit odredenu svotu (te ces tako jos jedan mjesec njima placat za uspostavu poziva).A i ako nemas vise tu tarifu onda je i mogucnost puno veca da ces prijeci na drugu mrezu...Dakle po meni bi im bilo puno korisnije da salju taj podsjetnik
pošaljimo im svi mail da uvedu taj podsjetnik jedan dva dana prije isteka!
Desire / Oxygen /
Meni je nepojmljiva ta drama oko tog s 55 kuna na racunu... Ako vam je toliko do toga napravite podsjetnik u google calendaru i stavite da vam salje smsom obavijest. Ili ako imate neki smartphone lako napravite podsjetnik unutar aplikacije na mobu. Ili si zaokruzite na kalendaru na zidu datum kad morate nadoplatit racun... Mislim stvarno![]()
To je trebala biti upitna ili ipak kakva rečenica?Po riječima upitna, po uskličniku zaključna.
Zapravo se slažem sa Sniperom, a negdje je i Cickova napisao da uvijek staviš koju kunu više na račun pa imaš unaprijed i nemaš problema. E sad ako nemaš tih 50-tak kn za nadoplatiti račun unaprijed onda![]()
Every man is a genius until he opens his mouth.
Ili ako kratkoročno gledamo, ako u prvih 3 mjeseca izgubiš tarifu oni od tebe ubiru pare po osnovnoj tarifi jer ta 3 mjeseca ne možeš preći na drugu mrežu. Ili ćeš arhivirati broj na sigurno ili ćeš ipak potrošiti koju kunu po skupljoj tarifi. Ne bi me iznenadilo da uvedu SMS obavjest tamo negdje u 6. mjesecu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Postovani,
hvala Vam na Vasem e-mailu.
Vas prijedlog za slanje obavijesti smo zapisali, u slucaju aktiviranja istoga poceti
cete primati SMS obavijesti prije produljenja Brutalne tarife.
... ja već to jesam napravio, a vi istomišljenici ajde - pošaljite im i vi e-mail pismo sličnog sadržaja!
Desire / Oxygen /
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Desire / Oxygen /
...ok, nhf...budem nešto sastavio...
Brutalka odlazi u povijest,ko je ne aktivira do 30.4,više je neće moći aktivirat.Razlog premalo je korisnika prešlo na tomato i oni su imali samo gubitke.
Sad ga stvarno pretjeruješ. Otpočetka je rok bio 30.4. Preostaje jedino da su ovi iz tomata vidoviti...
Aktivaro sam brutalnu, odlična stvar! Lijepo zovem ostale mreže jeftino a drugi mobitel je sim za bonbonovce! Evo upravo sam ubacio tomato sim u usb modem i na EDGE pegla internet odlično! Samo upisao apn: tomato i poziv *99#
Koliko treba vremena za prelazak na tomato s druge mreze i koliko vremena treba za tu aktivaciju? Hocu li stici to sve napraviti do 30.4 ako slijedeci tjedan predam zahtjev? Hvala!
Meni je prijenos obavljen za 3 danaU svakom slučaju mislim da možeš računati da je tjedan dana neki maksimum. A što se pristupnice tiče, ako odeš u poslovnicu bit će ti sve to sređeno i stići će ti poruka otprilike 20ak sec nakon što izađeš iz poslovnice, osim ako nije neki nesposobnjaković tamo
![]()
Trebao bi stići. Predao sam zahtjev 10.4. i trebao sam biti prebačen 16., ali su mi se iz Vipa zbog velikog broja zahtjeva ispričali sms porukom i odgodili taj termin za 18. Valjda neće biti daljnjih odgoda. Kada te prebace samo odeš na prodajno mjesto, napraviš registraciju i aktiviraš tarifu. Sve to bi trebao moći obaviti u jedan dan. Ps: ponesi 1 kunu za prijenos broja - toliko košta simica. Meni to nitko nije rekao, pa sam se morao sramotiti po kioscima...
Vi koji ste ispucali prvi mjesec brutalke, gdje je ta obećana računica?![]()
Daj ne zezajMene nisu tražili kunu. Doduše, ja sam se išao prebaciti par dana nakon što je predstavljena, kasnije su valjda skužili da bi mogli tako malo zaraditi s obzirom da se velik broj ljudi prebacuje
Moja računica:
Na bonbonu sam trošio:
20 min = 10 kn (+ cca 60 min unutar bonbona for free)
200 sms = 30 kn
300 MB = 30 kn
Suma: 70 kn.
Prošli mjesec na tomatu:
120 min (31 uspostava poziva = 8.99 kn)
> 300 sms (ne sjećam se točno)
> 900 MB
Suma: 63.99 kn.
Šta reći... Ni ne razmišljam koliko trošim, a znam da ću svakako biti ispod 70ak kuna. Na bonbonu sam za te novce štedio i trudio se imati što kraće pozive, gledao da mi SMS ne pređe u 2 SMSa, na Operi Mini isključio prikaz slika da uštedim koji MB... a sad čak i updateam aplikacije preko Android Marketa (neću nikad prihvatit naziv Google Play :epicfacepalm: )![]()
Ok super, radujem se ovakvim brutalnim ustedama!![]()
ne trebate se registrirati, automatski ste registrirani![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Kada se broj prebacuje na Tomato to se moze obaviti u Vip centru ili na nekoj drugoj lokaciji?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Za druge logacije ne znam, ali znam da se može obaviti u VIP centrima.
Bookmarks