Evo da opet malo podijelim moja iskustva iz prakse:
Pitanje1 poslano/prituzba poslano na SZK:
Postovani, napravio sam 28.02. zahtjev za rasformiranje Flex obitelji 200, nositelj u Extra total L tarifu, a clana u Extra mix M tarifu, mozete mi reci u kakvom statusu je trenutno taj prijenos. Isto tako sam 28.02.na brojeve rezervirao uredjaje SGS+ kada im je bila cijena za Extra total L 8kn, a za Extra mix M 898kn. Jucer sam dobio od Vas na mob 098/xxx poruku da je zaprimljen moj prigovor, gdje bi se trebalo odluciti mogu li dobiti uredjaje po cijeni kada se izvrsila rezervacija. Kakav je tu status, jer sam jucer saznao da ima slucaja gdje se uvazila prituzba i mobilni uredjaji su dodjeljeni jos po staroj cijeni? Tako da bi Vam bio zahvalan ako biste uvazili i moj prigovor. Hvala! S postovanjem, xxx
Odgovor 1
Poštovani gospodine xxx,
zahvaljujemo na Vašem upitu te Vam u nastavku dostavljamo odgovor.
Detaljnom provjerom Vaših pretplatničkih brojeva 099/xxx i 098/xxx utvrđeno je kako su predmetni brojevi i dalje uključeni u Flex obitelj 200 tarifni paket te nam nije vidljiv zahtjev za raskidom obiteljske tarife i prijelaz na pojedinačne EXTRA tarifne modele. Slijedom navedenog, ljubazno Vas molimo da se uputite u najbliži T-Centar kako biste izvršili navedeno.
Nadalje, vaš prigovor u svezi cijene uređaja Samsung Galaxy S+ je trenutno u procesu odrade te ćete po rješenju istog biti obaviješteni u najkraćem mogućem roku. Slijedom navedenog, ljubazno Vas molimo za Vaše cijenjeno strpljenje i razumijevanje.
Iskreno se nadamo da smo Vam pružili korisne informacije, a u slučaju potrebe za dodatnim objašnjenjima bit će nam zadovoljstvo ako se obratite na istu e-mail adresu ili navedene kontakt brojeve.
Pitanje 2 tj. moj odgovor
Postovani,
danas sam bio u T-Centru i ponovo je poslan isti zahtjev za rasformiranje Flex obitelji koji je napravljen 28.02. Nadam se da ce se od tog dana i racunati moj zahtjev,a ne danasnji.
Isto tako se nadam da cete me u sto kracem roku obradovati sa dobrim vijestima sto se tice prigovora na ciijene uredjaja, koji je naravno jedan od najvecih kriterija moje odluke za zasnivanje nova dva pretplatnicka ugovora na 24mjeseca.
Hvala!
Konacni Odgovor:
Poštovani gospodine xxx,
temeljem Vašeg prigovora u vezi s promjenom cijene uređaja Samsung Galaxy S+, uz zasnivanje pretplatničkog odnosa na 24 mjeseca, na tarifnom modelu „Extra total L“ za pretplatnički broj 098/xxx, i „Extra mix M“ za pretplatnički broj 099/xxx, napominjemo da je ponuda mobilnih uređaja definirana službenim cjenikom, koji je, sukladno Općim uvjetima podložan promjenama. Svakako, na T-Mobile službenoj Internet stranici navedena je točna informacija o cijeni pojedinog mobilnog uređaja. Međutim, s obzirom da se cijene mobilnih uređaja određuju u skladu s cijenama dobavljača te potrebama na tržištu, T-Mobile je bio primoran korigirati cijene uređaja u svojoj ponudi. Stoga, prilikom kupovine uređaja plaćate cijenu koja je aktualna u trenutku kupovine.
Primjerice, uređaji u EXTRA Total tarifama su u prosjeku 300-400 kuna povoljniji u odnosu na ostale cijene na tržištu.
Napominjemo i da postojeći korisnici zamjenom bodova u T-Clubu mogu ostvariti popust na uređaj do 600,00 kn i time ostvariti značajnu uštedu.
Svjesni Vašeg mišljenja i viđenja situacije, iskreno žalimo zbog nezadovoljstva koje je dovelo do ovog prigovora, međutim, nakon navedenih provjera i zaključaka koji su proizašli iz istih, nismo u mogućnosti udovoljiti Vašem zahtjevu za dodatnim umanjenjem cijene novog mobilnog uređaja.
Nadalje, evidentirano je da ste dana 28. veljače 2012. godine zatražili raskid Flex Obitelj tarifnog paketa, isto je izvršeno sa zakašnjenjem odnosno dana 13. ožujka 2012. godine te su toga dana pretplatnički brojevi 098/xxx i 099/xxx prebačeni na privremenu tarifu, sukladno pravilima poslovanja HT d.d. Stoga će na Računu elektroničkih komunikacijskih usluga za mjesec ožujak 2012. godine, biti obračunate korištene usluge s pretplatničkih brojeva, od 13. ožujka 2012. godine do kraja obračunskog razdoblja, tj. do 31. ožujka 2012. godine.
Napominjemo, kako je raskid obitelji napravljen sa zakašnjenjem, na čemu se iskreno ispričavamo, izvršili smo financijsko odobrenje na računu za mjesec veljaču 2012. godine za pretplatnički račun broj xxx/000 u iznosu od 210,00 kn. Ljubazno Vas molimo da račun za mjesec veljaču umanjite za iznos odobrenja te uplatite u preostalom iznosu od 20,00 kn.
U nadi da ste zadovoljni ponuđenim rješenjem srdačno Vas pozdravljamo.
S poštovanjem
Voditelj u Sektoru za usluge privatnim korisnicima
Ixxx Pxxx
....a sada cu u sljedece postu opisati nastale probleme radi njihovoh propusta....

Odgovori uz citat
Bookmarks