Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 52 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 201 do 225 od 1283
    Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vwgolf3 Pregledaj post
    Nisam vise pametan sta napraviti, ovo mi previse, moram nekako smanjiti racune, ... ili sad odmah ... ili odoh na bonove kad ionako mob.moram na njuskalu kupovati.
    da sam ja ti - već bi 25.7.2011. prepolovio cijenu tarife Obitelji L s 250 na 125 i uštedio 8 mj x 125 kn = 1000 kn. ja sam to učinio za sve članove moje obitelji, a ti nisi jer i dalje taktiziras.

da sam ja ti - još bi u studenome 2011. kupio Galaxy S2 za 8 kn ili iPhone4s 32 gb za 98 kn i potom ugovorio plaćanje pretplate umanjene za 50%. ja sam to učinio svim članovima moje obitelji, a ti nisi jer i dalje taktiziras.

da sam ja ti - kupio bi od 12. do 17. ožujka 2012. HTC Sensation za 598 kn ili iPhone 4s 16 gb za 998 kn u total xxl, pa od 19. do 21. ožujka 2012. formirao obitelj XXL i ostvario -50% na pretplatu. preprodajom HTC Sensationa ili iPhone 4s 16 gb za gotovo 3.000 kn podmirio bih si troškove pretplate za idućih godinu dana

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Memphis Pregledaj post
    Edit; kaj nije EXTRA total M 150 kn? to je 50 kn razlike? Kaj ne?
    vidi post #192:
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    plan akcije (prijedlog ispravljacha):
    5) iduće dvije godine plaćat ćeš 95 kn mjesečnu pretplatu tarife M
    alternativa
    2) iduće dvije godine plaćat ćeš 110 kn mjesečnu pretplatu u tarifi S
    razlika je 15 kn/mj u minusu, a ne 50 kn/mj u plusu

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da sam ja ti - već bi 25.7.2011. prepolovio cijenu tarife Obitelji L s 250 na 125 i uštedio 8 mj x 125 kn = 1000 kn. ja sam to učinio za sve članove moje obitelji, a ti nisi jer i dalje taktiziras.

da sam ja ti - još bi u studenome 2011. kupio Galaxy S2 za 8 kn ili iPhone4s 32 gb za 98 kn i potom ugovorio plaćanje pretplate umanjene za 50%. ja sam to učinio svim članovima moje obitelji, a ti nisi jer i dalje taktiziras.

da sam ja ti - kupio bi od 12. do 17. ožujka 2012. HTC Sensation za 598 kn ili iPhone 4s 16 gb za 998 kn u total xxl, pa od 19. do 21. ožujka 2012. formirao obitelj XXL i ostvario -50% na pretplatu. preprodajom HTC Sensationa ili iPhone 4s 16 gb za gotovo 3.000 kn podmirio bih si troškove pretplate za idućih godinu dana
    25.7. nažalost nisam ni znao da se to može, da jesam sigurno bi to napravio! JBG, moja greška!
    tek sam krajem studenog, početkom prosinca išao gledati šta da uzmem jer sam tada trebao moći produžiti ugovor...

Taktiziram jer me od tada zavlače u t-centrima, jer mi nije svejedno potpisati ugovor na 2god.na veliku tarifu i još skupo platiti mob.
    ja majmun i dalje taktiziram, i dalje neznam šta napravit, jel na bonove ili potpisat novi ugovor ili ostat na pretplati bez potpisivanja...
    da je sve bilo OK i da su barem pročitali svoje uvjete ili slušali šta pričam imo bi sad SII za 8kn, ili 4S kad je bio 398kn, prodo ga i osto sa 3000kn u đepu i ostavio si 3GS još koji mjesec... ili prodo 3GS pa si ostavio njegovih 1000kn... nebitno, zajeb.su me i oni i malo sam se sam svojim neznanjem...

i da, kad smo kod 4S, na netu je 998kn, a kaže gospođa u t-centru da je poskupio i da je 1098kn - 4S 16GB na 4mj u total XXL

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10.3.2012.
    4S, na netu je 998kn, a kaže gospođa u t-centru da je poskupio i da je 1098kn - 4S 16GB na 4mj u total XXL
    14.3.2012.
    niti poskupio. niti na netu, niti u t-centru.
    poskupio je, ali 23. ili 24.12.2011.
    s 398 na 998 kn u total XXL, ugovor na 24 mj.
    s 1298 na 1598 kn u total XL, ugovor na 24 mj.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.1.2012.
    Danas produžena akcija. Traje do 31. ožujka 2012. (prijenos pretplatničkog broja iz druge mreže i ugovaranje OTPO-a na T-Mobile)
    Moja preporuka ...
    b) najkasnije 19.3.2012. podnijeti zahtjev za formiranje Extra Obitelji gdje će ... pretplatnički broj koji se prenosi iz druge mreže (Tele2 ili VIPnet) i koji donosi -50% popusta na pretplatu iduća 24 mj
    Skratili rok prelaska iz Tele2 u T-Mobile na svega 3 radna dana. Tako da je krajnji rok za podnošenje zahtjeva u T-Centru 28.3.2012. kako bi broj prešao 31.3.2012. te bi se moglo pristupiti akciji -50% 24 mj

Što se tiče prelaska iz VIPneta postoji problem da oni odugovlače te da će prelazak biti moguć tek u travnju, bez obzira jeste li zahtjev predali ili to tek planirate učiniti. Dakako, to se ne odnosi na sve, ali računajte da postoje i takvi slučajevi. No, koliko je sada poznato u travnju se akcija ne nastavlja (osobna saznanja), pa tko misli prepoloviti pretplatu u T-Mobileu mora s time računati.

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bio u t-mobile i OPET gospoda kaze da nije moguce ostvariti popust 50% ako u postojecu tarifu dodam pretplatnicki tele2 broj.
    Kaze samo pri novom potpisivanju ugovora se popust moze ostvariti.
    Krasno, sad dok im opet uspijem dokazati i ako uspijem prode akcija!
    Sva sreca pa 18.4. istice ugovor pa mogu pa-pa nesposobnom osoblju!
    Samo me zanima kome se mogu zalit sto im je osoblje nesposobno i sto nisam zbog njih dobio mob.na vrijeme, sad popust na pretplatu...upravi vodovoda osjecko-baranjske zupanije pretpostavljam...

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bio u t-mobile i OPET gospoda kaze da nije moguce ostvariti popust 50% ako u postojecu tarifu dodam pretplatnicki tele2 broj.
    Kaze samo pri novom potpisivanju ugovora se popust moze ostvariti.
    Krasno, sad dok im opet uspijem dokazati i ako uspijem prode akcija!
    Sva sreca pa 18.4. istice ugovor pa mogu pa-pa nesposobnom osoblju!
    Samo me zanima kome se mogu zalit sto im je osoblje nesposobno i sto nisam zbog njih dobio mob.na vrijeme, sad popust na pretplatu...upravi vodovoda osjecko-baranjske zupanije pretpostavljam...
    Proculo se da prelazis na brutalnu pa se zainatili i zele ti uzeti zadnju lipu :~)
    Ma jednostavno je. Isprinaj:
    http://www.t-mobile.hr/pdf/U-promo-p...enos-broja.pdf
    I dokazi da si bolji od njih na njihovom terenu.
    Citava hrvatska je uz tebe. Pa nece valjda istok zemlje biti zadnja oaza gdje su djelatnici t-centra uspjeli uvjeriti korisnike da je usmena predaja pokvarenih telefona iznad pisanih pravila njihove kompanije.

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to sam imo na mobu i pokazo im, ali se oni ograđuju i dalje da je samo za nove

1. Svi pretplatnici koji u promotivnom razdoblju od 25. srpnja 2011.godine do 31. ožujka 2012. godine prenesu svoj broj iz drugih pokretnih elektroničkih komunikacijskih mreža u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d. (dalje: HT), odnosno podnesu zahtjev za prijenos broja te postanu T-Mobile pretplatnici, HT će u dodijeliti popust od 50% na mjesečnu naknadu odabrane tarife kroz 12 ili 24 mjeseca. Navedenu pogodnost novi T-Mobile pretplatnici mogu ostvarivati potpisom ugovora na 12 ili 24 mjeseca.

5. Popust se aktivira u trenutku kada korisnik potpisuje ugovor (nakon što je zahtjev za prijenosom broja potvrđen). Korisnik, da bi dobio ovu ponudu, mora od trenutka podnošenja zahtjeva za prijenos broja u roku od 40 dana doći potpisati ugovor, u protivnom neće dobiti ovu ponudu.

i kažu da je moj ugovor već potpisan kakav je i da se tu nemože ništa mjenjati!

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.1.2012.

Skratili rok prelaska iz Tele2 u T-Mobile na svega 3 radna dana. Tako da je krajnji rok za podnošenje zahtjeva u T-Centru 28.3.2012. kako bi broj prešao 31.3.2012. te bi se moglo pristupiti akciji -50% 24 mj

Što se tiče prelaska iz VIPneta postoji problem da oni odugovlače te da će prelazak biti moguć tek u travnju, bez obzira jeste li zahtjev predali ili to tek planirate učiniti. Dakako, to se ne odnosi na sve, ali računajte da postoje i takvi slučajevi. No, koliko je sada poznato u travnju se akcija ne nastavlja (osobna saznanja), pa tko misli prepoloviti pretplatu u T-Mobileu mora s time računati.
    Dali je taj rok od 3 dana potvrdjen nekim dokumentom/pravilnokom ili je to zakljucak iskustva?
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Darda Pregledaj post
    Dali je taj rok od 3 dana potvrdjen nekim dokumentom/pravilnokom ili je to zakljucak iskustva?
    Mislio sam ti odgovoriti 'zakljucak iskustva', kad ono danas me tele2 obavijestio da će prijenos broja biti izvršen sutra, a trebali danas. Dakle, prijenos broja koji sam napravio početkom ožujka riješen je u roku od 7 radnih dana. Sredinom ožujka mi je to uspjelo u 3 r.d., a sada (sutra) 4 r.d.

oni ograđuju i dalje da je samo za nove
    Ogradjuju se jer neznaju. Moje iskustvo mi daje za pravo da kažem da znam. Inace, kad dodjem u neki t-centar gdje me ne znaju i kažu da se nešto ne može ja ih zamolim da to naprave te im napomenem da ja preuzimam odgovornost za moguću štetu koja može nastati. U načelu, djelatnici u t-centrima i pogotovo u službi za privatne korisnike su neinformirani i ne znaju tumačiti specifikacije tarifnih paketa/modela i uvjete promotivnih ponuda
    Zadnji uredio ispravljach : 21-03-2012 u 14:59

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo napokon danas uspio, samo nije bilo moguće otvoriti plan 0, nego knock 50, al nema veze, za 3 dana neće biti velik račun.
    i što se t-mobile tiče nije bilo moguće dodati još jednog (tele2) člana da bude bez ugovorne obveze, nego sam moro potpisati na min.12 mjeseci i uzeti mob.

i kaže lik da nema veze kad se prijenos odradi, 3, 5 ili 7 dana, nego kad se podnese zahtjev, tako da po tome se može i 31.podnjet zahtjev i ostvariti -50%.

nadam se što prije manjim računima

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.757, Nivo: 28
    Bodovi: 13.757, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ogradjuju se jer neznaju. Moje iskustvo mi daje za pravo da kažem da znam. Inace, kad dodjem u neki t-centar gdje me ne znaju i kažu da se nešto ne može ja ih zamolim da to naprave te im napomenem da ja preuzimam odgovornost za moguću štetu koja može nastati. U načelu, djelatnici u t-centrima i pogotovo u službi za privatne korisnike su neinformirani i ne znaju tumačiti specifikacije tarifnih paketa/modela i uvjete promotivnih ponuda
    Tocno. Ja i dvoje djelatnika smo rijec po rijec prelazili specifikaciju obiteljske tarife da utvrdimo da Extra Mix M moze odmah u obitelj cak i ako se uzme mob. Pojma o tome nisu imali.

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vwgolf3

....i kaže lik da nema veze kad se prijenos odradi, 3, 5 ili 7 dana, nego kad se podnese zahtjev, tako da po tome se može i 31.podnjet zahtjev i ostvariti -50%.....

Uvjeti korištenja promotivne ponude za prijenos broja u
    pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu
    Hrvatskog Telekoma d.d.

5. Popust se aktivira u trenutku kada korisnik potpisuje ugovor (nakon što je zahtjev za prijenosom broja potvrđen). Korisnik, da bi dobio ovu ponudu, mora od trenutka podnošenja zahtjeva za prijenos broja u roku od 40 dana doći potpisati ugovor, u protivnom neće dobiti ovu ponudu.

Sto znaci da se moze zahtjev 31.03. podnijeti, a potpisati ugovor na 24 mj. mozes i 40-ti dan nakon podnosenja zahtijeva da bi jos ostvario popust od 50%.
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da opet malo podijelim moja iskustva iz prakse:

Pitanje1 poslano/prituzba poslano na SZK:

Postovani, napravio sam 28.02. zahtjev za rasformiranje Flex obitelji 200, nositelj u Extra total L tarifu, a clana u Extra mix M tarifu, mozete mi reci u kakvom statusu je trenutno taj prijenos. Isto tako sam 28.02.na brojeve rezervirao uredjaje SGS+ kada im je bila cijena za Extra total L 8kn, a za Extra mix M 898kn. Jucer sam dobio od Vas na mob 098/xxx poruku da je zaprimljen moj prigovor, gdje bi se trebalo odluciti mogu li dobiti uredjaje po cijeni kada se izvrsila rezervacija. Kakav je tu status, jer sam jucer saznao da ima slucaja gdje se uvazila prituzba i mobilni uredjaji su dodjeljeni jos po staroj cijeni? Tako da bi Vam bio zahvalan ako biste uvazili i moj prigovor. Hvala! S postovanjem, xxx

Odgovor 1

Poštovani gospodine xxx,
    zahvaljujemo na Vašem upitu te Vam u nastavku dostavljamo odgovor.
    Detaljnom provjerom Vaših pretplatničkih brojeva 099/xxx i 098/xxx utvrđeno je kako su predmetni brojevi i dalje uključeni u Flex obitelj 200 tarifni paket te nam nije vidljiv zahtjev za raskidom obiteljske tarife i prijelaz na pojedinačne EXTRA tarifne modele. Slijedom navedenog, ljubazno Vas molimo da se uputite u najbliži T-Centar kako biste izvršili navedeno.
    Nadalje, vaš prigovor u svezi cijene uređaja Samsung Galaxy S+ je trenutno u procesu odrade te ćete po rješenju istog biti obaviješteni u najkraćem mogućem roku. Slijedom navedenog, ljubazno Vas molimo za Vaše cijenjeno strpljenje i razumijevanje.
    Iskreno se nadamo da smo Vam pružili korisne informacije, a u slučaju potrebe za dodatnim objašnjenjima bit će nam zadovoljstvo ako se obratite na istu e-mail adresu ili navedene kontakt brojeve.

Pitanje 2 tj. moj odgovor

Postovani,

danas sam bio u T-Centru i ponovo je poslan isti zahtjev za rasformiranje Flex obitelji koji je napravljen 28.02. Nadam se da ce se od tog dana i racunati moj zahtjev,a ne danasnji.
    Isto tako se nadam da cete me u sto kracem roku obradovati sa dobrim vijestima sto se tice prigovora na ciijene uredjaja, koji je naravno jedan od najvecih kriterija moje odluke za zasnivanje nova dva pretplatnicka ugovora na 24mjeseca.
    Hvala!

Konacni Odgovor:

Poštovani gospodine xxx,

temeljem Vašeg prigovora u vezi s promjenom cijene uređaja Samsung Galaxy S+, uz zasnivanje pretplatničkog odnosa na 24 mjeseca, na tarifnom modelu „Extra total L“ za pretplatnički broj 098/xxx, i „Extra mix M“ za pretplatnički broj 099/xxx, napominjemo da je ponuda mobilnih uređaja definirana službenim cjenikom, koji je, sukladno Općim uvjetima podložan promjenama. Svakako, na T-Mobile službenoj Internet stranici navedena je točna informacija o cijeni pojedinog mobilnog uređaja. Međutim, s obzirom da se cijene mobilnih uređaja određuju u skladu s cijenama dobavljača te potrebama na tržištu, T-Mobile je bio primoran korigirati cijene uređaja u svojoj ponudi. Stoga, prilikom kupovine uređaja plaćate cijenu koja je aktualna u trenutku kupovine.

Primjerice, uređaji u EXTRA Total tarifama su u prosjeku 300-400 kuna povoljniji u odnosu na ostale cijene na tržištu.

Napominjemo i da postojeći korisnici zamjenom bodova u T-Clubu mogu ostvariti popust na uređaj do 600,00 kn i time ostvariti značajnu uštedu.

Svjesni Vašeg mišljenja i viđenja situacije, iskreno žalimo zbog nezadovoljstva koje je dovelo do ovog prigovora, međutim, nakon navedenih provjera i zaključaka koji su proizašli iz istih, nismo u mogućnosti udovoljiti Vašem zahtjevu za dodatnim umanjenjem cijene novog mobilnog uređaja.

Nadalje, evidentirano je da ste dana 28. veljače 2012. godine zatražili raskid Flex Obitelj tarifnog paketa, isto je izvršeno sa zakašnjenjem odnosno dana 13. ožujka 2012. godine te su toga dana pretplatnički brojevi 098/xxx i 099/xxx prebačeni na privremenu tarifu, sukladno pravilima poslovanja HT d.d. Stoga će na Računu elektroničkih komunikacijskih usluga za mjesec ožujak 2012. godine, biti obračunate korištene usluge s pretplatničkih brojeva, od 13. ožujka 2012. godine do kraja obračunskog razdoblja, tj. do 31. ožujka 2012. godine.

Napominjemo, kako je raskid obitelji napravljen sa zakašnjenjem, na čemu se iskreno ispričavamo, izvršili smo financijsko odobrenje na računu za mjesec veljaču 2012. godine za pretplatnički račun broj xxx/000 u iznosu od 210,00 kn. Ljubazno Vas molimo da račun za mjesec veljaču umanjite za iznos odobrenja te uplatite u preostalom iznosu od 20,00 kn.

U nadi da ste zadovoljni ponuđenim rješenjem srdačno Vas pozdravljamo.

S poštovanjem

Voditelj u Sektoru za usluge privatnim korisnicima
    Ixxx Pxxx

....a sada cu u sljedece postu opisati nastale probleme radi njihovoh propusta....

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...nakon odbijanja mog prigovora da dobijem uredjaje po staroj cijeni, odlucio sam se kupiti druge uredjaje a ne SGS+, tako da sam uzeo HTC Wildfire S i SE Live, potpisao ugovore 23.03....

E sada nastaju problemi, kada sam dosao 24.03. u T-Centar da oformim novu Extra obitelj L, nije bilo moguce isto napraviti, objasnjenje da nije moguce u jednom obracunskom razdoblju napraviti dva puta promjenu tarife, probali u T-Centru sve moguce ali sistem im nije odobravao, svaka cast djelatnicima u centru, stvarno su sve moguce probali... Odmh smo tamo pisali prigovor i poslali faksom, kada sam dosao doma jos jednom jedan prigovor mailom i na kraju jos jednom preko facebooka...

Prigovor sadrzi:
    Molbu da mi omoguce oformiranje Extra Obitelji L ovaj mjesec, naknadu dodatno nastalih troskova ako to neuspije ovaj mjesec i naravno 50% popusta za prijenos broja iz druge mreze kao clana, posto akcije traje do 31.03., pa se nadam da cu skoro dobiti kakav odgovor....

O detaljima ishoda cu vas informirati kada dobijem odgovor... ali se ovaj put nadam da cu dobiti pozitivan odgovor....

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bas mi je zao zbog tvojih problema, a vjeruj mi da ce i tebi za tri dana biti strasno zao sto si potpisao pretplatu i sto si se uopce trudio da potpises ugovor u roku...

17. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...u najgorem slucaju, ako mi nece priznati prigovor niti za jednu tocku, onda mi preostaje oformiti Extra obitelj L u travnju sa dva broja za koja sam potpisao ugovor na 24mj, pa nakon 6mj. preci na Extra Obitelj M (naravno uz nadu da ce do tada jos biti te tarife), a broj koji sam uzeo kod Tele2 na bretplatu Plan0 raskinuti sljedeci mjesec... Jedino tako si mogu donekle ublaziti nastalu stetu koje je nastala iz navedenih primjera, tj. radi neodradjenog posla u roku od strane T-mobile-a...
    A najgore cu se osjecati ako jos uz to sve dodje za uskrs neka luda ponuda (sto se nadam da nece), a ja se vezo na sljedeca 24mj., i uz sve kombiniranje dobio nesto sto sam mogao u svako doba napraviti. (Uz to sve sam ljut jos i na samog sebe sto sam na sve to predugo cekao, amogao sam to sve pokrenuti i prije 6mj....)
    Sta je tu je.... vidjet cemo sto ce biti... :-(

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...da ste 28. veljače 2012. godine zatražili raskid Flex Obitelj tarifnog paketa, isto je izvršeno sa zakašnjenjem odnosno dana 13. ožujka 2012. godine....
    ...Uz to sve sam ljut jos i na samog sebe sto sam na sve to predugo cekao, a mogao sam to sve pokrenuti i prije 6 mj ...
    Nažalost to se zna desiti kad se radi u posljednji trenutak. Darda, nadam se da će ti izaći u susret i spojiti extra obitelj L u ozujku.
    Zadnji uredio ispravljach : 28-03-2012 u 23:32

20. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bio sam danas u T-mobileu s namjerom da iskoristim preostale bodove na popust nekog uređaja (simpa paketa) i odem u drugu mrežu. Kako mi ugovor ističe za manje od mjesec dana mislio sam prijeći na tele2 smart (bonovi). Teta na šalteru je odmah nanjušila moju namjeru te mi je odmah napravila set kombinacija da ostanem u t-mobile. Prvo je bilo da prebacim priključak na sebe jer glasni na moju tetu da dobim neki popust od 50% na tarife za mlade, drugo da imam neku flat opciju prema svim ht uslugam (fiksna i mobiteli) i treće da ću ostvarit veći popust na uređaj. Teta mi nije djelovala baš uvjerljivo nego više onog tipa samo da proda. E sad reko ajde razmislit ću ali evo došo doma i odmah ošo na t-mobile i piše da ta akcija flat traje do 01.04.2012. wtf? Treba mi net, novi 3g telefon i što više besplatnih minuta prema svim mrežama. Da li se isplati potpisat ponovo robiju na 2 godine?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...imam neku flat opciju prema svim ht uslugam (fiksna i mobiteli) ... piše da ta akcija flat traje do 01.04.2012.
    Neograničena priča = neograničen broj besplatnih minuta prema T-Mobile i svim nepokretnim mrežama u Hrvatskoj uz naknadu za uspostavu poziva od 0,29 kn. Ukoliko je aktiviraš nakon 1.4. naplatit će ti 20 kn trošak aktivacije, a do tada nema ne naknade.

Da li se isplati potpisat ponovo robiju na 2 godine?
    Koji uređaj? koja cijena? trajni nalog ili ne? hoćeš li za 2 godine imati 28 godina ili ranije? je li ti 150 besplatnih min/mj prema ostalim mrežama dovoljno? a 512 mb/mj? a 50 besplatnih sms-a?
    Pa nije tek tako jednostavno odgovoriti na tvoje pitanje.

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neograničena priča = neograničen broj besplatnih minuta prema T-Mobile i svim nepokretnim mrežama u Hrvatskoj uz naknadu za uspostavu poziva od 0,29 kn. Ukoliko je aktiviraš nakon 1.4. naplatit će ti 20 kn trošak aktivacije, a do tada nema ne naknade.

Koji uređaj? koja cijena? trajni nalog ili ne? hoćeš li za 2 godine imati 28 godina ili ranije? je li ti 150 besplatnih min/mj prema ostalim mrežama dovoljno? a 512 mb/mj? a 50 besplatnih sms-a?
    Pa nije tek tako jednostavno odgovoriti na tvoje pitanje.
    Aha, znači tako ... onda to flat ni ne računam.
    Treba mi sljedeće, optimanlo 1GB prometa i što više minuta prema svim mrežama uz što povoljniju naknadu tu se pronalazim u tele2 smart, a problem mi je novi uređaj! Treba biti 3G jer ću se spajat na laptop preko mobitela. Kod t-mobile sam gledao nokiju Ashu 300. Što se tiče t-mobile imat ću godine za popust ali znao sam da je neka kombinacija oko toga. Daj mi reci jel znaš da li se mogu bodovi iskoristi za popust u ovim paketima koji su u "super ponudi"? Jer bi htio iskoristi bodove za kupnju uređaja vidim da imaju SE Cedar u ponudi za 400 kn njega bi uzo pa dekodiro i prenio broj u tele2!

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da li se mogu bodovi iskoristi za popust u ovim paketima koji su u "super ponudi"?
    da - ako je pitanje za pretplate.
    ne znam - ako je pitanje za simpa pakete. (pitaj HT putem facebooka - odgovor ti dolazi u tren oka)

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pitao sam preko službenog maila pa su mi odgovorili sasvim nešto 10-to, tipa kako mogu iskoristit bodove i na koji način, pitao sam preko facebooka dobio sam odgovor da pošaljem mail, poslao sam mail da mi konktetno odgovore ali još nisam dobio odgovor, pretpostavljam da je to suptilno NE.

EDIT; dobio sam odgovor, naravno ne može se!
    Zadnji uredio Memphis : 29-03-2012 u 16:25

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2012
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav svima! Novi sam na forumu i imam jedno pitanje.

U sijecnju 2011. sam produzio svoj ugovor kod tmobilea uz tarifu iTarifu 150 i uzeo sam mob galaxy s. Dakle sada je proslo 15 mjeseci i zanima me kada mogu opet produziti pretplatu i uzeti novi mob.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maci3243 Pregledaj post
    U sijecnju 2011. sam produzio ugovor uz iTarifu 150 i uzeo sam galaxy s. proslo je 15 mjeseci i zanima me kada mogu opet produziti pretplatu i uzeti novi mob.
    - u srpnju 2011. mogao si kupiti još jedan mobitel te oformiti Extra Obitelj i plaćati samo jednu pretplatu, a dvije radijske frekvencije. to možeš i sada
    - od 25. srpnja 2011. mogao si u Extra Obitelj pridužiti pretplatnički broj iz druge mreže, kupiti još jedan mobitel te ostvariti -50% na pretplatu. to možeš i sada

ŠTO TI ZAPRAVO ŽELIŠ?
    ČEKATI JOŠ 6 MJ DA STEKNEŠ UVJETE ZA PRIJEVREMENO PRODUŽENJE?
    ČEKATI JOŠ 9 MJ DA STEKNEŠ UVJETE ZA REDOVNO PRODUŽENJE?

+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 52 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. MAX ADSL- zasnivanje pretplatnićkog odnosa
    By Inovator in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-05-2010, 15:20
  2. Produženje pretplate
    By Dr. Beast in forum Tele 2
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 30-03-2009, 08:07
  3. produzenje ugovora?
    By smogovac in forum T - Mobile
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 21-01-2009, 00:49
  4. Produzenje lijecnickog
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé