Smart će i dalje biti produžen pošto je sad tu brutalna tarifa. Naravno, ne sumnjam da će i tomato produžit period za aktivaciju i nakon travnja.
Smart će i dalje biti produžen pošto je sad tu brutalna tarifa. Naravno, ne sumnjam da će i tomato produžit period za aktivaciju i nakon travnja.
Ja bi uzeo ovu tarifu ,ali imam jedan problem pa ako netko zna...
Imam na vipu broj,komplet tarifu i evo začas ističe pa me zanima dal mogu prebaciti broj? I,da još jedna stvar ,broj nije na mene nego na staru. Pomagajte ljudi![]()
U zadnje vrijeme mi počinje ići na živce obračun data prometa. Obračunska jedinica je po meni, jako velika. Dogodilo se da sam se navukao na Deezer, bio kod staraca koji nemaju internet, i potrošio taj, nezovi gigabajt" za 10 dana. Sada se moram kačiti za svaki slobodni Hot spot jer mi je čak digao nekih 30kn koje sam imao na računu.
I, još jedna stvar, obavijest o tome da si prekoračio nazovi gigabajt uvijek dođe tek onda kada potrošiš i zadnje kune s računa! Po meni nefer i nekorektno!
Razmišljam o prebacivanju na konkurentsku Deutsche mrežu!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Brutalno dobra tarifa - za do 100kn imaš sve da nemoraš misliti ni o čemu,...samo peglaš! Toliko je brutalna tarifa da se može zažmiriti na uspostavu poziva što postoji!!!
Svakako ću aktivirati tu tarifu i staviti u mobitel koji će biti "kućni mobitel" za zvanje/sms-anje/internet... Stvarno odlična tarifa, nisam očekivao nešto tako brutalno od tomata!
Sve pohvale!
Pogotovo što vrijedi za uvijek (dok ima para na računu)...živciraju me ove akcije koje se svakih mjesec-dva produžuju i produžuju. Mislim, ok je akcija kao akcija - ali ta nesigurnost iritira...
Mlesicu, zar nisi primijetio da cijene neprestano padaju i da te nesigurne tarife zamjenjuju još povoljnije?
A Multiplusmobile uveo je tarifu u kojoj pozivi do 120 minuta unutar mreže stoje 29 lipa.
To na tržištu bonova nije postojalo, nakon Tomatovih Milijun minuta, stoga se korisnici mogu samo radovati.
Konkurencija i rat konkurencije je zdrava stvar! Sljedeće čemu se opiru je ulaganje u infrastrukturu i "rat" na tome području (kvaliteta). Ova brutalna mi se najviše sviđa što vrijedi zauvijek, nije ograničenog trajanja. Dobro, treba imati na računu, ali treba imati na računu i da ti broj ne propadne...to nije ništa novo. Nadoplatiš 100kn i zamisliš da ti je 100 zapravo 0kn na računu - i ne spuštaš se ispod toga...
Ova brutalna je bolja vjerujem od svih T-mobile i Vip pretplatničkih tarifa - drugim riječima, na prste jedne ruke se mogu nabrojati pojedinci kojima stvarno ne odgovara...ali i u tom slučaju, nek samo uzmu još jednu brutalnu tarifu!![]()
jedno mi nije jasno,ako se aktivira tarifa i npr nadoplacujes istu 3-4 mjeseca, sta bude ako preskocis 1 mj, dakle ako nemas 55 kn na racunu!?
da li se ponovno aktivira ako racun nadoplatis za mjesec ili 2???
Mislim da ne - u tom i je fora, ak profulaš - izbačen si!
A kakvo je stanje što se tiče pusha u tomatu? Vjerujem da sve šljaka bezprijekorno jer je to ipak Vip, ali opet - da provjerim!
Brutalna je tarifa za prste polizati, ali na nju ne će pasti oni kojima nedostaje temeljitosti.
Šlampavcima se lako može dogoditi da zaborave uplatiti i onda sve ode u nepovrat.
Tako će mnogi odabrati pretplatu kao sigurniju luku.
A nekome nešto paše...nekome paše da nema uopće mobitel! A netko nosi 3!
pa vrlo jednostavno se rijesi problem nesigurnosti: uplati prvi bon 200 kuna i onda svaki mjesec po sto. i nece nestat. malo investiras, al kasnije profitiras....
Svidja mi se tarifa, osim registracije...
Ne brisati poruke od zadnjih par produljenja tarife (mada je samo zadnja dovoljna) i stavit podsjetnik u mobitel da provjeris par dana prije isteka 30 dana koliko imaš love, mislim da je to dovoljno...
A bon se može kupit na svakom koraku...
Kad uđeš u ritam, znat ćeš kad ti se produljava, nekom će biti početak mjeseca, nekom sredina, nekom kraj, uz godišnjji pomak od 5(6) dana.
ma moje je jednostavnije![]()
Zanima me trenutno isto ovo što je mlesic pitao, internet? Da li push bez problema radi, i signal da li je bolji ili lošiji od T-Mobileovog (u Zagrebu, ali i inače). Trenutno sam na T-Mobileovoj pretplati Extra Total S za 50 kn (pogodnost za mlade) i nemam ugovornu obvezu, pa bi se prebacio pošto u brutalnoj tarifi imam 1GB za razliku od T-Mobileovih 512MB (ovo usporenje brzine ne računam kao "flat"), i više minuta, poruke mi nisu toliko bitne, 50 poruka mi je čisto dovoljno, di neće 1000![]()
Danas sam htio prebacit broj, dođem u poslovnicu kad ono kaže mi lik - nemam više tomato kartica, doći će za dan-dva. Sad ne znam jel to baš slučajnost ili je stvarno veća navala sad zbog ove brutalne tarife
Nego, može li netko tko je već na tomatu odgovoriti na već nekoliko puta postavljeno pitanje u ovoj temi: radi li push kako spada?
pa kaj nisi kupil drugi? Ja moram malo procistit ljude koji imaju moj broj
Odluceno, tomato here I come
EDIT: Veli zenska da je jaaaako puno ljudi uezlo brutalnu tarifu.... hoho
INFO: Registrirali me nakon nepunih sat i pol. Papire isprintane i ispunjene sam rpedao u VIP centru kad sam kupovao tomato karticu... Sad imam BRUTALNU tarifu..idem je trosit![]()
Zadnji uredio Inovator : 05-03-2012 u 22:00
Molim nekoga tko ima brutalnu tarifu da isproba da li može doći na ovaj forum, ja surfam preko opere mobile i javlja mi COULD NOT CONNECT TO PROXY SERVER ili ACCESS DENIED 403, preko wirless-a sve funkcionira OK !
Ostale stranice uredno otvara i preko tomata i preko wifi.
p.s. riješeno, izbriše se i radi bez greške:
IP adresa: 212.91.99.95
IP port: 8080
Zadnji uredio krokan : 06-03-2012 u 10:25
ja imam vip to je isto ko tomato i nemogu otvoriti ovu stranicu ,al jedino preko opere mogu
Motorola Defy: Opera Mobile, Dolphin HD, Stock 2.3 Browser: Bez problema i bez grešaka. Kod tebe je ocito problem
Meni net nesto nije radio i ovu IP adresa: 212.91.99.95 sam promjenio na 212.91.99.91 i sada sve radi,port je ostao isti IP port: 8080
Pitanje: ako sam bio registriran u bonbonu i sad sam prebacio broj u tomato, znaci li to da sam sad automatski registriran u tomatu i ne moram ispunjavat onu prijavnicu? Ja sam mislio da ne, medutim sad ujutro (broj bi mi trebao biti prebacen danas) mi je dosla poruka od tomata u kojem kazu: " Zahvaljujemo vam na uspjesno prijavljenim podacima. Dodatne promocije i ponude potrazite na www.tomato.com.hr. Tomato".
A i sjetio sam se sad da kad sam prebacivao broj me djelatnik pitao je li broj vec bio registriran...
Zna li itko kako to ide?![]()
Koliko ja znam kod prijenosa broja je potrebna osobna i pin/puk prvenstveno iz razloga da slučajno nebi netko iz zezancije došao i rekao: "Moj broj je taj i taj želim ga prenjeti u vašu mrežu", a zapravo je to broj koji koristi susjed.
A za "pravu" registraciju broja treba opet podnjeti poseban zahtjev.
E sad kada si već registriran u jednoj mreži, pa se opet registriraš... da li je to stvarno potrebno ili bi oni ipak mogli povući podatke od drugog operatera?!
Mada, sa druge strane, karticu koju si registrirao na svoje ime možeš i nekome pokloniti, pa je onda logično da taj netko može opet tu karticu preregstrirati na sebe.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Znam ja da to što dajem osobnu i oib kod prijenosa broja inače nema nikakve veze sa registracijom
Međutim zbunila me ta poruka koju su mi poslali. Sad gledam i na ove papire koje sam dobio pri zahtjevu za prijenos broja, u jednoj stavci piše:
Dakle rade razliku između registriranih i neregistriranih brojeva. A ništa, probat ću aktivirat Brutalnu pa ako ne prođe onda se očito moram opet registriratVrsta postojećeg korisničkog odnosa u mreži davatelja broja:
-prepaid (registrirani)
-prepaid (neregistrirani)
-post-paid (jedan broj)
-post paid (više brojeva)![]()
Bookmarks