Net/push - jednom rječju: radi! Napokon se mogu spojit na primjerice google talk ako hitno trebam nešto bez da moram razmišljat gdje ću naći wireless jer me na bonbonu izbacivao doslovno svaku minutu. Također i (g)mailovi dolaze instantno. Ja (napokon) zadovoljan![]()
ako netko zna molim da mi odgovori.....imam iphone na vipovoj pretplati...sad kad bih se prebacio na tomato dali bih morao otkljucavati iphone ili moze raditi i na tomatovoj kartici posto je to mreza od vip-a?
Zadnji uredio plavek : 30-03-2012 u 12:04
Meni prijatelj ima iPhone na T-mobile pretplati i radi normalno na bonbon, pa bi tako trebalo biti i na vipu/tomatu.
Sent from my HTC Legend
Trenuto sam na tele2 pretplati, bez ugovora! Hocu li stici do 30.4 prec na tomato ? Moram li prvo prelazit na bonove na tele2 ili mogu odmah na tomato? Hvala!
...trebao bi moći odmah prijeći u tomato, i trebalo bi biti riješeno do sredine 4. mj. ako sada podneseš zahtjev...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hoce. Ja sam dugo cekao da me prebace, i na kraju su uhvatili 4 dana slijedeceg mjeseca i naplatili nekih 11kn taj mjesec.
Sent from my HTC Legend
da ali ti si predao zahtjev na kraju mjeseca, a ja mogu tek u ponedjeljak, dakle na pocetku mjeseca!?? Oprostite sto peglam, ali tako ce mene te2 peglat![]()
Ne peglaš, ali rečeno ti je već. Tele će ti naplatiti mjesečnu preplatu do onog dana do kad si bio njihov korisnik prije nego su ti prebacili broj. Bio to 1., 5. ili 30. u mjesecu, taj period će ti doći na naplatu u sljedećem mjesecu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koliko je prelaz iz bombona na tomato dana jel imam jos vremena frend mi rece 3 dana znaci ne moram se jos zurit jer na bombonu imam jos nekih 150 kn na racunu??
decko je danas bio u vip centru, sa bonbona prelazi, prelazak je 5.4. izmedu 8-11![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
bio u sri i rekli su da ce u pon prebacit.3-4 dana to obicno traje
Znaci 4 dana onda imam vremena do polovice 4 mj. da se prebacim ako bombon nesto slicno ne ponudi inace ode i ja na brutalku pase mi zbog 1g. i 1000min, prema svim mrezama,sms mi nije vazan jer ga pretjerano ne koristim bitan mi je moj broj da mi ostane sta cu i dobiti sa prelazom a on ostaje jer ga previse ljudi ima ...
moram reci da mi tomato nije iskljucio onu plus tarifu (ili kako se vec zvala ona gdje su se dobivale reklamne poruke i to) te sam tako danas dobila novih 50min i 50 porukahaha
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
to sam i ja nekad imao dok sam bio na tomatu!!
Evo sumarno za prvi mjesec korištenja "brutalke", potrošeno je:
- 770 min, 43 sms i 499 mb
- 89 poziva = 25,81 kn za uspostave
- 55 kn za aktivaciju
Znači ako računamo po principu 1 min=1 jedinica, 1 sms=1 jedinica, 1 mb=1 jedinica,
770+43+499=1312 jedinica
Tako da kada podjelimo utrošeni izos 80,81 kn/1312 jedinica, dobijemo da me jedinica košta 6,16 lipa
Ja zadovoljan !!
Vrlo velike mane brutalke su
1.Pristupnica
2.Moraš pazit da svaki mjesec imaš na računu 55 kuna.
3.Ako nemaš,nemožeš je naknadno aktivirat,zauvijek je gubiš,s 54,99 u jednom periodu ti je gubiš zauvik
4.Vrijedi do 30.4,poslije je gotovo,ako je ne aktiviraš do tad
5.Svaki mjesec moraš nadoplatit sa 100 kuna
Znaći dosta osoba se troumi smart 30,brutalka i revolucija i do tad se ne odluče za brutalku,poslije 30.4 je ne mogu aktivirat,znači tomato neće imati s ćim privuči nove korisnike,štoviše s ovim pristupom da moraš imati 55 kuna svaki mjesec sili osobu da mora obnavljat račun sa 100 kuna,svaki mjesec,dok u smartu 30 je dovoljno i s 50,nema pristupnice i možeš je aktivirati nakon par dana ,što je ogroman plus,a za one koji puno pričaju tu je revolucija
Jednom rječku brutalka je stvarno brutalna ,skupa,uvjetna tarifa puna rupa,ograničenja i ucjena
Zadnji uredio morski vuk : 01-04-2012 u 22:17
Meni tetka koristi Vip mrezu i nadoplati 50kn svako 2 mjeseca, tako da je tvoja smart tarifa DUPLO skuplja..
EDIT: 50 kn ti je dovoljno mjesecno sa Smart tarifom? Znaci tih dodatnih 20kn je dostatno za 40 poziva i 34 poruke?
Isplativije ti je uzeti tomato i placat 17kn vise mjesecno (znaci 67kn mjesecno!) i onda imas isto sto i smart 30 + jos 700min i + jos 966 poruka, zar ne?
Sent from my HTC Legend
Zadnji uredio 2happy2beu : 01-04-2012 u 22:54
...@morski vuk - jel tebe plaćaju da pljuješ po brutalnoj tarifi, ili si pomalo "glupav" pa ne kužiš neke stvari...nit moraš obnovit sa 100kn (već sam nekoliko puta spomenuo - 80kn je sasvim dovoljno, što je dokazao i krokan) nit si vezan ugovorom, a registracija (pristupnica) je sitnica - i pametuješ...eh da, to je tvoje pravo, ali ipak nisi u pravu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
svaka tarifa nosi svoje, i svaka ima svoje prednosti i mane... na svakom je pojedincu da na papir stavi ono sto trosi i koliko trosi i potrazi tarifu za sebe...
smatram da je ova tarifa (brutalna) odlicna, iako nisam veliki potrosac i mjesecno potrosim izmedu 100-200min max, 100tinjak sms i skoro pa cijeli paket, taj paket bih na tmobile pretplati placala 500kn na Extra tarifi XXL, s time da bih dobila manje minuta i poruka, i njihov tzv. "flat" internet... dakle, za 10x manju cijenu dobijem to na brutalki.. racuni su mi do sada bili oko 200-250kn, sto je ogromna usteda, pa cak i da za uspostavu potrosim jos dodatnih 100kn... ti mozes par mjeseci uplacivati 100kn, ali sigurno ce ti ostati nesto novaca od od tih 45 preostalih kuna koje prenosis u sljedece razdoblje, i sigurno ce se nakon nekog vremena novci skupiti pa ces jedan mjesec moci preskociti...
naravno, opet ponavljam, svakome je nesto dobro, bolje ili losije, to je stvar izbora, i fala bogu da konacno imamo izbor![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks