Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 8 od 52 PrvaPrva ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 176 do 200 od 1283
    Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vwgolf3 Pregledaj post
    ...na simpu uzeti mob. i 1.3. taj broj postaviti kao nositelja nove obitelji. OPET i u ovom centru naišao na problem i kaže gospodin da to NIJE moguće, da moram biti 6 mjeseci na XXL ili 12 u slučaju iphonea da bi si tu novu pretplatu prebacio kao nositelja nove obitelji
    šteta što nisam bio s tobom, jer da jesam rekao bih mu slijedeće:

"Specifikacija EXTRA tarifnih modela", članak 19. "…Ukoliko Pretplatnici prilikom ulaska u jednu od navedenih tarifa postaju nositelj, u tom slučaju ne vrijedi ograničenje navedeno u ovoj točki."

Ako bi me pitao koje je to ograničenje, rekao bi mu:
    "Pretplatnici koji koriste EXTRA total XXL Tarifne modele imati će
    mogućnost ulaska u grupne tarife nakon 6 plaćenih Računa. Ukoliko su uz potpis OTPO-a Pretplatnici kupili iPhone uređaj,
    imati će mogućnost ulaska u grupne tarife nakon plaćenih 12 Računa"

ako bi me pitao gdje je to objavljeno rekao bi mu:
    http://www.t-mobile.hr/pdf/S_tarifa_EXTRA.pdf

e sad, gdje je moglo nastati nerazumijevanje:
    Možda je golf3 rekao "na simpu uzeti mob. i 1.3. taj broj postaviti kao nositelja nove obitelji!". Da je to meni rekao i ja bi ga malo sumnjičavo gledao.

Trebao je reći ovako:
    "u veljači ili ožujku na total XXL uzeti mob. i tijekom ožujka total XXL postaviti za nositelja obitelji XXL".
    uostalo, golf3 napisao sam ti što i kako treba, vidi: #148

= Citat = Izvorno postao vwgolf3 Pregledaj post
    "sustav neda" iz nove pretplate XXL u Nositelj obitelji XXL
    Laže!
    meni je to uspjelo u [nadopisano 5.3.2012.: ozujku,] veljači (prošlog tjedna), u prosincu, studenome, rujnu i srpnju 2011. za različite brojeve koji su ugovorili OTPO i kupili top smartphone na Total L/XL/XXL pa idući mjesec postali nositelji Obitelji L/XL/XXL.
    Zadnji uredio ispravljach : 05-03-2012 u 23:20

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.757, Nivo: 28
    Bodovi: 13.757, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isto sam i ja imao natezanja jucer. Uzimam galaxy S+ na Mix M, i frajer mi tvrdi da ne moze u obitelj odmah, nego nakon 6 mjeseci. Onda smo printali specifikaciju, i lijepo rijec po rijec clanka 9. prolazili, kao u specijalnoj skoli. "....moci ce uci, ne vrijedi za tarife koje gore nisu navedene, bla bla...." , pa onda slavodobitno on zakljuci, EEEE, al to je za nositelja. Ok, ajmo nazad, "...,kao clanovi istih,..."
    Pa je zvao seficu, pa sam i njoj sve objasnjavao. Na kraju smo zakljucili da se moze naravno.

Sramota da si (osim banaka) najprofitabilnija tvrtka u Hr ne moze priustit obrazovane zaposlenike. Ne trazim ja da oni isto sve znaju, al brate bar da znaju citat.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    NOKIA 5800
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.388
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.388, Nivo: 21
    Bodovi: 8.388, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzela danas supruga pretplatu u tele2 (plan0), a meni je izašla pretplata na mrak tarifi (imam 20.450 bodova).
    Kažu u T-centru (Vel. Gorica) da ne primaju rezervacije za S+
    Na 098 mislim uzeti Sony Ericsson Live u ektra mix M + 18000 bodova što je 198 kn. Ako uzmem preko weba trebalo bi na to ići -200 kn?
    095 bi stavio kao nositelja na Obitelj M i kupio još jedan Live za 598 kn.
    Ima li neka bolja kombinacija sa do 1.000 - 1.500 kn?
    Ne bi išao na neku veću pretplatu jer će brojeve koristiti djeca, a njima je važniji internet nego pozivi.
    Lp

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sost Pregledaj post
    ... Sony Ericsson Live u ektra mix M + 18000 bodova što je 198 kn. Ako uzmem preko weba trebalo bi na to ići -200 kn? ... i kupio još jedan Live... Ima li neka bolja kombinacija sa do 1.000 - 1.500 kn?
    Odakle ti to o dodatnom popustu od 200 kn preko weba?
    Kombinirati možeš samo ako nečeg ima, trenutno ima jako malo uređaja u ponudi

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    ako do 28.2.2012. napraviš što sam ti napisao…

vidi:

…u tom slučaju imaš rok do kraja ožujka.

Dakle, prvi S+ bi trebao kupiti do 21.3.2013. za 8 kn u Total L, potom 22.3.2012. podnijeti zahtjev za formiranje Obitelji L u kojoj bi drugi član bio broj iz Tele2, a koji bi trebao uzeti u Tele2 trgovini par dana ranije (vjeruj bolje je tako zadnjih dana promocije). OTPO na 095 broj bi trebao napraviti najkasnije 31.3.2012.

Drugi S+ možeš kupiti i kasnije (u ožujku ili travnju) za 898 kn-400 kn (12.000 b)=498 kn u Mix M. Ako ga kupiš u ožujku, a Mix M drugi dan prebaciš u Obitelj L nećeš platiti pretplatu za Mix M. Ako ga kupiš u travnju, a Mix M drugi dan prebaciš u Obitelj L, platit ćeš 135 kn za račun od ožujka.

ja se ne bih kladio da će T-Mobile produžiti promociju -50% nakon 31.3.2012. Bolje je do tada kupiti jedan mob (S+ ili Live ili ...) u Total L i oformiti Obitelj L u koju ćeš ubaciti broj iz Tele2 koji će ti donijeti -50%. Zato, čim prije napravi rezervaciju za S+ i još barem jedan uređaj u T-centru.

Darda, ujedno bih te pohvalio kako si brzo aposorbirao materiju i počeo davati drugima savjete po toj temi na drugom forumu. Čestitam! Ako si tako brzo shvatio ove jednostavne igre vjerujem da se u životu brzo uloviš ukoštac s financijskim iskušenjima ili ćeš ih brzo rješiti kad do njih dođeš.

Do sada sve napravljeno po planu i kako treba, odem danas na T-Mobile stranicu, pogledam cijene uredjaja, i skoro da nepadnem sa stolice.... cijena za SGS+ u Extra total L tarifi skocila sa 8KN na 998KN... a ja 28.02. napravio predbiljezbu za dva uredjaja, sad mislim da nece nista biti od kupnje istih, a pitanje je dali mi se isplati i ici na vezanje ugovorom ako necu imati neku mogucnost za dobar i povoljan mob. Cak sam rijesio i Tele2 Plan0 pretplatu.... i sada ovo poskupljenje uredjaja!!!
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za pocetak pozdrav svima. pratim dugo ovaj forum al nisam se do sada ragistrira. Zbog @ispravljach sam se registrirao da zahvalim covjeku na ideji koju sam bez ikakvih problema realizirao. VELIKO HVALA! Sto sam napravio?

4.3. - kupio 092 (na bonove) broj u trafici i jednim pozivom aktivirao karticu i broj
    5.3. - otisao u t-mobile na taj 092 broj zatrazio prijenos u t-m mrezu i zasnivanje tafire Obitelj L (250kn) i dobio popust 50% znaci 125kn. (broj ce biti aktiviran/prenesen u petak 9.3. ukoliko tomato ne bude odugovlacio (moguce je))
    - odmah zatrazio prebacivanje jedne poslovne pretplate(isteka ugovor) i jedne privatne pretplate (i300) u tu obitelj
    6.3. kupujem Samsung Galaxy Note za 3500kn putem oglasnika (novi uredjaj kupljen u slo telekomu s racunom i garancijom)

Sto sam dobio: u dosadasnje realne troskove od 550kn/mjesec + sta sam davao novaca za mobitele, sada cu imati realno poslovanje na nekih 200kn /mjesec. Ako u to dodam da ta dva navedena broja koriste i placaju dvi razlicite osobe, dobivam da cu svoj dio placat 100kn a razgovarat prakticki neograniceno. Na period od dvije godine to znaci da cu isplatit cijeli uredjaj i ustedit jos toliko samo za novce koje sada dajem t-m

Sto reci nego hvala na ideji i svakako preporucam i drugima da ovo naprave dok se jos moze

Par napomena i uputa:
    - 50% jeftinija tarifa se aktivira kad nositelj (u mom slucaju 092 broj) kupi mobitel. pa cu tako kupit neki mobitel od 1 ili 100kn i darovat starcima
    - mobitel se mora kupit u roku od mjesec dana od aktivacije broja
    - dok se mobitel ne kupi, nema popusta od 50%
    - u petak 9.3. kad se svi brojevi prebace u obitelj racun koji ce mi doci za 3. mjesec ce biti sljedeci: 9 dana ce bit obracunato po trenutnoj tarifi, a ostalih 22 dana u mjesecu po tarifi obitelj L
    - svi drugi clanovi obitelji su unutar obitelji bez ugovora ili s ugovorom u trajanju koji imaju sada (meni u jednom slucaju 10 mjeseci, u drugom 0)
    - ukoliko ste na i-tarifu uzeli iphone nemate pravo prec u obitelj dok ne istekne ugovor. (ja sam bio uzeo galaxy S pa sam moga)

S obzirom da je ovo meni puno pomoglo, nadam se da cu detaljnim opisivanjem i ja nekom drugom pomoc
    Zadnji uredio ankujund : 05-03-2012 u 19:08

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ankujund Pregledaj post
    mobitel se mora kupiti u roku od mjesec dana od aktivacije broja
    točno je 40 dana, ali to nije bitno kada se zna da promocija traje do 31.3.2012.

brinem se da si zabrljao.
    a) za prelazak prepaid broja (092) na T-Mobile pretplatu nema promocije -50%
    b) za nositelja Obitelji L trebao si postaviti postpaid broj iz Tele2 ili VIPneta i dobio bi -50% na pretplati za iduća 24 mj.
    c) dakle, još možeš popraviti stvar, ovako:
    6.3.2012. - u Tele2 trgovini zatražiš pretplatnički broj na tarifi Plan 0, bez ugovora i bez mobitela. istog dana otiđeš u T-centar i postaviš ga za nositelja Obitelji L u koju staviš svoja dva broja. Nakon 8 dana, kada dobiješ poruku da Obitelj čine ta tri broja te kada provjeriš da si spojio sve bodove (*154#) otiđeš u T-Centar kupiti uređaje (s popustom koji ćeš dobiti prilikom zamjene bodova) te ih možeš pokloniti ili prodati. što učiniti s 092 brojem? odmah čim ga prebaciš u T-Mobile zatraži trajno isključenje. platit ćeš 195 kn pretplate za ožujak (od 9. do 31.). hebiga, tih 195 kn će ti biti škola. škola što nosi pažljivo čitao moje upute.

Rezime:
    a) od 25.7.2011. do 31.3.2012. - traje akcija -50% na pretplatu tijekom 24 mj ukoliko se postpaid broj prebaci iz vipneta ili tele2 u t-mobile i ugovori OTPO na 24 mj

b) od ?.2011. do 30.4.2012. - traje akcija -50% na pretplatu za polovicu trajanja ugovora ukoliko se simpa broj prebaci u postpaid t-mobilea i ugovori OTPO na 12 ili 24 mj - ta promocija je uklonjena s web stranice T-Mobilea

c) od 12.9.2011. do 30.6.2012. - traje akcija -50% na pretplatu do 28 godine života ukoliko se ugovori OTPO na tarifi extra total S
    Zadnji uredio ispravljach : 05-03-2012 u 19:46

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pitao sam ja to i evo koji sam odgovor dobio:

Da li se mora preci s pretplate iz druge mreze u obitelj?

NE.Tako je bilo prije godinu dana. Sada se s bilo kojeg broja bilo bonova ili pretplate moze prec i osnovat obitelj?

JA: ja sam cuo da moze samo bon-bon a pretplata-pretplata
    ONA: ne, kazem ti, tako je bilo prije godinu dana
    JA: jel to 100%?
    ONA: 1000%

Zahtjev za obitelj je kreirana na 092 broj, papiri su ispred mene, 50% ce bit aktivirano za koji dan kad odem uzet neki sugavi mobitel od 8kn

DA, siguran sam da je 24 mjeseca jer me je to pitala i rekao sam, DA 24 mjeseca

EDIT:
    pita sam ja nju bas za pretplatu iz tele 2 (plan 0) ona mi govori, nemas potrebe to radit
    http://www.t-mobile.hr/pdf/U-promo-p...enos-broja.pdf

evo to potvrdjiva njemu pricu jer nigdi ne pise koji status u drugoj mrezi imas, nego biras 12 ili 24 kako zelis (isto kako biras na bilo kojoj drugoj tarifi/prduzenju/bilo sta)
    Zadnji uredio ankujund : 05-03-2012 u 20:45

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde bas javi kako je to proslo, kad prodje...jel

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naveo si ovaj link:
    http://www.t-mobile.hr/pdf/U-promo-p...enos-broja.pdf

Pises: "nigdi ne pise koji status u drugoj mrezi imas"

PITANJE: jesi li pročitao prvi članak, očito nisi pa ti ga dajem na znanje. Vidi:
    "1. Svi pretplatnici koji u promotivnom razdoblju od 25. srpnja 2011.godine do 31. ožujka 2012. godine prenesu svoj broj iz drugih pokretnih elektroničkih komunikacijskih mreža u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d. (dalje: HT), odnosno podnesu zahtjev za prijenos broja te postanu T-Mobile pretplatnici, HT će u dodijeliti popust od 50% na mjesečnu naknadu odabrane tarife ..."

Tomato (092) ne spada u skupinu "pretplatnici"

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja se nadam da sam ja u pravu cisto iz razloga da prodje sve ok

Isao sam ja tako i htio otvorit plan 0 al me ona uvjerila da ne treba i to je jedini razlog zasto sam to napravio jer je tako jednostavnije.

Danas cu ic kod nje i rec rezultat

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene zanima sad po novom nakon koliko se može produžiti ugovor u t-mobile? Ostala mi je još "jedan mjesečna nakanada" za podmirit? Jel mogu mjesec dana prije isteka produžit ugovor?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Memphis Pregledaj post
    nakon koliko se može produžiti ugovor u t-mobile? Ostala mi je još "jedan mjesečna nakanada" za podmirit? Jel mogu mjesec dana prije isteka produžit ugovor?
    pitaj SZK jer svatko od nas ima drugačije uvjete.
    o tome smo već pisali u ovoj temi. vidi postove: #6 i #7
    no, ako želiš iskoristiti promociju -50% 24 mj napiši mi tvoj primjer (tarifa sadašnja i ciljana buduća, ciljani mobitel, pridruženje članova obitelji i iz koje mreže...) pa ću ti navesti kako ćeš to izvesti u ožujku iako ti nedostaje jedan mjesec do isteka ugovora.
    31.3. ističe promocija -50%, a ukoliko čekaš taj jedan mjesec plaćat ćeš punu cijenu pretplate iduće 2 godine.
    Zadnji uredio ispravljach : 08-03-2012 u 16:59

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pitaj SZK jer svatko od nas ima drugačije uvjete.
    o tome smo već pisali u ovoj temi. vidi postove: #6 i #7
    no, ako želiš iskoristiti promociju -50% 24 mj napiši mi tvoj primjer (tarifa sadašnja i ciljana buduća, ciljani mobitel, pridruženje članova obitelji i iz koje mreže...) pa ću ti navesti kako ćeš to izvesti u ožujku iako ti nedostaje jedan mjesec do isteka ugovora.
    31.3. ističe promocija -50%, a ukoliko čekaš taj jedan mjesec plaćat ćeš punu cijenu pretplate iduće 2 godine.
    Radi se o samo jednom broju kojem mi ističe ugovorna obveza, sadašnja tarifa je EXTRA priča S, buduća bi bila EXTRA total S, željeni telefon je Nokia 300 na 24 mjeseca +6000 bodova!

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Radi se o samo jednom broju kojem mi ističe ugovorna obveza, sadašnja tarifa je EXTRA priča S, buduća bi bila EXTRA total S, željeni telefon je Nokia 300 na 24 mjeseca +6000 bodova!
    1. Jesi li nazvao SZK? Sto su ti rekli?
    2. Koliko imaš godina? (pitam zbog promocije -50% do 28 godine u total s)

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Jesi li nazvao SZK? Sto su ti rekli?
    2. Koliko imaš godina? (pitam zbog promocije -50% do 28 godine u total s)
    Nisam, ne glasi pretplata na mene. Osoba na koju glasi ima više od 28 godina!

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam, ne glasi pretplata na mene. Osoba na koju glasi ima više od 28 godina!
    plan akcije (prijedlog ispravljacha):
    1) u tele2 uzmi pretplatnički broj na tarifi plan0
    2) u t-centru zatraži prelazak 095 broja u t-mobile kao nositelja obitelji M u kojoj će drugi broj biti taj tvoj t-mobile broj i rezerviraj nokiju 300
    3) kad 095 prebace u t-mobile, formiraju obitelj i bude ti na raspolaganju 6000 bodova idi po nokiju koju ćeš platiti 148 kn
    4) u travnju ili kasnije možeš kupiti još jedan mob po članu obiteljske tarife
    5) iduće dvije godine plaćat ćeš 95 kn mjesečnu pretplatu tarife M

alternativa
    1) u travnju kupi nokiju 300 na tarifi total S za 98 kn zamjenom 6000 bodova
    2) iduće dvije godine plaćat ćeš 110 kn mjesečnu pretplatu u tarifi S

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plan akcije (prijedlog ispravljacha):
    1) u tele2 uzmi pretplatnički broj na tarifi plan0
    2) u t-centru zatraži prelazak 095 broja u t-mobile kao nositelja obitelji M u kojoj će drugi broj biti taj tvoj t-mobile broj i rezerviraj nokiju 300
    3) kad 095 prebace u t-mobile, formiraju obitelj i bude ti na raspolaganju 6000 bodova idi po nokiju koju ćeš platiti 148 kn
    4) u travnju ili kasnije možeš kupiti još jedan mob po članu obiteljske tarife
    5) iduće dvije godine plaćat ćeš 95 kn mjesečnu pretplatu tarife M

alternativa
    1) u travnju kupi nokiju 300 na tarifi total S za 98 kn zamjenom 6000 bodova
    2) iduće dvije godine plaćat ćeš 110 kn mjesečnu pretplatu u tarifi S
    Super, hvala
    zanima me ova alternativa, ja kad gledam cijenika dobivam nokiu 300 u zamjenu za 6000 bodova i 24mj. ugovor za 398 kn uz tarifu total s? Kako si ti izračunao 98? Jel to neki popusti za zadržavanje korisnka ili?

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na sluzbenom cijeniku Nokia 300 dodje uz pretplatu na tarifi Extra total s 298kn, sa zamjenom od 6000 bodova ti ispadne 98kn.
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja kad gledam cijenika dobivam nokiu 300 u zamjenu za 6000 bodova i 24mj. ugovor za 398 kn uz tarifu total s? Kako si ti izračunao 98?
    398 kn je cijena ako prelaziš sa simpe. ti ne prelaziš sa simpe pa nemoj to gledati.
    za tebe vrijedi:
    298 kn je bez zamjene bodova, a 98 je uz zamjenu 6000 bodova.
    nije loše uzeti na 12 mj jer je cijena samo 130 kn viša u odnosu na cijenu od ove na 24 mj.

no, nije mi jasno zašto plaćati 15 kn/mj više (u tarifi S) nego u uzeti tarifu gdje ćeš za manje kuna (15 mjesečno) dobivati više usluga (dodatnih 50 besplatnih sms-a i dodatnih 100 minuta besplatnih poziva prema svim mrežama u tarifi M)?
    Zadnji uredio ispravljach : 09-03-2012 u 13:53

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memphis, evo samo da ti kazem da ako u t-ma kupujes Nokiu 300 da uz nju mozes kupit ove bluetooth slusalice za 18kn:

http://www.nokia.com.hr/pronadjite-p...usalica-bh-105

(inace su cca 150kn).

Evo da se ja nadovezen na svoju temu i svom slucaj:
    Danas je sluzbeno sve prebaceno! Broj (092 - bonovi) je prenesen u t-m, postavljena tarifa obitelj L, kupio Nokiu 300 za 250kn (na trajni nalog) na 24 mjeseca!
    Nokiu sam kupio cisto iz razloga sto sam mora nesto kupit, a pored toga sam za sebe kupio Samsung galaxy Note preko oglasnika kojeg cu isplatit samo u razlici dosadasnje potrosnje i nove potrosnje..

Znaci ispravljach, mogu ti sluzbeno potvrdit iz svog slucaja da se i prelaskom bonovi-pretplata moze napraviti isto sto i s planom 0.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znaci ispravljach, mogu ti sluzbeno potvrdit iz svog slucaja da se i prelaskom bonovi-pretplata moze napraviti isto sto i s planom 0.
    zahtjev/ugovor koji si danas potpisao sadrzi li šifru "50% off 24 mjeseci"?
    ako sadrži, u slučaju ankujund se dogodio presedan, ako ne sadrži plaćat će 250 kn x 24 mj u obitelji L

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadrzi

EDIT:

kad budes u prilici svrati u t-m i pitaj ih da li se to moze i ima li razlike cisto da vidimo jel mene ova zeznila ili ne.
    Zadnji uredio ankujund : 09-03-2012 u 15:18

24. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Darda Pregledaj post
    Na sluzbenom cijeniku Nokia 300 dodje uz pretplatu na tarifi Extra total s 298kn, sa zamjenom od 6000 bodova ti ispadne 98kn.
    Aha, a gledo sam krivu tarifu!
    Memphis, evo samo da ti kazem da ako u t-ma kupujes Nokiu 300 da uz nju mozes kupit ove bluetooth slusalice za 18kn:
    http://www.nokia.com.hr/pronadjite-p...usalica-bh-105

(inace su cca 150kn).

E super, hvala uzet ću si to!
    398 kn je cijena ako prelaziš sa simpe. ti ne prelaziš sa simpe pa nemoj to gledati.
    za tebe vrijedi:
    298 kn je bez zamjene bodova, a 98 je uz zamjenu 6000 bodova.
    nije loše uzeti na 12 mj jer je cijena samo 130 kn viša u odnosu na cijenu od ove na 24 mj.

no, nije mi jasno zašto plaćati 15 kn/mj više (u tarifi S) nego u uzeti tarifu gdje ćeš za manje kuna (15 mjesečno) dobivati više usluga (dodatnih 50 besplatnih sms-a i dodatnih 100 minuta besplatnih poziva prema svim mrežama u tarifi M)?
    Ma znaš kaj to mi je od tete broj ona jako malo koristi mobitel čak i ova trenutna tarifa joj je čist dosta ali treba mi tarifa s internetom jer inače koristi tele2 mobilni internet na bonove pa bi nešto htio s kombinirat u pretplatničkoj tarifi tako da se spaja preko mobitela na net. Najrađe bi da pređe u tele2 na smart 100 ali treba joj novi 3G telefon, a u tele2 nema ništa povoljno za nove korisnike a tu ima 8000 bodova (zasad), pa gledam kako da to najbolje iskoristim za što manje para. Hvala.

Edit; kaj nije EXTRA total M 150 kn? to je 50 kn razlike? Kaj ne?
    Zadnji uredio Memphis : 09-03-2012 u 17:31

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo mene opet,
    Trenutno imam 2 broja u obitelji L
    Imam treci broj, simpu na bonove, na nju bi uzeo novi otpo na 24 mj., totalXXL i onda taj broj stavio kao nositelja obitelji, a kao clanove dodao ona 2 broja (nositelja i clana) koji imaju otpo jos 1 i jos 8 mj.

Dali je toliki problem to shvatiti?

Nakon 2 mjeseca lutanja po t centrima i objasnjavanja s neznam koliko djelatnika, cekanja u redu, nedostatkom mobitela kod njih, muke i nauke NAPOKON sam naisao na gospodu koja kaze da se to moze! NAPOKON, ali tek sada kad me SII kosta 1998kn umjesto 8kn! Pa di je do sada bila???
    Definitivno su puno previse poskupili mobove za moj ukus i jos uz to mi racuni 350-400kn za 2 broja...

Nisam vise pametan sta napraviti,
    ovo mi previse, moram nekako smanjiti racune, kad mobovi vise nisu 8kn neisplati mi se zbog niceg.
    ili sad kad mi istekne otpo za nositelja cekati koji mjesec (spustit se na Obitelji M), pa ako dode koja bolja tarifa potpisat
    ili sad odmah dodat tele2 da mi smanji racune pa na obitelji L cekat bolje dane (mjesec, dva, pet) bez novog otpo
    ili odoh na bonove kad ionako mob.moram na njuskalu kupovati.
    ili uzeti mob u total L pa onda u obitelj L samo dodati tele2 za 50% ako produze akciju dok meni istekne otpo za mjesec dana sto iskreno sumnjam, al ajd...

+ Odgovori na temu
Stranica 8 od 52 PrvaPrva ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. MAX ADSL- zasnivanje pretplatnićkog odnosa
    By Inovator in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-05-2010, 15:20
  2. Produženje pretplate
    By Dr. Beast in forum Tele 2
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 30-03-2009, 08:07
  3. produzenje ugovora?
    By smogovac in forum T - Mobile
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 21-01-2009, 00:49
  4. Produzenje lijecnickog
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé